BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 5 miesiąc temu #1038896 przez Sandruska1995
magmus nie malowałam, odpuściłam już dziś :laugh: smaże placki i nalesniki :silly:

Tyle się nadrobiłam a mała taka spokojna :cheer:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 5 miesiąc temu #1038899 przez Nowa...
Dziewczyny - jestem trochę zdezorientowana. Tak mnie w sumie natchnęło żeby testa zrobić i to niedawno - a jest bardzo wcześnie bo dziś 8 lub 9 ty dzień wyższych temperatur i ku mojemu zaskoczeniu wyszły dwie kreski :woohoo: testowa jasniutka, ale jest . Nawet synka pytałam czy widzi 1 kreskę czy dwie. Też widzi 2 jasną ale w kolor kontorolnej :woohoo: jasna ta kreska i niestety mój aparat jest słaby i na nim się zlewa obraz :pinch: Dziś dopiero 16 dc- w tym, że miałam krótki 3 dniowy okres i bardzo szybko owulację.Teraz myślę żeby tylko nie była ciąża biomechaniczna. @ według mnie może być już w poniedziałek- bo jak zauwazyłam moja 2 faza trwa 12 dni. w niedzielę powtórzę test- jeżeli będzie ta 2 kreseczka to w poniedziałek lecę na bete :cheer:

8 lata 5 miesiąc temu #1038901 przez nati.olsztyn
nowa Trzymam kciuki!:)

Sandra Bujasz ją caly dzień to spokojna. Polozysz sie to pewnie zacznie fikać:)

A ja za 15 minut splukuje henne z włosów, jestem bardzo ciekawa efektu:) Mąż z synkiem jak mnie malowali to śpiewali piosenkę o ufoludkach fasolek bo farba zieloniutka jak trawa a pachnie sianem ;) obym tylko mie miala zielonych włosów :whistle:

8 lata 5 miesiąc temu #1038902 przez magmus88
Nowa - kciuki zaciśnięte. 8 lub 9 dzień wyższych temperatur to który dzień cyklu w ogóle?? Sorki ale nie orientuję się w mierzeniu temperatury :)

Nati! Czekam na relacje.... Moja farba miała odcień zielonego jak farbowałam się... hmm chyba brązami jak dobrze pamiętam hehee. A Ty jaki kolor w ogóle wybrałaś?? :) W sumie powiem Ci, ze lepszy zapach siana niż amoniaku hehe

Sandra... podrzuć choć jednego naleśnika :( chodzą za mną już od kilku dni :(

8 lata 5 miesiąc temu #1038909 przez Nowa...
Magmus- rób naleśniki póki jeszcze możesz :laugh: Napisałam,że 16 dc :)- tyle, że w tym cyklu owu miałam bardzooo wcześnie tak myślę, że test owu był pozytywny w 7 dc. Jak wróciłam 9 dc- to na tescie owu były 2 dość intensywne kreski- ale już negatyw. Od 8 dc zaczęły boleć mnie piersi- a ostatnio tak mam że jak pojawi się ból piersi to i jest skok temp- widocznie jakoś to jest powiązane :) Już bym chciała tą niedzielę :woohoo: Dziękuję za kciuki :)

8 lata 5 miesiąc temu #1038910 przez Nowa...
Test ten allegrowy robiłam co do testów owu jest dołączany- chyba, że był jakiś wadliwy. Jutro kupuje z apteki by w niedzielę testować :cheer: oby tylko @ się nie pojawiła :pinch:

8 lata 5 miesiąc temu - 8 lata 5 miesiąc temu #1038911 przez dodi
Nowa trzymam mocno kciuki
a piłaś ziółka w tym cyklu?

8 lata 5 miesiąc temu #1038912 przez nati.olsztyn
Zdjęcia przed nie będzie bo przez pomyłkę usunęłam... ale wierze w wasza wyobraźnię- ciemny odrost na jakies 10 cm, reszta rudo-brązowo-niewiadomo jakie( generalnie sprana tania brązowa farba);)

A teraz po:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Jeszcze wilgotne i w ciagu kilku dni mają się przyciemnic bo henna się utlenia:) Jestem bardzo zadowolona.:)
No i najlepsze: synuś bardzo niezadowolony, powiedzial że juz nie jestem jego mamą, że mam wyrwac te wszystkie włosy a na koniec ze juz nigdy nie będzie moim synkiem :woohoo: Z pół godziny się tak złościł, na szczęście przed chwilą zasnął przytulony do mnie:)

magmus Zapach mi jak najbardziej odpowiada:) no i ten brak swędzenia, szczypania ktore miewalam przy zwyklej farbie. Polecam!
Załączniki:

8 lata 5 miesiąc temu #1038913 przez Nowa...
Nati- na suchych by było lepiej widać :) Ja mam typowo czerwone- to co by dopiero Twój synek powiedział :laugh:
Dodi- piłam przez 4 pierwsze dni- bo potem był wyjazd i ich nie wzięłam ze sobą :) ale bym się cieszyła,tylko czy to możliwe... :)

8 lata 5 miesiąc temu - 8 lata 5 miesiąc temu #1038914 przez nati.olsztyn
nowa Tez tak myślę ale nie lubię suszyć suszarką a chciałam Wam pokazać :-)
A jeśli chodzi o Ciebie to jasne że możliwe:) Pokaż ten test jak jeszcze nie wyrzuciłaś.

8 lata 5 miesiąc temu - 8 lata 5 miesiąc temu #1038915 przez aklim88
Hej hej kobietki! Podczytuje Was, ale słabo z czasem stoję, bo Ala ma wakavję i mam dwójkę łobuzów na głowie. Robert broi jak szalony gryzie szafki, wywala z szuflad, wchodzi na schody do góry, chodzi przy meblach i w ogóle nie słucha. Za to Ala duzo mi pomaga, sprząta po nim zabawki i po sobie, pomaga mi w kuchni

Nat - bardzo sie ciesze, ze u Was wszystko na dobrej drodzę, niezmiennie trzymam kciuki

Nati - nasz tez za jakiś czas czeka przeprowadzka i tak jak Ty muszę zacząć wyprzedawać niektóre rzeczy ale jakoś nie mogę sie do tego zabrac

Pumcia - duze prawdopodobieństwo, ze Szymus jest przestymulowany. Chyba, ze zjadłaś cos dziwnego, po czym mógł go bolec brzuszek. Ja nie mogłam imbiru i czosnku. A zdjęcie Twojego przystojniaka z pluszakiem mnie urzekło

Milunia- ale łobuziara z Zu. Pochwał sie efektami remontu jak skończysz

Aggi - trzymam za Ciebie kciuki, ważne, ze masz wsparcie specjalisty, dasz rade

Joanna - ciesze sie, ze do nas wróciłaś. Dobrze robi taka grupa wsparcia. Zawsze możesz na nas liczyć. Wierze, ze na Was tez przyjdzie czas

Magmus, Sandruska - czekamy w napięciu....

To która wskakuje na miejscowe?

Któraś mnie tu zainspirowała hybrydami... To chyba ziaa o ile sie nie mylę... Zamówiłam sobie zestaw na aliexpress lakiery z shellac, czytałam, ze nie uczulają, a ja po ciazy mam jakas wrażliwa skore. Potrzebuje porady czy muszę odtłuszczac i zdejmować je markowymi płynami czy mogę je czymś zastąpić?

Z dobrych wieści to Robert odstawiony od piersi i przesypia noce. Zasypia sam lub z drobna pomocą w postaci oklepywania. Byliśmy nad angielskim możem w poniedziałek i wtorek. Alę tak spaliło słońce, ze ma całe czerwone plecy...
A i mieliśmy jadowitego pająka w domu, jeszcze przyszedł jak kąpałam Roberta. Ale mam juz moskitiery.

Sorki za błędy, pisze z tel

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182
Załączniki:
Podziękowania: Sandruska1995

8 lata 5 miesiąc temu - 8 lata 5 miesiąc temu #1038922 przez Sandruska1995
magmus nie wyrobiłam się z nalesnikami, były tylko placki ale dziś będą :cheer:

nowa trzymam kciuki.

aklim aa to masz wesoło :) . Ja też już czekam na wydarzenia :silly:
Świetne dzieciaczki ;)

Poł nocy nie mogłam zasnąć, mała dawała czadu a do tego po kłócilismy się z M i to dość , dziś rano wyszedł do pracy bez słowa. :(

8 lata 5 miesiąc temu - 8 lata 5 miesiąc temu #1038927 przez aggi
Witam się. Tak się rozpisałam i skasowalo mi :S

pumcia zobacz sobie 'woombie'. Już kiedyś o tym pisałam. Moje koleżanki się nachwalic nie potrafią, może to rozwiązanie waszego problemu z 'rzucaniem się' po lozeczku.

pinezka powiem Ci, że jest ta rozpiska na tyle elastyczna że można dowolnie zamieniać produkty i jeść to na co akurat ma się ochotę. Po pierwszym dniu stwierdzam że nie chodziłam glodna! Nawet mnie nie korciło by podjadac :-) udanego urlopu! Wyjezdzacie gdzieś? :-)

magmus ja ciśnienie miałam w ciąży 90/50 , lekarz się śmiał że niemal jak trupek :p ale ja na codzień mam niskie.. co do igły to pociesze cię że jakbyś tak rodziła to na 90% nie będziesz zwracała uwagi co ci wbijaja ;)

nowa nie pozostaje nam nic innego jak trzymać kciuki :-)

nati bardzo ładny kolor :-)

aklim przygody was nie opuszczają , ta z pajakiem łeeee :S cudowne masz dzieci! A to ostatnie zdjęcie to Ty z mężem?! :p

8 lata 5 miesiąc temu #1038929 przez magmus88
Nowa to sorki :) nie doczytałam :) No 16 dzień to dość wcześnie ale oby to było to!! :woohoo:

Nati - no ładny efekt... tzn nie widać żadnych "przeskoków" koloru.... Pokaż się jak wyschniesz :) ehhe. A Jaki to kolor? Ja ostatnio kupiłam "kakao" ... a zależało mi na takim hm... cynamonowym. Czyli taki brąz z rudą poświatą.... a;e chyba jak nie pójdę do fryzjera to takiego nie będę miała :PP hehe

Aklim : ) fajnie, że nas odwiedzasz i dajesz znać co u Ciebie :) Dzieciaki masz kochane :) To dobrze, ze Ala sprawdza się w roli starszej siostry :) Daleko macie do morza?? Pokaż efekt na paznokciach :PP I uwierz.... my z Sandrą też już czekamy hehehe

Sandra... smaka tylko narobiłaś i tyle :PP ehheeh. Jak dobrze pójdzie to może w poneidziałek zrobię. Bo ma wpaść do mnie kumpela po pracy a wiem, ze ona bardzo lubi :) więc jeśli starczy mi czasu to zrobię.

Aggi - ja przez całą ciąże miałam ciśnienie "w normie"... teraz jest podwyższone... Podzielam scenariusz ciąży mojej siostry ehhe. Ona też na ostatnie 2 tyg dostała ciśnienia... ale to takiego ponad 180!. Ja narazie utrzymuję się tak na poziomie 130/75. Tzn wiem, ze podczas porodu będzie mi wszystko jedno co tam ze mną robią :PP ale mogła mnie nie stresować wcześniej :PP

8 lata 5 miesiąc temu #1038932 przez aklim88
Aggi - move byc to ja z mężem hehe. Tak mnie rozśmieszył ten obrazek, ze musiałam sie z Wami podzielić

Magmus - do morza mamy około 100km, akurat była ładna pogoda, mój P wziął wolne i pojechaliśmy. A paznokciami pochwale sie pewnie za conajmniej miesiąc, bo teraz muszę czekać aż przesyłki z Chin do mnie dotrą :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka