- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- ciaza i porod w Hiszpanii
ciaza i porod w Hiszpanii
- Lenita
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lenita
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Agathe888
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
odnosnie latania ja nadal poszukuje torby zeby zapakowac moj wozek. nic nie moge znalezc

anuskka a czy Ty szyjesz na zamowienie?

- anuskka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Agathe888
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

chcialam sie jeszcze zapytac, kiedy sie maluchom zmienia kolor oczu? ja bym tak bardzo chciala zeby Zosi zostaly niebieskie..
nakarmilam Zosie i zasnela, zostawilam ja w lozku (naszym) bo swoim gardzi i spi!! juz od dobrych 40min. mamusia w tym czasie pedem poodkurzala i umyla podloge, powiesila pranie i wstawila nastepne

- Lenita
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Co do oczu, to podobno do roku czasu. Ksawiatko na poczatku tez mial takie ladne granatowe, a teraz juz niestety mu sie zmieniaja powoli. Slyszalam, ze u dzieci karmionych piersia, ten proces przebiega wolno.
A co do torby, to na pewno chcesz ja pakowac? Wozek tak jak zawsze widzialam mamy z dziecmi, to zostawia sie przed schodami do samolotu i jak wychodzisz, to czeka na Ciebie podstawiony, kwestia tylko zlozenia i rozlozenia go. Hmmmm, ale skoro go bedziesz nadawala z bagazem, to moze na lotnisku mozesz go owinac folia tak jak to robia z walizkami????
- Lenita
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
I tu Ania_83, uklon w Twoja strone, Ty to mocara jestes!!!. Ja ostatnio sobie przypomnialam, jak to pisalas, ze z mlodym w nosidle odkurzasz i sprobowalam. Po dziesieciu minutach myslalam, ze mi ramiona odpadna hahahah. Mojemu Klocuchowi sie podobalo, bo zacieszal na glos, ale po chwili zwymiotowal

- kasiah
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
U mnie byl lekarz i dal zastrzyk w cztery litery po ktorym poczulam sie duuuzo lepiej. Bede musiala brac antybiotyk

Po poludniu sasiad podjedzie do apteki i mi leki wykupi.
- anuskka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Lenita,Ania jak sie trzymacie? Ja juz zasypiam na stojaco

- Lenita
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Anuskka, ja wlasnie wlalam w siebie druga kawe, a Klocek nie odpuszcza i mi tu nadaje. Byl z babcia na spacerze, wyspal sie i teraz nam tu spiewa hihi. Chcialam dodac plik, jak to sie "wypowiada", ale cos chyba za duzy jest.
- anuskka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A moja coreczka dzis ma piszczacy dzien

Kasiah no wlasnie-jesli antybiotyk to jakas infekcja jest

- Agathe888
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Zosia ma niebieskie oczy, zmienily sie od porodu ale nadal sa niebieskie i sie taka lamowka czarna wokol oka zrobila (ja tez tak mam) wiec moze juz takie zostana? ale by bylo fajowo. no nic bedziemy czekac.
znalazlam torbe hihi
w Anglii

www.gumtree.com/p/for-sale/buggypram-tra...dy-cherry/1010400014
brat eRka tam pracuje i mi ja przywiezie na wielkanoc. nie wiem czemu ubzduralam sobie ze ten wozek sie zniszczy..no ale rodzice eRka kupili i byl drogi i byloby im przykro gdybym go zniszczyla po 3mc. a jak uslyszeli ze lece do PL sama to prawie ataky serca dostali. no ale przeciez poradze sobie sama, no nie?
kasiah wracaj szybko do zdrowia, oby ten zastrzyk postawil Cie na nogi.
a my jutro z gatita (o ile pogoda pozwoli bo wlasnie mi tuje w donicach jezdza po balkonie) idziemy na yoge z naszymi dziecmi

- gatita
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- My life began the day you were born!

a Xavi do schrupania!!! taki slodziak i jaki blondasek sie zrobil

Anuskka Milenusia w spodniczce po prostu petarda!!! mala modnisia

Agathe - jutro ruszamy!

cos wiosna nie chce przyjsc do Barcelony

sorry, ze ostatnio malo pisze, ale duzo spraw mi sie nazbieralo na glowie i jestem w stanie lekkiego zawieszenia :/
mam nadzieje, ze niedlugo nadrobie..
Buziaki wielkie dla wszystkich

- olencja
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kocham Cie najbardziej na swiecie!
Przepraszam, ze milcze, ale mialam ciezki czas. Na szczescie oplacilo sie pomeczyc i dzisiaj zaproponowano mi nowa prace

Nie dam rady odp wszystkim, czytam regularnie i wzruszam sie na kazdej stronce

Lenita, sukienka super, a TY przeslicznie wygladalas na slubie. Gratulacje!
Annaem, gratulacje dla swiezynki mamuni

Anuskka, Ty wiesz, co ja mysle o Milence

Cata, Ty tez umiesz szyc? SAme zdolne mamy tu sa. Ja na urodzinki zazyczylam sobie maszyne, mam sie uczyc, ale z czasem na bakier jestem.
Musze leciec, mezulek mnie wzywa. Jutro dopisze
- kasiah
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Juz mi lepiej. Jednak zastrzyk potrafi dzialac cuda, goraczka poszla sio. Caly czas slaba jestem ale mysle ze jutro bedzie juz duzo lepiej.
Lenita ja sukienke juz kupilam. Jak bede w zgz w lipcu to czeka mnie przymiarka. Do tego czasu buty musze kupic. A przygotowania jakos nam po malu ida. Caly czas czekam na to nieszczesne zaswiadczenie z pl. Jak tylko przyjdzie to zanosimy papiry do urzedu. Pewnie nie starczy nam czasu do konca sierpnia, ale co tam, wesele i tak sie odbedzie
A co do szycia to ja tez mam maszyne ale szyc nie umiem. Kupilam ja tylko do drobnych przerobek np. aby spodnie skrocic itp. Jak narazie stoi w pudle zapomniana. Ale jak kupie sobie dzinsy to pewnie beda za dlugie i bede musiala je skracac.
A dzinsy potrzbuje nowe bo sie okazalo ze schudlam za duzo i wszystkie co mam troche za duze sa. Maly ssak wysysa ze mnie wszysko lacznie z kilogramami.
I zamowilam ta mate co ma Cata. Jutro powinna przyjsc. Z czasem zobacze ze dokonalam dobrego wyboru.
Olencja witaj i nie znikaj juz. Gratuluje nowe pracy. A co bedzisz robic oi ile mozna zapytac?