- Otrzymane podziękowania: 77
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
Tyle się nadrobiłam a mała taka spokojna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 50
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
Sandra Bujasz ją caly dzień to spokojna. Polozysz sie to pewnie zacznie fikać
A ja za 15 minut splukuje henne z włosów, jestem bardzo ciekawa efektu:) Mąż z synkiem jak mnie malowali to śpiewali piosenkę o ufoludkach fasolek bo farba zieloniutka jak trawa a pachnie sianem obym tylko mie miala zielonych włosów
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Nati! Czekam na relacje.... Moja farba miała odcień zielonego jak farbowałam się... hmm chyba brązami jak dobrze pamiętam hehee. A Ty jaki kolor w ogóle wybrałaś?? W sumie powiem Ci, ze lepszy zapach siana niż amoniaku hehe
Sandra... podrzuć choć jednego naleśnika chodzą za mną już od kilku dni
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- dodi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 16
a piłaś ziółka w tym cyklu?
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A teraz po:
Jeszcze wilgotne i w ciagu kilku dni mają się przyciemnic bo henna się utlenia:) Jestem bardzo zadowolona.
No i najlepsze: synuś bardzo niezadowolony, powiedzial że juz nie jestem jego mamą, że mam wyrwac te wszystkie włosy a na koniec ze juz nigdy nie będzie moim synkiem Z pół godziny się tak złościł, na szczęście przed chwilą zasnął przytulony do mnie:)
magmus Zapach mi jak najbardziej odpowiada:) no i ten brak swędzenia, szczypania ktore miewalam przy zwyklej farbie. Polecam!
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
Dodi- piłam przez 4 pierwsze dni- bo potem był wyjazd i ich nie wzięłam ze sobą ale bym się cieszyła,tylko czy to możliwe...
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A jeśli chodzi o Ciebie to jasne że możliwe:) Pokaż ten test jak jeszcze nie wyrzuciłaś.
- aklim88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 60
Nat - bardzo sie ciesze, ze u Was wszystko na dobrej drodzę, niezmiennie trzymam kciuki
Nati - nasz tez za jakiś czas czeka przeprowadzka i tak jak Ty muszę zacząć wyprzedawać niektóre rzeczy ale jakoś nie mogę sie do tego zabrac
Pumcia - duze prawdopodobieństwo, ze Szymus jest przestymulowany. Chyba, ze zjadłaś cos dziwnego, po czym mógł go bolec brzuszek. Ja nie mogłam imbiru i czosnku. A zdjęcie Twojego przystojniaka z pluszakiem mnie urzekło
Milunia- ale łobuziara z Zu. Pochwał sie efektami remontu jak skończysz
Aggi - trzymam za Ciebie kciuki, ważne, ze masz wsparcie specjalisty, dasz rade
Joanna - ciesze sie, ze do nas wróciłaś. Dobrze robi taka grupa wsparcia. Zawsze możesz na nas liczyć. Wierze, ze na Was tez przyjdzie czas
Magmus, Sandruska - czekamy w napięciu....
To która wskakuje na miejscowe?
Któraś mnie tu zainspirowała hybrydami... To chyba ziaa o ile sie nie mylę... Zamówiłam sobie zestaw na aliexpress lakiery z shellac, czytałam, ze nie uczulają, a ja po ciazy mam jakas wrażliwa skore. Potrzebuje porady czy muszę odtłuszczac i zdejmować je markowymi płynami czy mogę je czymś zastąpić?
Z dobrych wieści to Robert odstawiony od piersi i przesypia noce. Zasypia sam lub z drobna pomocą w postaci oklepywania. Byliśmy nad angielskim możem w poniedziałek i wtorek. Alę tak spaliło słońce, ze ma całe czerwone plecy...
A i mieliśmy jadowitego pająka w domu, jeszcze przyszedł jak kąpałam Roberta. Ale mam juz moskitiery.
Sorki za błędy, pisze z tel
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
nowa trzymam kciuki.
aklim aa to masz wesoło . Ja też już czekam na wydarzenia
Świetne dzieciaczki
Poł nocy nie mogłam zasnąć, mała dawała czadu a do tego po kłócilismy się z M i to dość , dziś rano wyszedł do pracy bez słowa.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
pumcia zobacz sobie 'woombie'. Już kiedyś o tym pisałam. Moje koleżanki się nachwalic nie potrafią, może to rozwiązanie waszego problemu z 'rzucaniem się' po lozeczku.
pinezka powiem Ci, że jest ta rozpiska na tyle elastyczna że można dowolnie zamieniać produkty i jeść to na co akurat ma się ochotę. Po pierwszym dniu stwierdzam że nie chodziłam glodna! Nawet mnie nie korciło by podjadac udanego urlopu! Wyjezdzacie gdzieś?
magmus ja ciśnienie miałam w ciąży 90/50 , lekarz się śmiał że niemal jak trupek ale ja na codzień mam niskie.. co do igły to pociesze cię że jakbyś tak rodziła to na 90% nie będziesz zwracała uwagi co ci wbijaja
nowa nie pozostaje nam nic innego jak trzymać kciuki
nati bardzo ładny kolor
aklim przygody was nie opuszczają , ta z pajakiem łeeee cudowne masz dzieci! A to ostatnie zdjęcie to Ty z mężem?!
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Nati - no ładny efekt... tzn nie widać żadnych "przeskoków" koloru.... Pokaż się jak wyschniesz ehhe. A Jaki to kolor? Ja ostatnio kupiłam "kakao" ... a zależało mi na takim hm... cynamonowym. Czyli taki brąz z rudą poświatą.... a;e chyba jak nie pójdę do fryzjera to takiego nie będę miała :PP hehe
Aklim : ) fajnie, że nas odwiedzasz i dajesz znać co u Ciebie Dzieciaki masz kochane To dobrze, ze Ala sprawdza się w roli starszej siostry Daleko macie do morza?? Pokaż efekt na paznokciach :PP I uwierz.... my z Sandrą też już czekamy hehehe
Sandra... smaka tylko narobiłaś i tyle :PP ehheeh. Jak dobrze pójdzie to może w poneidziałek zrobię. Bo ma wpaść do mnie kumpela po pracy a wiem, ze ona bardzo lubi więc jeśli starczy mi czasu to zrobię.
Aggi - ja przez całą ciąże miałam ciśnienie "w normie"... teraz jest podwyższone... Podzielam scenariusz ciąży mojej siostry ehhe. Ona też na ostatnie 2 tyg dostała ciśnienia... ale to takiego ponad 180!. Ja narazie utrzymuję się tak na poziomie 130/75. Tzn wiem, ze podczas porodu będzie mi wszystko jedno co tam ze mną robią :PP ale mogła mnie nie stresować wcześniej :PP
- aklim88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 60
Magmus - do morza mamy około 100km, akurat była ładna pogoda, mój P wziął wolne i pojechaliśmy. A paznokciami pochwale sie pewnie za conajmniej miesiąc, bo teraz muszę czekać aż przesyłki z Chin do mnie dotrą