- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- ciaza i porod w Hiszpanii
ciaza i porod w Hiszpanii
- Agathe888
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

my jak chodzimy na plaze to zawsze rano. raz pojechalismy o 11 to 40min szukalismy parkingu i wrocilismy do domu.. najczesciej o 11 juz wracamy a jezdzimy o 8:) ja za skwarem i goracem to tak srednio przepadam, moja skora rowniez, eRek naszczescie tez rano woli.
lenita jejku trzymam kciuki za najprzystojniejszego faceta na swiecie. niech szybko go zdiagnozuja i wylecza zebyscie mogli wracac do domu. daj znac jak sie macie niedlugo

gatita no tez macierzynski powinniem byc dluzszy

kasiah wow... pszczola jest przesliczna, a jaka sukienka ladna!!!
hehe anuskka nie przejmuj sie. larita ma racje z takim koszem obowiazkow masz prawo czasem zapomniec to i tamto

u nas noc ciezka bo sie rozlozylam, czulam jak bakterie mi w gardle tancza..nos zapchany, ucho boli, no tragedia. jeszcze Zosia po szczepionce balam sie wczoraj zeby jej nie zarazic!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anuskka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Pewnie zanim pojdziesz do pracy juz bedziesz pieknie opalona

Hehe wy szalejecie z pizza ,a ja w niedziele poczulam wole boza na slodkie i na szybko pieklam placka z truskawkami

Larita- nooo ,pewnie- dobrze miec jakies wytlumaczenie

Agathe mowisz ze dior super??? Chyba musze rozbic swinke skarbonke

Milego dnia dziewczyny

Ksawciu nasz maly przystojniaczku wszystkiego najlepszego i wracaj do zdrowka

- Lenita
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Lenita
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
No ale niech sie wzmacnia. Najedlismy sie strachu. Juz wczesniej chcialam jak widac wyzej skrobnac do Was, ale w tym caly chaosie wszystkiego, to juz sama nie wiem,, co to sie stalo

Millych snow i duzo zdrowka dla wszystkich i dziekujemy bardzo sa slowa wsparcia i zyczenia :* zdzialaly cuda

[img/]
- Agathe888
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
wyczolgalam sie jakos z lozka i doczolgalam sie do kuchni ehh w nocy mialam goraczke a na dodatek Zosia za nic nie chciala spac u siebie wiec o 4 wzielam ja do lozka. mam nadzieje ze sie nie zarazi

a wczoraj chora wiec po powrocie z pracy Zosia zajmowal sie eRek, nie dosc ze spala jak przyszedl, to zasnela ok 7, obudzila sie o 8.20 na kapanie. nakarmilam ja odlozylam do lozeczka i po 2min juz chrapala. i gdzie tu sprawiedliwosc? kazdego wieczoru jest przedstawienie a dzisiaj jak eRka kolej to taka spiaca

u nas dzisiaj drzwi otwarte w zlobku

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- larita
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
agathe ale z Zosia rosnie!! smieszna taka w tych wlosach, kochana!!
no i kurcze, kuruj sie, kiedy Wy do Pl lecicie???
no i panie w przedszkolu to najwazniejsza sprawaa, jesli personel jest odpwiedni to jest wazne,niewazne czy tanio czy drogo..
anuskka a u Was jak tam? pracujesz? pieczesz placki, ganiasz po parku z Milenka??

- anuskka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Lenita ,czyli rozumiem kuracja wdrozona-adenowirus pomalu zostaje wykurzony z hukiem i ksawcio za pare dni bedzie zdrowiutki i jak nowonarodzony...
Dobrze ze odsypia-sen najlepszym lekarstwem-wy tez odpocznijcie.. Buziaczki i daj znac jak sie sprawy maja-oczywiscie dobre wiesci najmilej widziane.

Agathe no zlosliwa Zosienka,takie fory tatusiowi

trzymam kciuki ,zeby panie w guarderii okazaly sie najmilsze na swiecie

Oj jaki sliczny maly czupurek

Larita no wlasnie tak jak piszesz- pieke,gotuje ,pracuje(jak kolo gospodyn wiejskich hehe)
W parku to Milenka mnie wykancza. ma swoje sciezki jest niezmordowana,a jak juz te male nozki w koncu sie zmecza to i tak nie chce na wozek-tylko zeby ja wziac na rece,a ona bedzie prowadzic wozek

No i robi mi sie maniaczka motoryzacyjna. potrafi stac godzinami przy ulicy i za kazdym autem wola ze "buma jeaaaa!!!!" co oczywiscie oznacza ze auto jedzie

no i wlasnie domaga sie spaceru, tak ze buziaczki

- anneem6
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Lenita super ze już w domku,i wszystko ok

Anusska już lepiej ze zdrowiem? ale chyba tak Milenka nie da Ci chorować wyciąga na specerki

Kasiah śliczna sukieneczka Majeczki, i bd łądna dziewczynka zniej i jak zleciało 4 m wszystkiego naj buziaki
Agathhezdrowia!! Zosia to zywa laleczka rosnie jak 6 kg jest co dzwigać.
A sprawiedliwosci to nie ma

Po tygodniu domu pelnego ludzi w pon. zostalam sama bo i maz wyjechal z rodzicami do PL, no i odczuwam ta odleglosc jak zegnalam mame... no ale coz takie zycie
Fajnie wesolo czas spedzilismy, no i jak wyjezdzali nie mowili ze pierwszy i ostatni raz tu przyjechali, wnuk ich oczarował to moze jeszcze wpadna..
No i smutno mi bez meza bo my w sumie 24 h na dobe juntos w pon wraca
Andrés wazy juz 5250 g i Bogu dzieki zdrowiutki i juz czruje usmieszkami jak paluszkiem go pomuskam po policzku
- anneem6
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

na tym druku S1 to trzeba miec rezydencje
Byłam w SS i lipa nie przeniesli mi ubezpieczenia zdrowtnego tu bo nie mam rezydecji dopiero ja zalatwiam,
w tym roku zmienili warunki przyznawania i zadnych papierów nie chcą z poza Hiszpanii bo nie maja jak sprawdzic czy faktycznie ma sie tam jakies dochody
potrzebne zaśw. z banku ze ma się na koncie minimum 6 tys euro ( no ale zawsze ktoś moze nam na konto wplacic a potem oddac kasę, ja np mam tu konto wiec ok.
Ale Emerytom babciom nie oplaca sie zł na euro bo grosze wyjdą a nie 6 tys euro wiec mozna im przetransferowac na konto naszą kasę oby tylko wzieli te zaswiedzczanie
i podpisać umowe na ubezp prywatne emerytalne po na starosc nie chcą finansować rezydentów.[/hide]
Jeszcze tego gościa muszę zlapać czy da się podwyzszyć emeryture to dam znac zainteresowanym
Z tymi urzedami to wariactwo w PL dokladnie nie powiedzą, nie napiszą pojdzie sie i brakuje papierów i takie błedne koło ale lepiej się krecic w blednym kole niż z niego wypaść, po mału się da wszystko !!
- anneem6
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Lenita daj zdjecie w normalnych ubrankach Javiego, mały przystojniak, ale w tej piżamce szpitalnej zupełnie mu nie do twarzy!!!
anuskka no noe miedzy ludzimi to miedzy ludzmi, napisz nam czasem jak tam jest bo przynajmniej ja zapomnialam jak wygladają ludzie ;P
Gatita nasz dziewczono z nad morza,widze ze sezon otwierasz
A Laritajuz gotowa na plaże w tych okularkach jak gwiazda wyglądam chowa sie albo przed sloncem albo pzez paparazzimi!!
Wiosna albo już lato na dobre gości mam nadzieje ze w całej Es a nie tylko u mnie na Costa Blanca, a tu wszystkie uciekją do PL czy tam coś dają dobrego, bo mi mężus tez tam wyfrunął

Lece zrobic jakies obiadek, ale nie ma m to i obiadu brak a mi dla siebie samej sie niechce robić... ;(
- anuskka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Annaem oooo to Andresito goni wagowo starszyzne:)
U nas tez wiosna . Pewnie jeszcze bede ja przeklinac/ale co tam/-.M;z< <<hhgf<<<<<<<<<<<<<<<<<
- Agathe888
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
annaem adresito nas goni z waga. masz super mleko

jestes nieoceniona z tymi sprawami urzedowymi. oni Ci tak wszystko po hiszpansku tlumacza? rok temu pamietam jeszcze nie mowilas. no ja czekam na Twoj post o emeryturze:)
- anneem6
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Agathee średnio znam hiszpanski uczylam sie w PL na roznych kursach ale gadam tyle o ile, ale jak gadam w urzedach to 10 razy pytam la verdad ? Estas seguro ? eso y eso es suficiente ? a jak cos nie rozumiem to puedes escribirme a jak nie da rady to maz za plecami stoi z ang biegłym a tu ciezko po ang.
N
z tym mlekeim to przzywalam w ciazy jak żaba okres bo mama mnie straszyla ze nie bede miec bo ona nie miała a leci ciurkiem jest wodniste a mimo to syci Szefa wiec wcale nie ma co sie martwić na zapas, i sluchac ze wodniste mleko to złe oby tak dalej.
- larita
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
no i ladnie Adres wazy i super,ze zdrowo rosnie!!! no i to chyba nie pierwszy dom Beaty K, bo wiem,ze miala juz pare lat temu, chyba,ze sprzedala i kupila next

anuskka to widzisz, nie misie nie lalki, tylko skladaj kase na maly samochodzik jeheh i koniecznie pokaz fryzure!!
agathe przyjezdzacie na wakacje do tesciow??

a my w ten weekend misje specjalna mamy znalezc garnitur dla pana meza.. bufff bede miala zszarpane nerwy, ale moze cos ztego bedzie. Ale piekna pogode mamy!!! teraz mloda spi, pozniej jedziemy na basen, jeszcze fotelik musze zalatwic w Pl, bo znajomi z wawy pozyczaja nam samochod na nasz pobyt w Pl,wiec przyjada na lotnisko po nas, a moim zadaniem jest zalatwic wczesniej fotelik dla malej, jakis niedrogi oczwyiscie i juz zostawimy u dziadkow , bedzie na ppzniej, poszukam na allegro.
- gatita
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- My life began the day you were born!

uuuu Anuskka zaszalalas! dawaj szybciutko foto z nowym fryzem

Lenita super, ze juz jestescie w domku, niech maluszek szybciutko zdrowieje!

Agathe ale Zosiulek slodki, a jak ladnie jej w zielonym

Annaem no to super Andres rosnie!

aaa i jak spotkasz Beatke to ja pozdrow

Larita powodzenia w szukaniu gajeru

a my dzis nie na plazy, bo juz taka spalona jestem, ze musze dac skorze odpoczac

ok zadzieram kiece i lece