BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 4 miesiąc temu #1039033 przez aggi
magmus nieee no co Ty ja nie rozkazuję broń boże hehe tak tylko zapytałam :-) u mnie też grzmi ale deszczu ni widu ni słychuuu ;) a mogłoby popadać choć troszkę! Kącik sliczny aczkolwiek faktycznie czegoś na ścianie brakuje :-) ale pościel i literki mega :-) muuuusisz takie foty dawać :p ja tu dietę mam a ty przeciwko mnie haha :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 4 miesiąc temu #1039034 przez aggi

8 lata 4 miesiąc temu #1039038 przez Miluniaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Podziękowania: Sandruska1995, Pumcia

8 lata 4 miesiąc temu #1039039 przez nati.olsztyn
milunia Cudeńko! :-) kiedy ona tak urosła??? :woohoo:
Podziękowania: Miluniaa

8 lata 4 miesiąc temu #1039040 przez Miluniaa
nati sama nie wiem :) czas szybko leci ...

Dziekuje w imieniu Zuzki ;)

8 lata 4 miesiąc temu #1039041 przez Sandruska1995
Już wam mówię :) Przed wizytą miałam kilka przeboi bo teściowa miała pilnować małego ale teść trafił do szpitala i nie dała rady , ledwo go uratowali 4h ale już dochodzi do siebie i musiałam M ściągnąć z pracy do małego.
Ale dobra , wizyta super , trafiłam na polke pracująca tam :woohoo: Tak więc mała ostatnio ważyła 2036g a dziś zaskoczyła 2600g! :silly:
05.08 o 10:00 mam się wstawić jeszcze raz na badanie itd. A 08.08 na 06:00 muszę być w szpitalu i o 08:00 będzie cesarka :woohoo:
Podziękowania: nati.olsztyn, Miluniaa

8 lata 4 miesiąc temu #1039042 przez Nowa...
Sandra to super wieści :)
Milunia- mała cudna :kiss:
Dziewczyny- u mnie powolutko zaczyna się @ uspokajać bo było fatalnie. Od jutra zaczynam testy owu- bo gdyby był znowu bardzo krótki cykl to idę do lekarza. Miałam czekać do września. Tylko tak być nie może. Chłopak bardzo mnie wspierał i dzięki niemu jest mi łatwiej :) Dalej się staramy i nie poddajemy :) i uwaga dostałam wczoraj pierścionek zaręczynowy :cheer:
Brown- chodzę prywatnie. W sumie to raz póki co byłam u tej lekarz - ale bardzo pozytywne wrażenie :)
Ja mam nadzieję, że w tym cyklu się uda :) a najlepiej nam wszystkim :)
Magmus- kiedy masz wizytę- bo TY już na wylocie :laugh:

8 lata 4 miesiąc temu #1039044 przez brown24
Sandra super! Juz niedługo będziesz tulić kruszynke :)

Milunia Zuu jest rozkoszna! I te kucyki :laugh: Ale czym Ty ja karmisz co? :laugh: Rośnie jak na drożdżach hehe

Nowa gratuluje puerscionka :) i trzymam kciuki za owocny cykl ;)

Magnus my pod namiotami nic ten tego hehe, i raczej ten cykl spisuje na straty , ostatnio padam jak mucha na łóżko i zasypiam w pól minuty :laugh: Chyba upał tak na mnie działa heh

8 lata 4 miesiąc temu #1039045 przez Sandruska1995
magmus przyznaj się że czekasz na mnie do 08.08 żeby raźniej ci było :laugh: kiedy masz się stawić na wywołanie? Bo coś czuję że samo u Ciebie nie ruszy :laugh:

8 lata 4 miesiąc temu #1039047 przez Strzempulinka
Witam wszystkie Forumowiczki :) Trafiłam na to forum bo pragnę powiększyć rodzinę i dlatego pomyślałam, że może trochę pomożecie mi z interpretacją testów owu. Zaczęłam testowanie w 10dc, dziś 17dc i testy cały czas były totalnie negatywne - czyli jedynie kreseczka kontrolna, testowej ani śladu. Jedyną moją nadzieję stanowi jeden test wykonany w 15dc - na którym pokazała się druga kreseczka, testowa. Jest ona wyraźnie jaśniejsza od kontrolnej, ale widać ją dobrze. Według instrukcji ten test także jest negatywny, jednak zaskakuje mnie to, że pośród dokładnie 17 testów ten jeden akurat się różni. Dodam, że w 11dc zauważyłam płodny śluz. Pocieszcie mnie proszę, że może jest jakaś szansa :)

8 lata 4 miesiąc temu #1039053 przez Pumcia
Strzepulinka witamy - rozgosc się :)
Teoretycznie nie robi się testów jak tylko zobaczysz 2 kreski. Ale . . . Kurde już nie pamiętam jak to powinno wygląda. Jestem pewna ze dziewczyny Ci pomogą bo są na bieżąco :)

Milunia Zu jest przeslodka :* a byłam wczoraj w parku i zoo - Szymek przespal cała wycieczkę a ja zdjęcia mu cykalam :p

Brown a Ty urlopu w tym roku nie zakosztujesz co? Za krótki staż pracy ? :) i dobrze Ci tak - ja nie wyjechalam to i Ty masz siedzieć w domu :)

8 lata 4 miesiąc temu #1039055 przez Nowa...
Strzempulinka- fajny nick ;) Witam :)
Skoro płodny śluz miałaś w 11 dc to może test był pozytywny np 9 dc. Od pozytywnego testu jak pisze na instrukcji to około 24- 36 h do owu , o ile taka wystąpi. Wiesz testowa i kontrolna powinny być takie same lub testowa ciemniejsza- aby był poytyw. A powiedź ilu dniowe masz cykle? regularne? jak długo się staracie? masz już jakieś dzieci? :)

8 lata 4 miesiąc temu #1039056 przez Nowa...
A są dziewczyny, które nigdy nie miały pozytywu a cieszą się ze swoich szkrabików :)
Podziękowania: Pumcia

8 lata 4 miesiąc temu #1039057 przez Strzempulinka
Nowa... było by super gdyby udało mi się z tym ala pozytywem :) Właśnie odstawiłam pigułki po 4 latach, to pierwszy cykl starań, ale tak bardzo zapragnęłam maleństwa, że nie myśle o niczym innym. Naczytałam się w internecie, że po odstawieniu tabletek ma się większe szanse od razu bo płodność wzrasta, a później może zmaleć dlatego nie czekałam. Żadnego maluszka jeszcze nie mam.

8 lata 4 miesiąc temu #1039060 przez Sandruska1995
strzempulinka witamy :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka