BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 5 miesiąc temu #1038779 przez Pumcia
Miluniek nie wiesz co mówisz :evil: Mały potrafi się uśmiechać, bawić, mówić po swojemu a za chwilę daje taki koncert ze najlepiej zatkac uszy żeby nie ogluchnac :P zmienne nastroje jak Baba :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 5 miesiąc temu - 8 lata 5 miesiąc temu #1038780 przez aggi
Dzień dobry :-)

nati no coooo :p nie wiedziałam że się nie liczy :( haha dobre z chipsami, w sumie racja :p a czekolada to sałatka haha! Na ukąszenia polecam fenistil! Maksiowi opuchniecia schodzą po nim.

joanna mojemu bratu też tak dogryzaja.. 4 lata po ślubie, dzieci nie ma.. a ludzie historie wymyślają nie z tego świata.. Ty mi o wyjściu z koleżankami mówisz?! Weeeeź ja ostatni raz wyszłam z koleżankami... nie pamiętam kiedy. Będzie z 4albo 5 lat... a najgorsze że odkąd mam dziecko to siedzę sama sobie, bo te co dzieci nie mają to nagle nie mają tematów ani wogóle czasu, te co mają dzieci to już większe przedszkolne i pracują więc też czasu brak. I tak siedzę dziennie w domu i czekam na tego mojego S bo chociaż z nim sobie pogadać mogę. Korzystaj kochana póki dziecka nie masz, potem każdy ma ważniejsze sprawy ...

magmus jak ten czas leci! A dopiero co się dziwilas jakim cudem niby w ciąży jesteś :p super zdjęcie :-) pamiętaj że to może być twoje ostatnie brzuszkowe :p ja ostatnie zrobiłam 39t2d a za 4 dni Maksior już był :woohoo:

sandra masakra, też nie rozumiem tego...

8 lata 5 miesiąc temu #1038791 przez magmus88
Hej :)

Aggi będę Cie wspierać... ja też nigdy nie miałam chęci do ćwiczeń... kiedyś robiłam też te 8 min ale różne... na brzuch, na ręcę, na nogi.... ale to nie za długo. Najbardziej mi się podobało jak chodziłam na zumbę. Wtedy chyba z dwa lata chodziłam.... ale to był taki nasz rytuał z koleżankami. CHodziłyśmy we 3 a później się spotykałyśmy na klachy :) :D heheh później ja się przeprowadziłam i tak to padło....
A co do mojej ciąży..... noooo! to było zaskoczenie! Testy negatywne.... ja w sumie zero załamki bo nie nastawiałam się na ten cykl w ogóle.... ale mówię, muszę jeszcze zrobić betę, zanim zacznę jeść tabletki, które miałam przepisane.... Jak zobaczyłam wynik z bety to nie wiedziałam jak się nazywam.... Nie umiałam go najpierw odczytać ehhe. Sobie myślę - to niemozliwe, jakim cudem..... I powiem, ze tak to chyba najlepiej się zaskoczyć :)

Nati - ja pamiętam jak moja koleżanka, ale to chyba w podstawówce było, leżała w szpitalu bo tak była pogryziona przez komary. Cała była wtedy popuchnięta.
Oby ten pechowy czas już Wam się kończył.

Pumcia, powiem Ci, ze masz rację. Bo normlanie to sobie nie robię zdjęć. Mam tylko takie na potrzeby forum hehehe. Szkoda tylko, ze telefonem czyli słabe jakościowo... muszę może dziś, poprosić męża żeby normlanie aparatem mi coś cyknął.... bo potem faktycznie będę żałować, ze nic nie mam :) a propo zdjęć... gdzie Sajmon?? :PP I ja też jestem za tym, żeby nie przyzwyczajać dziecka do spania razem :)

Widzisz Brown :( a ja sama hybryd bym nie umiała... tzn próbowałam kiedyś bo siostra kupiła sobie taki zestaw... ale to był chyba jeden z tańszych i jakoś nam nie wyszło :D

Sandra dzięi, naprawdę każdemu zyczę takiego samopoczucia.... sama się nawet z siebie śmieję, ze jak schodzę po schodach na dół to podskakuje jak sarenka ahhahaa gorzej jest co prawda z wejściem na górę :whistle: :whistle: ale to 3 piętro :PP hhehe. Sama się cieszę, ze tak wszystko przechodzę.... Mówię, żeby tylko w porodze mi się to nie odbiło.... (tfu, tfu)
Zazdroszczę nowego telefonu.... ja dopiero w okolicy świąt będę mogła zmienić...

Milunia - to czekam na łazienkę pod koniec tygodnia :PP hehe w sumie dziś już czwartek?? A gdzie zdjęcie małej Zu?? Z przeuroczą fryzurką dla cioci Magmus :PP Wiem, wiem... Ty w tym terminie już dawno byłam po wszystkim :)

Kurcze Sandra ale historie z rana.... masakra... :( ja jak byłam na ostatnim pobieraniu krwi, to pytałam Panią z laboratorium jak jej córka... bo chodziła do tego samego lekarza co ja, a jak miał później zawał to też szukała innego i wiem, ze też była na początku ciąży.... a ona do mnie... że są 2 miesiące po pogrzebie... że córka w 5 miesiącu urodziła martwego syna, ze miał wielowadzie..... za przeproszeniem wyszłam z tego laboratorium jak "podesrana"..... żałowałam, ze w ogóle zapytałam..... było mi tak głupio jak cholera.....

Ja mam dziś wizytę... i u lekarza swojego i u anestezjologa.... ale to dopiero o 14 i 17....

Ja zaraz biorę się za ściąganie firan... i pranie. Jutro mam w planach myć okna. Z pomocą ma mi przyjść mama hehe.
Miłego dzionka!

Dziękuję za komplementy :) :blush: :blush:

8 lata 5 miesiąc temu - 8 lata 5 miesiąc temu #1038792 przez ziaa
Heloł :D
Co tam zbóje? :)

Aggi, serio serio :) Ja nie pije kawy zwykłej - ani parzonej ani rozpuszczalnej bo mi szkodzi na żołądek, ale za to zakochana jest w zielonej kawie! :D Wszyscy mówią, ze smakuje paskudnie :D A ja ja uwielbiam! jej smak to hmmm... woda od gotowania fasolki! :)
A wiesz, jak jest z czekoladą? ;) Mozna ją jeść bez ograniczeń bo to... sałatka! Przecież robi się ją z kakaowca, który jest rośliną :D :silly:
Wiesz co szukajmy pozytywów - dobrze, ze nie masz z kim pogadać w okolicy, bo przynajmniej masz wiecej czasu dla nas! :silly: :evil: :woohoo:
Nati Joga nie dla mnie, biegam sobie za to i nastawiam psychicznie na rozciąganie :) Jak raczka Dawida??
Joanna mi tez szybko odrastają, ale 2-3 tygodnie zwykle je mam. ładniej wyglądają jak opanuje moja manie na odciągania skórek, bo tak to sobie sama odrost dorabiam ;p :whistle:
Magmus śliczna jesteś Mamuśka! :woohoo: a paziksy moje nowe sa hm... romantyczne :D miła odmiana od krwisto czerwonych :0 Te będę miała krótko, bo za dwa tygodnie idziemy na wesele, to będę wcześniej musiała zrobić jakieś nowe pod kreację :) :)
Przecież hybrydą malujesz jak zwykłym lakierem, nie ma żadnej filozoji! Spróbuj raz jeszcze! :) Semilac + lampa i jedziesz :D Będzie Pani zadowolona! :)
Pumcia fajnie za dotarłaś :) Pisz częściej jak dasz radę co tam u was :D Nie powiem, tęsknie za droczeniem sie z Tobą :D :evil: :evil:

:)

8 lata 5 miesiąc temu - 8 lata 5 miesiąc temu #1038793 przez Sandruska1995
magmus nie ma mi co zazdrościć bo wzięłam ten telefon na siebie ale M go dostał :laugh: Ja dostałam od M telefon jakiś czas temu już w prezencie nowy także jemu się też należał teraz :laugh:
No , naprawdę Ci ciąża służy :side:
Ja też dziś chciałam firany zmienić sobie , pościel i posprzątać ale jeszcze w łóżku leżę :whistle: taki leń ze mnie :blink:

8 lata 5 miesiąc temu #1038794 przez magmus88
Zia... chyba jakiś błą na forum jest bo zdjęcie Twoich paznokci się nie wgrało ahhaha. No powiem Ci, że póki co nie mam kasy na takie luksusy ahhaha. A ile taki jeden lakier kosztuje? Przykładowo?? A co do lampy to siorka już sprzedała...

Sandra - póki możesz to leż :PP ja to muszę dziś zrobić, a nawet teraz :P bo później lekarze.... a jutro rano muszę do ZUS podjechać i po mamę.... i będziemy myć :PP Tzn bardziej liczę na jej pomoc a ja najwyżej poprasuje hehehe. Widzisz... pościel też muszę zmienić... ale to może w weekend. No i łóżeczko muszę przygotować :D bo u mnie dalej w proszku stoi ahhaha. Mąż mi już głowę truje, ze chciałby zobaczyć jak będzie wyglądało.... Zrobię mu tą przyjemność i w przyszłym tygodniu ubierzemy :)

W sumie to mój mąż chciał myć okna... ostatnio przecież to on mył... ale ma teraz takie zmiany - że myłby w najwięszym słońcu. A wiaodmo, ze wtedy robią się największe zacieki ahhahah :D nie no ząrtuje.... ehhehe.

8 lata 5 miesiąc temu - 8 lata 5 miesiąc temu #1038796 przez ziaa

8 lata 5 miesiąc temu #1038797 przez aggi
ziaa możesz się śmiać lub nie, ale uważam że takie znajomości z forum są w stanie przetrwać więcej i są nieraz szczersze niż te tutaj co mamy na wyciągnięcie ręki.......

8 lata 5 miesiąc temu #1038798 przez ziaa
Magmus lakier kosztuje 29 zł i starcza na dłłłłłuuugo :)
Lampa chyba koło 60zł ale nie pamiętam bo 1,5 roku temu kupowałam.

Aggi no pewnie, zę te znajomości są trwalsze! Przecież tu masz znajome z wyboru, a nie tam takie co poprostu mieszkają koło Ciebie i wyboru nie ma :whistle:

8 lata 5 miesiąc temu #1038799 przez magmus88
Dziewczyny.... ja zawsze wiedziałam, ze mamy bardzo, ale to bardzo wąskie balkony....
ale teraz prawie się zaklinowałam :blink:
Podziękowania: nati.olsztyn

8 lata 5 miesiąc temu #1038810 przez aggi
magmus wybacz, ale padłam :p

ziaa ja tu zupełnie serio, a Ty sobie jaja robisz :evil:

Mam rozpiske diety :whistle: jak S wróci z pracy to jedziemy na zakupy ! A od jutra zaczynam :silly:

8 lata 5 miesiąc temu #1038814 przez nati.olsztyn
aggi Ja tez używałam fenistilu az do tej naszej przygody ze szpitalem, wtedy tez go tym smarowalam i mimo to sie pogarszalo. Od tamtej pory trochę się boję.Dzis odrobine lepiej.
Pokaż rozpiske:)

ziaa Dzięki! Dzis juz minimalnie lepiej. Jeszcze spuchnięta, ale juz nie tak twarda i gorąca jak wczoraj.

magmus No nie wierzę! :woohoo: Zdolna jesteś.

Kobietki, będę dziś pierwszy raz farbowala włosy henną. Pokibicujecie??? ;)

8 lata 5 miesiąc temu #1038815 przez Sandruska1995
ziaa twoje pazury? :evil: świetne :woohoo:

magmus mam to samo w stosunku jak chce usiąść z drugiej strony stołu :laugh:

A ja jeszcze na poprawę samopoczucia w sobotę robię sobie balejaz a co tam na poródowce też trzeba wyglądać :laugh:

8 lata 5 miesiąc temu #1038816 przez Nowa...
A Ja staram się póki co pół roku. Ale jeżeli chodzi o miesiące to mniej ze względu na dwa długie prawie 50 dniowe cykle. Z jednej strony to nie mogę doczekać się września. Mam iść w tym czasie na wizytę i będziemy myśleć co dalej :) Joanna, Ziaa, Brown- najważniejsza wytrwałość :) Mam nadzieję, że niedługo i my podobnie jak Magmus będziemy przesyłać zdjęcia naszych brzusiów :)
No a Niagara to mi się pochwali brzusiem?
Ja teraz czekam na okres i od okresu zaczynam ziółka. Miałam od tego cyklu je brać ale wziełam 4 dni i zapomniałam na wyjazd zabrać i przepadło :)
Ja od pn do pt ćwiczę a tylko w weekendy nie. Ćwiczę intensywnie po godzinie dziennie :) ale z piciem wody mam problem, muszę się postarać te 2 litry pić :)

8 lata 5 miesiąc temu #1038818 przez joanna1991
MAGMUS twoja twarz wygląda bardzo interesująco :p :P he he jak widziałąm ostatnio twoje foto to domek miałaś mniejszy :D od razu widać że mało ci zostało kochana :* brzusio cudny :* ale humorek ci dopisuje widzę :D

MILUNIA ale chociaż przy CLO mój prawy jajnik zaczął pracować bo zawsze tylko z lewego było. także jest jakiś postęp :) A ty w jakich dniach cyklu brałaś?

AGGI kochana uwierz że jakbym mieszkała blisko ciebie to nie nudziła byś się :p z natury jestem straszną gadułą :D

ZIAA o widzę że u ciebie też szykuje się weselicho.. Ja dopiero 27 sierpnia idę.. Twoje paznokcie są rewelacyjne! masz talent kobieto :*

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka