BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 4 miesiąc temu #1039061 przez Nowa...
Strzempulinka- Ja tabletki anty przez rok brałam a tak mi namieszały że brak słów. Ja w 2 gim cyklu po odstawieniu zaczęłam serduszkować bez zabezpieczenia- ale się nie udało. Oby u Ciebie było inaczej :) a ile masz latek? :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 4 miesiąc temu #1039063 przez Sandruska1995
Dziewczyny obudziłam się w mokrej bieliźnie. Nawet nie wiem kiedy poleciało, wstałam i leci minimalnie . Chyba wody mi odchodzą :blink:

8 lata 4 miesiąc temu #1039065 przez dodi
Sandruska i jak sytuacja?
Czyżby niunia.chciała szybciej być z wami?

8 lata 4 miesiąc temu #1039066 przez Sandruska1995
Wstałam i leci mi po nogach . Boli trochę brzuch . Jadę zaraz do szpitala . Trzymać kciuki.

8 lata 4 miesiąc temu #1039067 przez dodi

8 lata 4 miesiąc temu #1039068 przez Sandruska1995
Mam neta także będę online. Jadę do szpitala.
Leci trochę krwi .

8 lata 4 miesiąc temu #1039069 przez Miluniaa
O Sansruska takie wiesci z rana :) Zaraz bedziesz miała swoja gwiazde :) a tak nad terminem sie zastanawialas to wybrala sobie sama hihihi ;)

8 lata 4 miesiąc temu - 8 lata 4 miesiąc temu #1039071 przez nati.olsztyn
Oooo :woohoo: co za wieści z rana:) sandruska nam rodzi:) Myślę o Was cieplutko! :-) Czyli będzie relacja na żywo? :P

8 lata 4 miesiąc temu #1039073 przez aklim88
Sandruska - jakie wieści z rana... Trzymam kciuki. Troche krwi jest ok. Póki nie lecą zielone wody wszystko jest w normie. Czekam na jakieś wiadomości

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182

8 lata 4 miesiąc temu #1039074 przez Cornick

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Podziękowania: nati.olsztyn

8 lata 4 miesiąc temu #1039075 przez ziaa
Powodzenia Sandra :))

8 lata 4 miesiąc temu - 8 lata 4 miesiąc temu #1039077 przez aggi
Dzień dobry :-)

milunia nie zalapalam się na fotki :(

sandra zdrówka dla teścia! Ładnie mała z wagą skoczyła :-) noooo to jak leci minimalnie to mogą cię przetrzymać, ale generalnie od odejścia wód do 24h musi się dziecko urodzić ;) dawaj znać co i jak! Trzymam kciuki :-)

nowa gratuluję zareczyn :-)

strzempulinka witaj ;) szansa oczywiście jest jednak czy testujesz zgodnie z zaleceniami? Bez picia 2h przed, testy popoludniu, nie pierwszego moczu itd? No i najlepiej jakbyś zdjęcia wklejala będzie nam łatwiej :-) druga sprawa jeśli dopiero odstawilas tabletki to cuda mogą ci na testach owu wychodzić. Konsultowalas swoją decyzję z lekarzem? Warto iść się przebadać:-)

8 lata 4 miesiąc temu #1039078 przez magmus88
Aggi - nie mówię, że rozkazujesz... bo z chęcią bym sobie taką kupiła od Ciebie... ale na czymś muszę zaoszczędzić hehe a to nie jest, że tak powiem dla mnie teraz wydatek konieczny. Może w późniejszym terminie :)

A z tartą wybacz... trzeba pomyśleć nad wersją mniej kaloryczną.... hehe

Milunia! Na szczęście małą zdążyłam zobaczyć wczoraj. Cudak niesamowity :) I już siedzi! Kochanieńka jest :) A te kitki!!

Kurcze Sandra.... Czyli wyjdzie na to, że jednak chyba po mnie urodzisz :P chyba, że się coś rozkręci szybciej :) No ładnie przybrał mała :) Ja mam się stawić 6 sierpnia :)

Nowa! Moje gratulacje :) Planujecie już ślub?? A wizytę mam dziś :PP ale dopiero na 14 :)

Witaj Strzempulinka :) Jeżeli chodzi o testy to najlepiej trzymać się instrukcji i po pozytywie już nie testować. Ja tylko z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że u mnie w cyklu, kiedy się udało nie było testu "pozytywnego". Tzn. kreseczka testowa nie była tego samego koloru co kontrolna.... Była jaśniejsza. Ale ja miałam do tego monitoring u lekarza więc mniej więcej wiedziałam co jest grane :) Także.. POWODZENIA!

Puma.... tyle zdjęć nacykałaś synusiowi... i do nas z pustymi rękami przychodzisz??? :S :blink:

Łohoooooooo :D Sandra :D Co za emocje!!! Czekamy na wideorelacje z porodówki hahaha :) Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kciuki zaciśnięte!!!!!!!!!!!
Podziękowania: Miluniaa

8 lata 4 miesiąc temu #1039081 przez aggi
magmus nooo wiesz o co mi chodzi hehe :-) oooo strzempulinka ja też miałam trafiony cykl na straty spisany bo teoretycznie nie było identycznych kresek :-) to ma ci tylko przybliżać co się szykuje, nie jest w żadnym wypadku wyrocznia bo i tak nie wiadomo bez monitoringu czy do owulacji właściwie dochodzi czy nie

8 lata 4 miesiąc temu - 8 lata 4 miesiąc temu #1039084 przez Pumcia

Załącznik nie został znaleziony

Podziękowania: Miluniaa

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka