BezpiecznaCiaza112023

ciaza i porod w Hiszpanii

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #615789 przez larita
Pozdrowienia dla mamusiek!!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #615799 przez anneem6
Super mamuski a mam wrażenie że Milenka u laraty na rękach a Lara u anuski czy się mylę ?? a u góry Papież Was błogosławi a zosia to jak lalka z czuprynka no.i wszystkie 3 usmiechniete ;))

11 lata 8 miesiąc temu #615805 przez Agathe888
anuskka wstawiaj na fb!
dziewczyny nie wierzcie w to co pisze anuskka! to sexi mama, ma piekna figure i sliczna twarz, zreszta po Milence widac.
kurcze boli mnie jedna piers przy karmieniu, nie sutek, tak w srodku, tak ciagnie. nie jest nabrzmiala raczej flak i nie ma grudek zadnych.
poza tym Zosia wyje po jedzeniu ale dalam jej buletke po i pluje dalej niz widzi. wiec dalam smoczka i juz spi.. nie wiem o co jej chodzi...

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #615807 przez larita

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

nie, kazda trzyma swoje dziecko hehe ale moglas tak pomyslec, bo Lara i Milenka sa prawie takie same wielkosciowo ;) a obraz dostalismy od rodzicow na rocznice ostatnia i teraz tylko nie moge sie wybrac zeby dobrac rame do niego.. :) no i z dziecmi bylo wesolo, nie da sie pozowac za bardzo z nimi do zdjec, tzn Zosia jeszcze grzeczna,ale nasze to ciagle w ruchu
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #615813 przez larita
agathe mnie kiedys tak bolala piers, karmilam z niej normalnie,ale bol nie do wytrzymania przez 2 dni, zaczelam masowac i przeszlo, bo okazalo sie,ze mialam ktorys kanalik zapchany, sprobuj..

11 lata 8 miesiąc temu #615878 przez Agathe888
pomasuje...

obcielam Zosi wlosy!!!!!!!! ale bardzo malo - z tylu i przy uszkach. fajnie nawet:)
zrobie jutro zdjecie i wstawie:)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #615970 przez larita
agathe koniecznie pokaz zdjcie Zosi!!

a to moje kolejne z cyklu ukochane stopki mojej Lary.. taka ma teraz zabawe, chowanie sie za firanke, a ja tylko pilnuje czy karnisz dobrze zawieszony ;)

Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #615987 przez anneem6
Dziewczyny wszystkie piękne jesteście tak się nie krytykujcie Anusska super wyglądasz, a najwazniejsze ze kazda usmiechnieta i ega sympatyczna z Was est a to juz dodaje urody.

Larita super Lara ma zabawe ja tez musze o obrazach pomysslec nie te gole sciny ale jaki obraz swiety by sie przydał

11 lata 8 miesiąc temu #616007 przez kasiah
Hej hej
U mnie ciag dalszy opowiesci meczaca pszczola. Nie wiem co sie z nia dzieje. Budzi mi sie kilka razy w nocy i chce jesc, w dzien tez ciezko z nia jest, prawie caly czas na rekach trzeba ja nosic, a i tak nie jest na nich zadowolona. Nie wiem moze skok przechodzi i dlatego, bo zazwyczaj jest bardzo grzeczna i duzo czasu potrafi zajmowac sie sama soba a to na macie a to w lezaczku. A od kilku dni leazaczek doslownie na 5 min jest ok a pozniej juz be. Teraz bawi sie juz dluzsza chwile ba macie wiec zagladam do was.

Anuskka zdrowka zycze.
Ja narazie napewno nie wezme nikogo do sprzatnia, bo jestem w domu i czas zawsze jakis znajde, ale jak bym pracowala poza domem to napewno b ym wziela.

Agathe trzymam kciuki ab cie nie zwolnili. Takich fajnych dziewczyn sie nie zwlania !!!

Kamila co do fotelikow to ja slyszalam ze lepiej kupowac ten ktore obejmuja mniejsza liczbe lat, wlasnie z tego wzgledu ze cos tam sie niszczy czy cos tam sie dzieje z tymi czesciami. Czyli lepszy taki na 9-18kg niz do 35kg. Ale nie wiem czy to jest prawda czy tylko tak gadaja producenci fotelkow abysmy czesciej zmieniali i dawali im zarobic.

Anneem wkoncu obejrzalam zdjecia. Andresik fajny maly facet a ty super mamusia.

Kurcze ja Pamela nawet nie bylam jak karmilam. Male te moje cyce ze hej a teraz juz prawie mleka nie ma i jeszcze mniejsze. Ech no coz na szczescie ktos wymyslil push upy

Laski ale super zdjecie ze spotkanka. Ja tam zadnych grubych nie widze, no co wy, same fajne i sliczne mamuski a dzieciaczki to juz wogole do schrupania

11 lata 8 miesiąc temu #616035 przez larita
a bo dziewczyny to takie kokietki, wymyslaja sobie wady, a pozniej trzeba komplementowac hehe sliczne jestescie i juz i prosze mi tu wiecej bez narzekania!! a dzieci nasze sa jeszcze piekniejsze!! :)

kasiah rzeczywiscie, z tego co mowisz, to Mayeczka nie daje Ci spokojnie usiasc :) no ale nie kazdy dzien jest taki sam, nie trzeba od razu zmiany zachowania czyms tlumaczyc, dzieci tak maja i tyle :) dzis bedzie plakac, jutro nie, moze znudzil jje sie lezaczek i musi za nim zatesknic, moja lezala w swoim ale tez nie z wlasnego wyboru hehe a zaczelo jej sie podobac dopiero jak zawiesilam te drewniane zabawki,ktore mozna dokupic do tego hamaka, po 3mcu zaczela troche sie nimi interesowac i potrafila spedzic w nim troche czasu, ale po 6tym juz nie chciala lezaczka na oczy widziec , takze juz dawno lezy schowany :) moze Maya chce sie poprzytulac i czuc,ze mama jest blisko, ona tez jest jeszcze bardzo malutka , ja tam jestem za tym,zeby dziecko nosic, przytulac, calowac.. My nasza czesto nosilismy na rekach, a teraz potrafi sama w kojcu bawic sie przez godz i nie placze,ani nie histeryzuje,zeby ja na rece wziac,ale jak widze,ze czasem wyciaga raczki to biore ja i ukocham ile tylko moge!! a w pierwszym roku zycia nawiazuje sie najsilniejsza wiez miedzy dzieckiem i mama :) a moze potancz z nia, spiewaj jej, albo pusc bajke jakas, pokaz jej cos nowego, co moze ja zainteresowac. a jeli chodzi o budzenie w nocy, to ja ekspertem nie jestem, bo moja tez czesto sie budzi :silly:

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #616687 przez olencja
Kochane, ale sliczne zdjecia macie ze spotkania. Super, ze udalo Wam sie poznac osobiscie i mam nadzieje, ze jeszcze nie raz sie uda. Moze zaowocuje to jakimis przyjazniami na lata...? :) Juz nie wiedzialam na kogo patrzec i kto piekniejszy :lol: czy to najmlodsze pokolenie, czy to ciut starsze :lol: :lol: :lol: Wszystkie wygladacie kwitnaco.
Anuskka, dbaj o siebie kochana i daj znac jak sie czujesz. Oby dobrze bylo :kiss:
Agathe, no wlasnie, takich fajnych dziewczyn sie nie zwalnia. A nawet jesli sie nie znaja i zrobia ten blad, to znajdziesz cos innego.
Annaem, rodzice dojechali szczesliwie?
LArita, masz racje, przeslodkie te malutkie stopenki, az chce sie zacalowac, ja ciagle lape moja za nie, az piszczy :silly:
Musze leciec, lecimy z mama na zakupy dzisiaj i trzeba sie jakos ogarnac wczesniej.
Milego dnia :kiss:

11 lata 8 miesiąc temu #616781 przez larita
oo i juz Olencja podniosla wszytskich na duchu :kiss:
Mayeczka bez zmian? czy juz troche lepiej?? Ola, ja caly czas twierdze,ze z Londynu do nas calkiem niedaleko!! i bilety tanie ;)
takie spotkania sa fajne, a dziewczyny jeszcze fajniejsze :D ja tez mam nadzieje,ze jeszcze nie raz sie spotkamy!!
u nas katar na calego, ja i Lara, nie wiem skad to sie wzielo,ale jest. Wczoraj siedziallysmy w domu, ale dzis juz jedziemy dalej ;)
robie z kolezanka tranzakcje wiazana, ona mi z Polski podala ksiazeczki dla dzieci po polsku, aja jej teraz musze kupic hiszpanskie, jako,ze kiedys tu mieszkali i chce swojego najmlodszego tez uczyc jezyka.
a ja teraz mysle nad prezentem dla malej, na pewno dostanie ksiazke, poszukam Brzechwy, albo Tuwima jak juz bede w PL
A inne kolorowe prezenty, ktore zaspokoja jej gusta ;) na pewno dostanie od reszty rodziny. W ogole nie moge sie doczekac kiedy bede mogla jej czytac, teraz wszystko mi z rak zabiera i najchetniej by to zjadla :D

11 lata 8 miesiąc temu #617078 przez kamila7-26
Hejka wiecie co chyba sie na Was obraze i sobie pojde i nie wroce!!!!! Jakie wy grube jestescie chyba na oczy nie widzicie chcecie zobaczyc wieloryba zapraszam do mnie :( moja dieta stanela na 5 kg i nie chce sie dalej ruszyc chyba musze zaczac cwiczyc bo od czasu do czasu cwicze ale nie zawsze mam sily i czas!!
Lara buziaczki od cioci i Carolci na ten 11 miesiac :):):) buzkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam zrobiona cite na 31 maja zeby zrobic paszport moze wtedy mamuski z madrytu Wam bedzie pasowac i wypijemy jakas kawke??
Annaem rodzice dojechali?? pozdrow ich serdecznie!!
Kasiah niestety tak to bywa z naszymi skarbami glowa do gory jutro bedzie lepiej :):)
Anuskka i jak poprawilo siecos ze zdrowkiem??
CO do fotelikow to jak bede kupowac to zapytam o to, chociaz wydaje mi sie ze nie produkowaliby ich jezeli by mialo to byc jakies ryzyko sama nie wiem!!
>Dzisiaj zanioslam papiery do przedszkola i zaczyna mala od 29 kwietnia pierwszy tydzien po godzince a od 6 ja do pracy a mala juz na 8 godzin czasami 9 :(:( nie wiem jak ja to przezyje!!! zmykam do kuchni dzisiaj na obiadek dietetycznie sepia i suroweczka!!! milego dnia!!

11 lata 8 miesiąc temu #617242 przez anuskka
hejka. Ja na chwilke. Mamy dzis dzien pandy :huh: chyba jednak cos i Milence dokucza,bo strasznie placzliwa,wszystko jest „nie”,no i domaga sie ciaglej bliskosci...
Ja za to nienajgorzej.wiecie jak to jest jak czlowiek jest przeziebiony,boli gardlo,miesnie,glowa....ale za to inhalatory robia dobra robote...

Kamila juz rezerwuje 31 maja. Hurrraa,Larita,a ty jak ten dzien?
Jedynie co to najdluzej mogedo ok. 18 to dzien urodzin Izy i tradycyjnie spedzamy wieczor w gronie rodzinnym.

Przepraszam,ze tak krotko,ale wlasnie moj misio spi-pora wziac sie za obiadek.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #617267 przez Agathe888
Hola czikas,

bede pozniej bo dzisiaj sie z niczym nie umiem wyrobic ale wklejam zdjecia przed i po scieciu. malutko ma sciete z tylu i z boku przy uszkach ale odrazu schludniej wyglada.

buziaki kokietka agatka muaaa :)
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka