- Otrzymane podziękowania: 63
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- stOkrOtka91
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No i slicznego masz slodziaka
ziaa i joanna zaciskam za Was ciagle kciuki i ostro dopinguje
Gonia swietnie wygladasz, jeszcze troche i tez niebawem bedziesz tulic swojego synusia
A my w zeszlym tygodniu zaliczylismy szpital, bo Mala cos gorsze dni miala i nie chetnie sie ruszala, na szczescie wrocilo wszystko do normy, daje o sobie znac
My wczoraj mielismy wizyte waga 1400 z groszami no i zwiekszona dawka leku na nadcisnienie, co niekoniecznie mnie cieszy ;/ no ale jak trzeba to trzeba
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Miłego dnia Kobietki!
- Zmienna
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 2
Magmus mój wynik 16,8 a normy 1,83 - 23,9 w fazie lutealnej.. Czyli wychodzi, że ok. Zobaczymy jutro jak z resztą wyników.
nati.olsztyn moje osobiste doświadczenia z kobietami ginekolog - złe. Ze świecą dobrej szukać. Dlatego od dłuższego czasu chodzę do panów ginekologów. Nie wiem jak odczucia pozostałych dziewczyn czy macie podobne zdanie.
Przecież kurcze jeśli Ciebie to nie krępuje to co ona ma się nie móc skupiać. Przecież nikt by tam jej rabanu nie robił, tylko zobaczyliby dzidzię i wyszli. Wtedy by się doskupiała i każdy byłby zadowolony.
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
nati czlapie sie ledwo ale byla dzis polozna i mowi ze dlugo juz mi nie daje bo wszystko bardzo nisko mam tez skurcze wiec zobaczymy, z cwiczeniami tez mocno w lesie nie jestem wiec spiny nie ma
- stOkrOtka91
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale różne sie zdarzają, będąc kiedys na IP trafiłam na nieprzyjemna babeczkę, strasznie niedelikatna była i obrazona na caly swiat, ze musiała mnie przyjąć.
Różnie sie trafi...
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 50
Stokrotka dobrze że już wszystko jest dobrze:) a od którego tc zaczyna się liczyć ruchy? Będąc w ciąży z synkiem nigdy nie liczyłam bo nie wiedziałam że trzeba. Zresztą to był starszy i niezbyt miły doktor. A teraz moja lekarz jest miła i wie przez co przeszłam, mając chorego synka. Zawsze jest miła i mówi wszystko co jest mi potrzebne do wiedzy:) U Ciebie zaraz 30tc szok tak zleciało:)
- stOkrOtka91
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja w sumie nie licze ruchow, wiem ze po posilku powinno sie liczyc i powinno ich byc minimum 10. Ale znam aktywnosc mojej Gwiazdy i jak noe zareagowala wieczorem na kolacje i duza dawke kakao to zaczelam sie martwic. A liczyc sie chyba powinno jak juz sa na tyle regularne i wyraziste
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 50
- stOkrOtka91
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nowa a powiedz mi co z tym Twoim synusiem jest, bo pisalas, że chory i opatrunki trzeba zmieniać. To jest związane z jakimiś komplikacjami przy porodzie czy jak? Jeśli nie masz ochoty to nie pisz i przepraszam za moją bezpośredniość
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nowa
- stOkrOtka91
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiesz co kupilam teraz tran, ale on w pracy w przeciagach pracuje i nie wiem czy to cos da ;/ ja sie izoluje od niego jak jest chory, ale jak bedzie Maluszek to boje sie, zeby dziecko wiecznie chore nie bylo ;/
Dziewczyny imiona dla pociech juz macie?
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
U mnie dobre wieści - moje jajniki jednak postanowiły mieć owulacje, konkretnie to jeden ;p doktorek upierał się przy jeszcze jednym monitoringu wiec byłam dzisiaj i jest pęcherzyk na 14 mm. Więc w piątek dostanę zastrzyk. Dziś 17dc chyba tak późno owu jeszcze nie miałam. ALe ma to duże plus: endometrium się podhodowało na 5,6, co u mnie jest wyżyną możliwości
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No to doktorek mial nosa;) to u Ciebie nowość chyba ze jeden pęcherzyk? Może to "ten" !
- stOkrOtka91
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ziaa oby to byl TEN wlasciwy i wyczekany pecherzyk