BezpiecznaCiaza112023

ciaza i porod w Hiszpanii

11 lata 8 miesiąc temu #608036 przez Agathe888
czesc dziewczyny!
jak Wam mijaja Swieta? u nas leje i siedzimy w domu :dry:
moze jutro bedzie ladniej:)

anuskka dostalas moj mesydz? :) jutro z Larita sprobujemy sie spotkac po poludniu ok 18. przylacz sie do nas!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #608096 przez anuskka
Hej Agathe mam jakis problem z tel.Ale wiadomosc dostalam i jutro zadzwonie do ciebie przedpoludniem(a wlasciwie dzis) milej nocy

11 lata 8 miesiąc temu #608243 przez Lenita
Hej Gwiazdeczki i Tatusiu!!!

Wpadam tu czasem i podczytuje, ale to w biegu miedzy jednym miejscem a drugim. TEraz tydzien wolnego, wiec troche luzu.

SPOZNIONE WESOLEGO ALLELUJA!!!!

U nas po staremu. Maly rosnie jak na drozdzach. O mamusiu, to juz 4 i pol miecha, nie moge uwierzyc. Dzis siedzimy tez w domu, bo popaduje. Lepsze to papadywanie niz dzikie sniegi w Polsce. Nasza Ania z chlopakami zalicza prawie tez i Swieta Bozego Narodzenia ;).
Wczoraj tutaj bylo fajnie wiosennie, wiec troszku powystawialismy pyszczki do slonca, no poza Javim, on sobie smacznie spal na dworze w cieniu.

Kasiah, fajnie, ze tak sprawnie poszlo z przeprowadzka. Zdaj relacje jak w nowym domciu?? Zmiana wyszla na plus? NO i jak tam nasza pszczolka modelka?

Kamila, super, ze i praca jest i masz jeszcze inne perspektywy. Trzymam kciuki.

Cata, ale fajnie tez z ta praca, ze cos sie znalazla. Oby jak to pisza dziewczyny, zlego byly dobrego poczatki. TEz trzymam kciukasy.

Anuskka, nasza matko przelozona, buziolki dla calej rodzinki a Milene to juz w ogole niech bedzie wysciskana pod niebiosy, nasza piechorka.

No i w ogole, wszystkie dziewczyny, sciskam Was goraco i jeszcze moze pozniej napisze, bo maly wlasnie walnal dwojeczke :lol:

11 lata 8 miesiąc temu #608319 przez kamila7-26
Hej dziewczyny i jak tam Wasze spotkanie?? wpadlam sie zapytac mamusiek juz pracujacych czy sie staralyscie o te 100 euro dla matek pracujacych i na jakiej zasadzie sie to robi czy mozna wnioski skladac wczesniej czy jak sie prace zacznie no i co trzeba miec jakie papiery bede wdzieczna za pomoc :):)
Buziaczki na kolejny miesiac dla Rayanka i Andresito od cioci i Carolci :):)

11 lata 8 miesiąc temu #608385 przez anuskka
hejo!!!
Lenita a ja i tak zazdroszcze Ani swiat w Polsce,choc zamiast woda pewnie okladaja sie sniegiem:)
No a jak tam Ksawcio?

Kamila mnie sie wydaje,ze zeby dostac ta stowe to musisz zaczac pracowac,ale zadzwon moze do Haciendy.

Spotkanie super. Larita i Agathe fantastyczne osoby,a Lara i Zosia!!!! Do zacalowania obydwie!!!Dzieki Larita i Agathe za super popoludnie :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #608425 przez larita
lenita to teraz masz nadrobic wszystko na forum w tydzien hehe i pisac tyle,zebys miala dosc na nastp pol roku ;)
kamila ja nie wiem jak jest z ta pomoca,ale zapytalam znajomej i jak mi cos odp to dam znac

anuskka i agathe dziekuje za spotkanie, w sumie z naszymi malymi huraganami ciezko bylo porozmawiac hehe ale i tak bylo fajnie, dodam,ze nasza Milenka i Lara poklocily sie o fotelik samochodowy Zosi, wiec nastepnym razem kazda przynosi swoj ze soba heheh
nasze dziewczynki sa cudowne!! przy okazji wrzuce jakies zdjecie,a teraz ide spac, bo padam po calym dniu, a mlodej rosna teraz 3 zabki na raz i spi fatalnie dalej i troche bardziej marudna.. kiedys minie :)

11 lata 8 miesiąc temu #608441 przez cata
Hej!

Super dziewczyny ze spotkanie się udało teraz trzeba uzgadniać szczegóły co do wakacji kiedy i gdzie robimy forumowe spotkanie??????

Larita odpoczywaj i cóż no kiedyś te zebole wyjda ;)

Lenita daj nam zdjęcie naszego principe dawno go nie widziałyśmy

Agathe jak mija pobyt w Madrycie ? Jak Zosia zniosła podróż?

Kamila ja nic w tej sprawie nie pomogę sorki :(

Jak minęły wam święta ??? U nas bez szalu ale fajnie w gronie rodzinnym czyli naszej 3 :) okazało się ze mam w pobliżu księdza Polska i było świecenie i nawet rezurekcja tyle ze o 6 popołudniu. Z mego dziecko wygonil chyba diabełka bo po pokropieniu woda swiecona podniósł alarm i musieliśmy jechać do domu :side:

My właśnie pijemy drinki wiec zdroweczko :kiss: spokojnej nocki

11 lata 8 miesiąc temu #608442 przez anuskka
Larita wyslesz mio zdjecia na email? podam ci na priv....oczywiscie w wolnej chwili.
hehe a oprocz walki o fotekik to obie mialy ochote pobawic sie Zosia :silly:

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #608443 przez anuskka
Hehe Cata-czyli Alexowi srednio ksiadz przypadl do gustu?
No to walnij i za nasze zdrowko

Ay no wlasnie Andresito ty nasz miesieczniaku slodki i Ryanku :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 8 miesiąc temu #608448 przez larita
cata no to cin cin !!!! :lol:

anuskka podaj mi maila na whatapp a ja jak tylko zgram na pc to Ci wysle, no i oczywscie Zosia to taka maskotka dla naszych lobuzow ,ale jest kochana i dziewczyny sa jeszcze ladniejsze niz na zdjeciach, oczywiscie mamuski rowniez!! anuskka pyszne ciacho ;)

kamila juz mi odp znajoma.. przekazuje_ imie i nazwisko matki, nr tarjeta sanitaria, imie i data urodzenia dziecka i nr konta, ona tylko tyle wypelniala i dostala :) no i pracuje na kontrakcie

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #608588 przez anuskka
Pierwsza?!

Helouuu jak tam u was za oknami?Tutaj niby slonce ale juz leza chmury i cosik mio mowi ze deszczu ciag dalszy nastapi :( :( :( :(

Jak wam swieta minely?pooblewlyscie sie wczoraj woda? albo jakies p'rymaaprylisowe zarty?

mnie to chyba zegarek w telefonie zrobil dowcip ,bo jak sie wybieralam do Larity to byla prawie 18,a gdy dojechalam tylko 17.30 :cheer: . Zreszta wiadomosci na whatsapa przychodzily z dopiskiem "mañana"-czyli,ze dopiero dzis beda wyslane. Az w koncu okazalo sie ,ze mam zla date w telefonie ustawiona-zamiast 1.04 to 31.03. Dziecko potrafi.....

zreszta ten moj tel to juz chyba nadaje sie sie do totalnego zbamowania-tyle razy zaliczyl glebe i milus przynosi mi go w czesciach,ze masakra....

no wiec dzis juz zbieram sie do kupy-koniec z kawalami
milego dnia-moze dmuchajmy w chmury niech ida do Portugalii,albo gdzies do afryki-juz dosc deszczu :silly: :silly: :silly: :silly:

AAAAAAA!!!! No wlasnie! Agathe zapomnialam wczoraj -ale wycalusiaj tam Gatite i Jamalka od nas porzadnie jak sie spotkacie.

Dziewczyny ,ktore beda skladac papiery do guarderii. u nas zaczynaja wydawac formularze juz 22 kwietia

11 lata 8 miesiąc temu #608735 przez kamila7-26
hejka dzieki za porady :) Anuskka u nas tez narazie nie pada ale chyba bedzie i straszny wiatr wieje masakra :( co do przedszkola to ja juz mam zaklepany wczoraj bylam sie pytac czy od maja mi wezma Carolcie i nie ma problemu wiec od 6 maja zaczyna (plakac mi sie chce :(:() juz widze jej smutna placzaca minke jak ja oddam w obce rece :(:( nic ale taka kolej rzeczy!! zmykam pozniej wpadne buziaki

11 lata 8 miesiąc temu #609455 przez kasiah
Hej hej
Kurcze ale produkujecie.
Jestem sama do piatku i jakos nie moge sie wyrobic ze wszystkim. Mam nadzieje ze jutro robotnicy wszystko skoncza i bede mogla w koncu porzadnie dom wysprzatac i wreszcie odsapnac.

Ogolnie chatka jest ok, napewno duzo cieplejsza niz poprzednia wiec super.

Moja Majcia wlasnie dzisiaj po raz pierwszy przewrocila sie z brzuszka na plecki. A w niedziele wieczorem smiala sie w glos z taty, az sie wzruszylam jak uslyszalam ten jej rechot

Zmykam bo padam ze zmeczenia

buziaki kochane

11 lata 8 miesiąc temu #609796 przez anuskka
ale tu cichusio-gdzie sie podzialy wszystkie mamusie????

Kasiah fajnie,ze mieszkanko ci sie podoba i ze cala przeprowadzka i sprawy z nia zwiazane zmierzaja ku koncowi
No nie mow!!!!Szybka ta twoja Mayeczka-kurcze to ona pobije rekord i pewnie najszybciej z naszych maluchow bedzie sie turlac! Przyznawac sie ile mialy nasze maluszki?Milenka zaczela sie przekrecac chyba ok .20 tygodnia-wiec pozno...
nooo musisz nagrac Pszczolke jak sie smieje i pokazac nam tu.

Kamila i co pàdalo u was' u mnie na szczescie tylko postraszylo rano-ale caly dzien mielismy sloneczko. zreszta dzis tez.
Nie stresuj sie jeszcze tym zlobkiem. Moze wlasnie Carolcia bedzie dobrze sie tam czula-Pojdziesz z nia przez pierwsze dni?Czy rzucasz ja od razu na gleboka wode?

Wiecie co mi dzis Milus zrobila? Siedze z samego ranca przy kompie z kawa-dochodze do siebie hehe.
A ta juz przynosi mi kurteczke ze slowami"papa2 czyli -no stara ruszaj sie pora na spacer :silly: Wiec tlumacze-poczekaj Milenko mama najpierw musi sie wykapac. a ta artycha zlapala mnie za reke i zaciagnela do lazienki :side: no nie bylo opcji tylko trza bylo sie wyciapulkowac-do czego dolaczylo szczesliwe dziecko....

11 lata 8 miesiąc temu #609827 przez Agathe888
helou! my juz jestesmy w domku!
Podroz minela szybko ale Zosia po przyjezdzie wymiotowala i plakala wiec wieczor mialam z glowy. dzisiaj juz jest lepiej, zaraz jedziemy do hipercor sprawdzic czy maja jeszcze promocje dodotow:) (druga paczka 70% taniej)

Nasze spotkanie w Madrycie bylo bardzo fajne. Larita ugoscila nas w swoim super domku. a na wyjsciu obdarowala Zosie prezentami (nie trzeba bylo!!!) a mame ciastem i cukierkami:) Ja wszystkie Michalki zjadlam w czasie 10min podrozy do domu :woohoo: eRek widzial tylko w lusterku jak mi sie nos ruszal :silly:
Male dziewczynki Milenka i Lara sa piekniejsze w rzeczywistosci niz na zdjeciach (maja to po swoich Mamach). No i rzeczywiscie poklocily sie o fotelik samochodowy Zosi:) fajnie bylo:) Wielka szkoda ze wszystkie nie mieszkamy blizej siebie :(

Kamila z tym 100eur to beda Cie tez pytali o pozycje 620 (chyba ten nr) na twojej ostatniej deklaracji podatkowej.

teraz lece buziaczki mamusie!!

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka