- Otrzymane podziękowania: 131
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- Pumcia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

nati no coooo

joanna mojemu bratu też tak dogryzaja.. 4 lata po ślubie, dzieci nie ma.. a ludzie historie wymyślają nie z tego świata.. Ty mi o wyjściu z koleżankami mówisz?! Weeeeź ja ostatni raz wyszłam z koleżankami... nie pamiętam kiedy. Będzie z 4albo 5 lat... a najgorsze że odkąd mam dziecko to siedzę sama sobie, bo te co dzieci nie mają to nagle nie mają tematów ani wogóle czasu, te co mają dzieci to już większe przedszkolne i pracują więc też czasu brak. I tak siedzę dziennie w domu i czekam na tego mojego S bo chociaż z nim sobie pogadać mogę. Korzystaj kochana póki dziecka nie masz, potem każdy ma ważniejsze sprawy ...
magmus jak ten czas leci! A dopiero co się dziwilas jakim cudem niby w ciąży jesteś

sandra masakra, też nie rozumiem tego...
- magmus88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 158

Aggi będę Cie wspierać... ja też nigdy nie miałam chęci do ćwiczeń... kiedyś robiłam też te 8 min ale różne... na brzuch, na ręcę, na nogi.... ale to nie za długo. Najbardziej mi się podobało jak chodziłam na zumbę. Wtedy chyba z dwa lata chodziłam.... ale to był taki nasz rytuał z koleżankami. CHodziłyśmy we 3 a później się spotykałyśmy na klachy

A co do mojej ciąży..... noooo! to było zaskoczenie! Testy negatywne.... ja w sumie zero załamki bo nie nastawiałam się na ten cykl w ogóle.... ale mówię, muszę jeszcze zrobić betę, zanim zacznę jeść tabletki, które miałam przepisane.... Jak zobaczyłam wynik z bety to nie wiedziałam jak się nazywam.... Nie umiałam go najpierw odczytać ehhe. Sobie myślę - to niemozliwe, jakim cudem..... I powiem, ze tak to chyba najlepiej się zaskoczyć

Nati - ja pamiętam jak moja koleżanka, ale to chyba w podstawówce było, leżała w szpitalu bo tak była pogryziona przez komary. Cała była wtedy popuchnięta.
Oby ten pechowy czas już Wam się kończył.
Pumcia, powiem Ci, ze masz rację. Bo normlanie to sobie nie robię zdjęć. Mam tylko takie na potrzeby forum hehehe. Szkoda tylko, ze telefonem czyli słabe jakościowo... muszę może dziś, poprosić męża żeby normlanie aparatem mi coś cyknął.... bo potem faktycznie będę żałować, ze nic nie mam

Widzisz Brown

Sandra dzięi, naprawdę każdemu zyczę takiego samopoczucia.... sama się nawet z siebie śmieję, ze jak schodzę po schodach na dół to podskakuje jak sarenka ahhahaa gorzej jest co prawda z wejściem na górę

Zazdroszczę nowego telefonu.... ja dopiero w okolicy świąt będę mogła zmienić...
Milunia - to czekam na łazienkę pod koniec tygodnia :PP hehe w sumie dziś już czwartek?? A gdzie zdjęcie małej Zu?? Z przeuroczą fryzurką dla cioci Magmus :PP Wiem, wiem... Ty w tym terminie już dawno byłam po wszystkim

Kurcze Sandra ale historie z rana.... masakra...

Ja mam dziś wizytę... i u lekarza swojego i u anestezjologa.... ale to dopiero o 14 i 17....
Ja zaraz biorę się za ściąganie firan... i pranie. Jutro mam w planach myć okna. Z pomocą ma mi przyjść mama hehe.
Miłego dzionka!
Dziękuję za komplementy

- ziaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 137

Co tam zbóje?

Aggi, serio serio

A wiesz, jak jest z czekoladą?

Wiesz co szukajmy pozytywów - dobrze, ze nie masz z kim pogadać w okolicy, bo przynajmniej masz wiecej czasu dla nas!

Nati Joga nie dla mnie, biegam sobie za to i nastawiam psychicznie na rozciąganie

Joanna mi tez szybko odrastają, ale 2-3 tygodnie zwykle je mam. ładniej wyglądają jak opanuje moja manie na odciągania skórek, bo tak to sobie sama odrost dorabiam ;p

Magmus śliczna jesteś Mamuśka!

Przecież hybrydą malujesz jak zwykłym lakierem, nie ma żadnej filozoji! Spróbuj raz jeszcze!

Pumcia fajnie za dotarłaś

- Sandruska1995
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77

No , naprawdę Ci ciąża służy

Ja też dziś chciałam firany zmienić sobie , pościel i posprzątać ale jeszcze w łóżku leżę

- magmus88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Sandra - póki możesz to leż :PP ja to muszę dziś zrobić, a nawet teraz

W sumie to mój mąż chciał myć okna... ostatnio przecież to on mył... ale ma teraz takie zmiany - że myłby w najwięszym słońcu. A wiaodmo, ze wtedy robią się największe zacieki ahhahah

- ziaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ziaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Lampa chyba koło 60zł ale nie pamiętam bo 1,5 roku temu kupowałam.
Aggi no pewnie, zę te znajomości są trwalsze! Przecież tu masz znajome z wyboru, a nie tam takie co poprostu mieszkają koło Ciebie i wyboru nie ma

- magmus88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ale teraz prawie się zaklinowałam

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

ziaa ja tu zupełnie serio, a Ty sobie jaja robisz

Mam rozpiske diety

- nati.olsztyn
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
Pokaż rozpiske:)
ziaa Dzięki! Dzis juz minimalnie lepiej. Jeszcze spuchnięta, ale juz nie tak twarda i gorąca jak wczoraj.
magmus No nie wierzę!

Kobietki, będę dziś pierwszy raz farbowala włosy henną. Pokibicujecie???

- Sandruska1995
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77

magmus mam to samo w stosunku jak chce usiąść z drugiej strony stołu

A ja jeszcze na poprawę samopoczucia w sobotę robię sobie balejaz a co tam na poródowce też trzeba wyglądać

- Nowa...
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 50

No a Niagara to mi się pochwali brzusiem?
Ja teraz czekam na okres i od okresu zaczynam ziółka. Miałam od tego cyklu je brać ale wziełam 4 dni i zapomniałam na wyjazd zabrać i przepadło

Ja od pn do pt ćwiczę a tylko w weekendy nie. Ćwiczę intensywnie po godzinie dziennie

- joanna1991
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 83

MILUNIA ale chociaż przy CLO mój prawy jajnik zaczął pracować bo zawsze tylko z lewego było. także jest jakiś postęp

AGGI kochana uwierz że jakbym mieszkała blisko ciebie to nie nudziła byś się

ZIAA o widzę że u ciebie też szykuje się weselicho.. Ja dopiero 27 sierpnia idę.. Twoje paznokcie są rewelacyjne! masz talent kobieto :*