BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 8 miesiąc temu #1038857 przez Miluniaa
magmus nic sie nie pomyliłaś Zuzka to istny diabeł, a Szymonek jak widać grzeczny chlopczyk tylko Puma bezpodstawnie narzeka :evil:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 8 miesiąc temu - 8 lata 8 miesiąc temu #1038858 przez aggi
Witam i o zdrowie pytam :whistle: dziś mój debiut dziewczynki, zakupy zrobione, wszystko mam podane na tacy no to jak ma mi się nie udać? No jak?! :woohoo:

nati to bardzo złożona rozpiska, wszystko od a do z, przepisy, wartości odżywcze, kop motywacyjny - duuużo tego :-)

sandra pokaz potem efekt :-) piękny brzuś :-) i widzę Natan już się szykuje do pilnowania siostry hehe pistolet w lezaczku już schowany :D

nowa pół roku starań przy tych historiach z którymi mamy tutaj do czynienia to pikus, baaardzo niewiele. I tak lekarze zazwyczaj reagują dopiero jak jest ponad rok

joanna ja też gaduła :D !

janka witaj. Byłaś u lekarza? Robilas jakieś badania? Ilu dniowe masz cykle? Masz już dzieci? Opowiedz coś o sobie. Sprawdzonej 100% metody nikt Ci niestety nie zagwarantuje.

milunia Maksior 2lata, on dopiero mi się przedszkolaczkiem wydaje :ohmy: szok jak ten czas leci...

pumcia śliczny kawaler :*

magmus jak mówisz o igle to mam przed oczami ogromną strzykawke którą mój tata kupił sobie do nastrzykiwania mięsa do wedzenia :D haha!

8 lata 8 miesiąc temu - 8 lata 8 miesiąc temu #1038859 przez Sandruska1995
aggi hehe :laugh: broń Boże, on doczekać się nie może gdzie nie pojedziemy to on całuję mi brzuch , mówi wszystkim ze tam jest jego siostra :silly:
pokaże pokaże :silly:

A ja zaraz wstaje , mam w planach generalne porządki w domu bo szlag mnie już trafia :evil:

8 lata 8 miesiąc temu #1038861 przez Nowa...
Brown- napisałam do Ciebie priv :)

8 lata 8 miesiąc temu #1038862 przez Sandruska1995
Dziewczyny pamiętacie jak pisalam o tej mojej koleżance co poronila jakiś czas temu? Lekarz odrazu pozwolił jej się starać o następne. I jest w ciąży i wszystko jest dobrze ale mi poprawiła humor z rana :woohoo:

8 lata 8 miesiąc temu #1038863 przez aggi
sandra może to nieładnie ale,.... choć do mnie też posprzątać ! :blush: super że koleżance się udało :-)

8 lata 8 miesiąc temu #1038866 przez Sandruska1995
aggi jak się wyrobię to wpadnę bo planuje kuchnie pomalować :laugh:

8 lata 8 miesiąc temu #1038872 przez aggi
sandra Ty to serio na dupie nie usiedzisz :p

8 lata 8 miesiąc temu #1038874 przez Pumcia
Milunia ja też tak grzecznie wyglądam więc uwierz mi ze wygląd to nie wszystko :evil:

Dziewczyny może któraś mi pomoże bo ręce mi opadają. Mały w dzień śpi w miarę spokojnie ale w nocy . . . Pierwsza drzemka ok ale każda następna od ok 1 w nocy cały czas się wierci, miota, macha główka na wszystkie strony, pręży się, czasem jakby miał zamiar płakać i dodam że to wszystko podczas snu. Po każdym jedzeniu chodzę z nim nawet po pół godziny żeby mu się odbiło, nie zawsze niestety się udaje i odkładam go do łóżeczka. oczywiście po jakimś czasie znów to samo. Nie raz jestem tym tak zmęczona ze nie mam siły funkcjonować w dzień. Trwa to już 3 tydzień. Pediatra powiedziała ze to nierozwiniety układ pokarmowy i czasem tak bywa. I co i tyle - slyszalyscie o czymś takim???

8 lata 8 miesiąc temu - 8 lata 8 miesiąc temu #1038879 przez nati.olsztyn
pumcia Mi to bardziej wyglada na objawy niedojrzałego ukladu nerwowego. Poczytaj o masażu Shantala, podobno swietnie relaksuje takie maluchy ( ja niestety odkrylam go dopiero jak Mary miała ponad rok) i powoduje też że spokojniej po nim sypiają. To może byc też zbyt duża ilość bodźców wieczorem albo skok rozwojowy.
A i jeszcze jest cos takiego jak " zaburzenia integracji sensorycznej po cc", ale w to sie bardzo nie zaglebialam to za duzo nie powiem.

8 lata 8 miesiąc temu #1038881 przez Sandruska1995
Mieszkanie prawie posprzątane, zostało podłogi umyć. Okna odpuszczę na jutro bo jeszcze do sklepu muszę iść :cheer:

8 lata 8 miesiąc temu #1038885 przez joanna1991
PUMA ale masz aniołka :D :*

SANDRA nakręciłas mnie tym sprzątaniem i chyba też zacznę :D jutro mam wolne ale nie chce całego dnia sobie zmarnować tym bardziej że do godz 22 siedze sama w domu :p

8 lata 8 miesiąc temu #1038886 przez Pinezka
Pumcia - jaki Szymek przystojny :) I podziwiam Cie, ze funkcjonujesz opiekujac sie Malym w zasadzie zupelnie sama.

Aggi - jak pierwsze wrazenia z rozpiski dietetyka?

Sandra - odpocznij troche ;)

Ja dzis juz po pracy i zaczynam urlop, cale 3 tyg :woohoo: . Bede was podczytywac, jesli znajde wifi, a na pewno nie przestane kibicowac ;) Zobaczymy, komu przypadna w udziale zwalniajace sie lada chwila miejscowki :)

8 lata 8 miesiąc temu #1038893 przez magmus88
Sandra - fajnie mieć znajomą fryzjerkę :) dobrą fryzjerkę :PP

Nati - może ja pomeiszałam :PP może chodizło o tą drugą stronę heheh.

Co do mojego ciśnienia.... mierzę. Póki co jest takie na granicy. Dzwoniłam właśnie do lekarza zapytać co mam zrobić, jeżeli przez weekend byłoby wysokie. Jeżeli tak będzie to zgłosić się do szpitala (tam gdzie mam rodzić) a jak będzie w miarę ok przez weekend to później w tygodniu tylko na wizytę kontrolą. A wizytę mam już umówioną na wtorek, więc luzik... Mam nadzieję, ze będzie dobrze. W tejc hwili ciśnienie nie przekracza 140/80.... Pytałam siostrze to ona miała ponad 180! Więc dlatego miała cesarkę....

Milunia - ale to w dobrym znaczeniu ziółko :) nie można się na nią gniewac po prostu :) jest przeurocza!!!

Aggi - nie wiem jak wygląda igła Twojego taty hahaha ale ta była konkretna.... zwykle nie robią na mnie wrażenia... ale jak pomyślę, ze ma mi ją wbić w kręgosłup.... to masakra! :blink:

Sandra.... to fajnie się koleżance udało!! Jak tam Twoje malowanie?? ehhehe

Pumcia ... no ja niestety nie pomogę :(

Joanna... myślę podobnie jak Ty... mąż pojechał zawieźć mamę i na garaż... i tak myślę, ze coś jeszcze sprzątne bo nie chce zostawiać wszystkiego na jutro ehhehe. Chociaż nie powiem... poleżałabym :PP

Pinezka... mmm urlop... i to w takim miejscu!! :) rewelacja :) Jak Twoje zdrówko? Jak Juniorek?

a dziś z rana załatwiłam wszystko co chciałam :) Pobieranie krwi, ZUS, sklep zielarski i InPost ehhe. A na koniec byłam po mamę... i tak po 10 zaczełyśmy myć okna :) Tzn ja tylko prasowałam.... bo mama mi nie pozwoliła myć ehhehe. Ani wieszać.... Ale dzięki niej mam wszystkie okna umyte, firaneczki popowieszane :) A nawet jedne zasłonki i firanke mi mamusia uszyła :PP ehhe Taka dobra kobieta z niej :)

8 lata 8 miesiąc temu #1038895 przez Miluniaa
Pumcia a probowalas z otulaczem?Zuzka spokojniej spi w takiej kolderce z zamkiem bo juz latala po calym lozeczku budzila sie i darla bo jej nie wygodnie bylo, jak jej ja dalam to jak na nia spi w miare spokojnie tzn przynajmnije jej nie znajdujetam gdzie nogi powinny byc

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka