- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- ciaza i porod w Hiszpanii
ciaza i porod w Hiszpanii
- kasiah
- Wylogowany
- budujemy zdania
Maz dojechal, bura mala tez byla i chyba dotarlo do jego makowki. Ale ogolnie super ze jest
Agathe co do tesciowej to ja tez sie czasem ciesze jak u niej placze i nie moze sie uspokoic, to juz dwie jestesy okropne hehe
A moja Maja ludzi wogole sie nie boi, uwielbia towarzystwo. Jednak jak jest zmeczona, albo placze to tez najlepiej jej u mamy, tatus jakos nie potrafi jej uspokoic.
Lara cuuudo
U mnie dzisiaj wiosna wiosna radosna
Olencja gratuluje przespanej nocki
Anneem pozniejnobejrze zdjecia bo dziecie wolaaaaa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kamila7-26
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cie skarbie!!
Annaem zdjecia super mamusia prezentuje sie jak gwiazda aprawde Polki sa najladniejsze
Gumis super ze Rayanek mowi mama i baba pamietam pierwsze mama Carolci strasznie sie wzruszylam
Agathe gratuluje pokonania ciemieniuchy :)buziaki dla pszczolki
Kasiah no mam nadzieje ze dotarlo do Twojego meza a bura mu sie nalezala najwazniejsze ze dojechal szczesliwie i jest juz z Wami!!!
ANuskka i Larita w jakich fotelikach jezdza Wasze pociechy?? musimy kupic Carolci bo juz sie nie miesci w swoim pierwszym foteliku patrzymy na grupe od 9 do 36 kg interesuje nas jeden niby najbezpieczniejszy w tym roku Pallas 2 FIX ale kosztuje 385 euro w Corte Ingles patrzylam ze w polsce ten sam jest o 130 euro tanszy wiec jezeli sie zdecydujemy to chyba oplaca nam sie zamowic w polsce!!
miLEGO DNIA DZIEWCZYNY A CIEKAWE GDZIE SIE TATUS PODZIAL I NASZA NOWA FORUMOWICZKA CIEKAWE JAK SIE CZUJE ONA I DZIDZIUS JAK DOBRZE PAMIETAM TO BYLA W 7 MIESIACU CIAZY???
- Agathe888
- Wylogowany
- rozmowna
dzisiaj w koncu widac niebo:) moze bedzie z tego ladny dzien
Zosia juz wstala i siedzi w swoim babyb i sie bawi:) chyba juz wie ze ma prawa raczke ciagle zamyka i otwiera dlon i cos lapie. o lewej jeszcze nic nie wie hihi, bedzie niespodzianka.
larita zdjecie fajowe. Lara wsiada do tego wozka i jedzie?
u nas jak zwykle gora prasowania, musze posprzatac po wkendzie, isc na zakupy ehh
a wczoraj chcialam napisac maila do babki ktora otworzyla nasz oddzial w hiszpanii i zajmuje sie hr, przyjela mnie do pracy. napisalam maila, wyslalam a za chwile widze maila od niej kilka dni wczesniej ADIOS! zwolnili ja!!! nie moge w to uwierzyc z 14 osob u nas w biurze zostaly 3... pewnie mnie tez zwolnia! no chyba ze zajde znowu w ciaze a tak na serio to martwie sie tym bo kredyty, wydatki, no i skad ja wezme na waciki?
- Agathe888
- Wylogowany
- rozmowna
- kamila7-26
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cie skarbie!!
- larita
- Wylogowany
- budujemy zdania
agathe eee nie badz zlej mysli, na pewno Cie nie zwolnia!!! a prasowania i ja mam, to Cie pociesze.. u nas dzis deszcz i szaro buro, teraz wlasnie bedziesz widziala jak Zosia bawi sie raczkami, zaraz zacznie je brac do buzi, pozniej stopki..
kamila my mamy Bebe Confort iseos isofix, o ile dobrze pamietam, to jest od 9-18kg, dlatego,ze tez slyszelismy,ze sie deformuja siedzonka,powiem szczerze ,ze uzywamy juz od 8mca, kiedy nie wazyla jeszcze 9kg, ale mialam wrazenie,ze jej niewygodnie juz w maxi cosi, no i siedzac tylem do kierunku jazdy nie mogla ogladac dvd to siedzonko jest super, z isofixem przede wszytskim wiec szybko sie wsadza i zapina, ma regulacje siedzenia, do pozycji pollezacej,co tez sie w podrozy przydaje do spania,a takze regulowane boki, my patrzylismy na testy i jest jednym z bezpieczniejszych fotelikow, ma bardzo dobrze chroniona glowe w razie wypadku. Dla nas to wazne,bo duzo jezdzimy, ale cena tez juz wyzsza no i zanim dobije do 18kg to moze minac ok.3lat.. bo wiesz,ze teraz dzieci beda nam coraz mniej przybieraly na wadze, dobre tez sa Romer i Recaro. My z tego naszego jestemy zadowoleni i jesli mialabym wybor kupilambym jeszcze raz to samo. Ale to juz Wasza decyzja, bo znajomi maja 1,5roczna coreczke, maja fotelik za 50euro i tez sa zadowoleni, chociaz jak zobaczylam, to tam sam plastik! ale tak jak mowie kazdy decyduje sam, ja w kazdym badz razie polecam ten, ktoy my mamy z czystym sumieniem, jesli masz mozliwosc kupienia w Polsce, na allegro wychodzi o polowe taniej!! my tu dalismy 400euro, a na allegro 800zl... ale juz bylo za pozno
- anneem6
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Lara wózeczek super, a dywanik to dywanik czy puzzle zkładane?
Kasiah wszystko dobre co sie db konczy, ale ten typ tak ma, tez taki wychowuje razy 2 ))
Agathee Ty cimeieniuche ja oczko pokonalam, zero ropy no i super
Nie martw sie praca po pierwsze nie tego złego co by na dobre nie wyszło. ja za 6 mies strace macierz. a po wych. mnie tez zwolnia za 3 lata, a kredyty same sie nie splaca, ale do 3 lat moze zajde w ciaze. podobny mam plan.
dziewczyny dzieki za miłe slowa, ja to Kamila gwiazda od tanczenia ze szczotka na kiju bo odkurzacz bedzie pozniej jak maz zainwestuje;))
Synuś coś płaczliwy a raczej krzyczący się zrobił ostatnio chyba podoba mu sie noszenie na rękach, no ale staram się byc asertywna ale za długo mi nie wychodzi i czasem ulegam, albo wyręczam sie tatusiem prawie 5 kg to sporo, pozatym niech sie ze sobą oswajaja, bo u nas tez tak jest jest z etylko mama i mąz tez woła mama,
- anuskka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Milenka chyba wczoraj postanowila posolidaryzowac sie z nasza angielska Mayeczka i z Zosienka i walnela mi wieczorem takiego pawia,ze pol wyposazenia salonu do prania. niby noc przespana dobrze,nie ma kaszlu,katarku,goraczki,na ucho tez nie wyglada...wiec ,byc moze to jakas chwilowa niedyspozycja zoladka
Gumis no ladnie,ladnie-nie dosc ,ze z Ryanka taki przystojniacha to jeszcze podrywacz!
wiesz co Olencja dobrze mowi-te pielegniarki sa jakies dziwne z niektorymi zaleceniami. jesli ty widzisz ,ze ryanek dobrze sie rozwija,nie chudnie gwaltownie,nie tyje z dnia na dzien to rob swoje. Nie wiem kompletnie jak kobieta moze ci mowic ze masz dawac butelke ,zamiast karmic lyzeczka-czyli cofac dziecko w rozwoju???
a Milenka to moze teraz wazy 9 kg-bo 2 m-ce temu bylo 8880g
super chwila uslyszec"mama"-nie? nawet jesli to na razie nic nieznaczacy zlepek sylab.Gratuluje.
Agathe Oj prosze! Ale zmiana-a tydzien temu widzialysmy takiego dzidziunia jeszcze-a teraz panna Sofia juz sama sie bawi!!!!To wracaj do Madrytu-chcemy to zobaczyc
Kurcze moze ciebie nie zwolnia z pracy? Coraz gorzej sie w tym kraju dzieje.
Agathe i KasiahKochane wy sie zastanawiacie czy wziac kogos do sprzatania?Pewnie!!!jesli ulatwi wam to zycie-jaki to wstyd?Ja bym sie nie zastanawiala.
Toska przy zabkach to kupek moze byc wiecej,marudzenie,goraczka-aj caly arsenal roznych dolegliwosci-pamietam ,ze kiedys mowilo sie tez ze wtedy pupa latwiej sie odparza....ale to logiczne-wiecej kup to i o odparzenia nietrudno.
wspolczuje wstawania-ale po poludniu jestes w domu? czy tez pracujesz?
Annaem zdjecia super- kurcze no po tobie to w ogole nie widac,ze jeszcze niedawno w ciazy chodzilas(no moze hmhm "mleczarnie" zdradzaja obecnosc malego ssaka)-no i szczerze to jestes przykladem ze kobieta ma wiele twarzy- na kazdym zdjeciu ktore widzialam inna
A Andres super-ten placzacy-mnie rozbroil. ale wszedzie sliczny maluszek-taki malusi
Kamila my kupilismy fotelik z grupy 1-3-ale nazwy teraz nie pamietam. Nie myslelismy o tym co pisala larita i kurcze teraz bede sie zastanawiac ,czy dobrze zrobilismy
Ale fakt jest taki,ze Milenie sie podoba jezdzenie w nim. Pamietacie jak pisalam ,ze nienawidzi podrozy autem? wiec odkad jezdzi do przodu,widzi swiat przez okno,mnie w lusterku to skonczyly sie histerie.
A do mnie wlasnie zadzwonila kolezanka z ktora kiedys pracowalam. Kiedy zamkneli nasza firme,ona otworzyla swoje studio- nie miala tyle pracy,zeby kogos zatrudniac na stale,a le od czasu do czasu robilam dla niej jakies zlecenia( a ma ciekawe,bo ubiera rozne madriny na wesela,komunie,kiedys robilysmy kolekcje na pokaz mody dla mlodej projektantki...).Ma ramie w gipsie i potrzebuje pomocy-wiec pewnie weekendy bede miala zajete..
no to na razie pa,pa -pora cos zrobic...
- Agathe888
- Wylogowany
- rozmowna
Larita przyszly zdjecia. SUPER sa!!!! ale o boze czy ja jestem az tak gruba??!?! strasznie wygladam, musze isc wreszcie na ta silownie!
- larita
- Wylogowany
- budujemy zdania
- larita
- Wylogowany
- budujemy zdania
a z fotelikiem zwracalismy na wsyztsko uwage, bo my duzo podrozujemy,dlatego chcielismy zainwestowac w cos dobrego i obym nie musiala nigdy sprawdzac w kwestiach bezpieczenstwa
anneem Andres w tych pieluszkach wyglada strasznie fajnie!! a jak je pierzesz? w zwyklym plynie czy tez jakos ekologicznie
- anuskka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agathe co ty mowisz? Gdzie gruba?
ja juz moze nie wspomne co widze u siebie nie tak-bo jakbym nazwala glosno wszystkie niedoskonalosci- to terapia u psychologa,chirurg plastyczny itd murowane
- larita
- Wylogowany
- budujemy zdania
- anneem6
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Zmienna hmm ? wlsoy podrosły, no i przyciemnione bo w ciazy to czlowek sie zaniedbał amleczarnie sa akurat wtedy opuscilam karmienie ssaka wiec baloniki, a zawsze byly male B
Agathee Ty nasza okuarnico chyb nadwzcznośc masz ?? widzialam Twoje z zdjecie z Rkiem i normlana kobieta z Ciebie a przy swoim Bodyguardzie to wygladasz na niewinną blondyneczkę. nie przesadzaj.
Lara w normalnym proszku piore i potem w norit bez plynu do plukania zeby swej chlonnosic pieluszki nie stracily,ale na noc dla moejej wygody daje pampersa.
No i nie dlugo skoncze z noritym bede prać w normalnym proszku bo ten norit niedopiera wszystkiego,a na namaczanie i podwojne pranie szkoda czasu.
Dziewczyny pokazcie nam zdjecia )
- anuskka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wstawisz ty na forum?a nie obrazicie sie Larita i Agathe jesli pokaze ktores na facebooku?Zaznaczam,ze zobacza je tylko moi znajomi.
Annaem- no to pewnie tak jak mnie cieszy cie chwilowy rozmiar biustu? Moj juz w sumie wrocil do tej marnej dwojeczki-ale przez pare miesiecy bylam sobie Pamela