- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- ciaza i porod w Hiszpanii
ciaza i porod w Hiszpanii
- Agathe888
- Wylogowany
- rozmowna
jak Wam mijaja Swieta? u nas leje i siedzimy w domu
moze jutro bedzie ladniej:)
anuskka dostalas moj mesydz? jutro z Larita sprobujemy sie spotkac po poludniu ok 18. przylacz sie do nas!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anuskka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenita
- Wylogowany
- budujemy zdania
Wpadam tu czasem i podczytuje, ale to w biegu miedzy jednym miejscem a drugim. TEraz tydzien wolnego, wiec troche luzu.
SPOZNIONE WESOLEGO ALLELUJA!!!!
U nas po staremu. Maly rosnie jak na drozdzach. O mamusiu, to juz 4 i pol miecha, nie moge uwierzyc. Dzis siedzimy tez w domu, bo popaduje. Lepsze to papadywanie niz dzikie sniegi w Polsce. Nasza Ania z chlopakami zalicza prawie tez i Swieta Bozego Narodzenia .
Wczoraj tutaj bylo fajnie wiosennie, wiec troszku powystawialismy pyszczki do slonca, no poza Javim, on sobie smacznie spal na dworze w cieniu.
Kasiah, fajnie, ze tak sprawnie poszlo z przeprowadzka. Zdaj relacje jak w nowym domciu?? Zmiana wyszla na plus? NO i jak tam nasza pszczolka modelka?
Kamila, super, ze i praca jest i masz jeszcze inne perspektywy. Trzymam kciuki.
Cata, ale fajnie tez z ta praca, ze cos sie znalazla. Oby jak to pisza dziewczyny, zlego byly dobrego poczatki. TEz trzymam kciukasy.
Anuskka, nasza matko przelozona, buziolki dla calej rodzinki a Milene to juz w ogole niech bedzie wysciskana pod niebiosy, nasza piechorka.
No i w ogole, wszystkie dziewczyny, sciskam Was goraco i jeszcze moze pozniej napisze, bo maly wlasnie walnal dwojeczke
- kamila7-26
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cie skarbie!!
Buziaczki na kolejny miesiac dla Rayanka i Andresito od cioci i Carolci
- anuskka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lenita a ja i tak zazdroszcze Ani swiat w Polsce,choc zamiast woda pewnie okladaja sie sniegiem:)
No a jak tam Ksawcio?
Kamila mnie sie wydaje,ze zeby dostac ta stowe to musisz zaczac pracowac,ale zadzwon moze do Haciendy.
Spotkanie super. Larita i Agathe fantastyczne osoby,a Lara i Zosia!!!! Do zacalowania obydwie!!!Dzieki Larita i Agathe za super popoludnie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- larita
- Wylogowany
- budujemy zdania
kamila ja nie wiem jak jest z ta pomoca,ale zapytalam znajomej i jak mi cos odp to dam znac
anuskka i agathe dziekuje za spotkanie, w sumie z naszymi malymi huraganami ciezko bylo porozmawiac hehe ale i tak bylo fajnie, dodam,ze nasza Milenka i Lara poklocily sie o fotelik samochodowy Zosi, wiec nastepnym razem kazda przynosi swoj ze soba heheh
nasze dziewczynki sa cudowne!! przy okazji wrzuce jakies zdjecie,a teraz ide spac, bo padam po calym dniu, a mlodej rosna teraz 3 zabki na raz i spi fatalnie dalej i troche bardziej marudna.. kiedys minie
- cata
- Wylogowany
- budujemy zdania
- KOCHAM CIE OD PIERWSZEGO KRZYKU!!!
Super dziewczyny ze spotkanie się udało teraz trzeba uzgadniać szczegóły co do wakacji kiedy i gdzie robimy forumowe spotkanie??????
Larita odpoczywaj i cóż no kiedyś te zebole wyjda
Lenita daj nam zdjęcie naszego principe dawno go nie widziałyśmy
Agathe jak mija pobyt w Madrycie ? Jak Zosia zniosła podróż?
Kamila ja nic w tej sprawie nie pomogę sorki
Jak minęły wam święta ??? U nas bez szalu ale fajnie w gronie rodzinnym czyli naszej 3 okazało się ze mam w pobliżu księdza Polska i było świecenie i nawet rezurekcja tyle ze o 6 popołudniu. Z mego dziecko wygonil chyba diabełka bo po pokropieniu woda swiecona podniósł alarm i musieliśmy jechać do domu
My właśnie pijemy drinki wiec zdroweczko spokojnej nocki
- anuskka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
hehe a oprocz walki o fotekik to obie mialy ochote pobawic sie Zosia
- anuskka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No to walnij i za nasze zdrowko
Ay no wlasnie Andresito ty nasz miesieczniaku slodki i Ryanku
- larita
- Wylogowany
- budujemy zdania
anuskka podaj mi maila na whatapp a ja jak tylko zgram na pc to Ci wysle, no i oczywscie Zosia to taka maskotka dla naszych lobuzow ,ale jest kochana i dziewczyny sa jeszcze ladniejsze niz na zdjeciach, oczywiscie mamuski rowniez!! anuskka pyszne ciacho
kamila juz mi odp znajoma.. przekazuje_ imie i nazwisko matki, nr tarjeta sanitaria, imie i data urodzenia dziecka i nr konta, ona tylko tyle wypelniala i dostala no i pracuje na kontrakcie
- anuskka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Helouuu jak tam u was za oknami?Tutaj niby slonce ale juz leza chmury i cosik mio mowi ze deszczu ciag dalszy nastapi
Jak wam swieta minely?pooblewlyscie sie wczoraj woda? albo jakies p'rymaaprylisowe zarty?
mnie to chyba zegarek w telefonie zrobil dowcip ,bo jak sie wybieralam do Larity to byla prawie 18,a gdy dojechalam tylko 17.30 . Zreszta wiadomosci na whatsapa przychodzily z dopiskiem "mañana"-czyli,ze dopiero dzis beda wyslane. Az w koncu okazalo sie ,ze mam zla date w telefonie ustawiona-zamiast 1.04 to 31.03. Dziecko potrafi.....
zreszta ten moj tel to juz chyba nadaje sie sie do totalnego zbamowania-tyle razy zaliczyl glebe i milus przynosi mi go w czesciach,ze masakra....
no wiec dzis juz zbieram sie do kupy-koniec z kawalami
milego dnia-moze dmuchajmy w chmury niech ida do Portugalii,albo gdzies do afryki-juz dosc deszczu
AAAAAAA!!!! No wlasnie! Agathe zapomnialam wczoraj -ale wycalusiaj tam Gatite i Jamalka od nas porzadnie jak sie spotkacie.
Dziewczyny ,ktore beda skladac papiery do guarderii. u nas zaczynaja wydawac formularze juz 22 kwietia
- kamila7-26
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cie skarbie!!
- kasiah
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kurcze ale produkujecie.
Jestem sama do piatku i jakos nie moge sie wyrobic ze wszystkim. Mam nadzieje ze jutro robotnicy wszystko skoncza i bede mogla w koncu porzadnie dom wysprzatac i wreszcie odsapnac.
Ogolnie chatka jest ok, napewno duzo cieplejsza niz poprzednia wiec super.
Moja Majcia wlasnie dzisiaj po raz pierwszy przewrocila sie z brzuszka na plecki. A w niedziele wieczorem smiala sie w glos z taty, az sie wzruszylam jak uslyszalam ten jej rechot
Zmykam bo padam ze zmeczenia
buziaki kochane
- anuskka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasiah fajnie,ze mieszkanko ci sie podoba i ze cala przeprowadzka i sprawy z nia zwiazane zmierzaja ku koncowi
No nie mow!!!!Szybka ta twoja Mayeczka-kurcze to ona pobije rekord i pewnie najszybciej z naszych maluchow bedzie sie turlac! Przyznawac sie ile mialy nasze maluszki?Milenka zaczela sie przekrecac chyba ok .20 tygodnia-wiec pozno...
nooo musisz nagrac Pszczolke jak sie smieje i pokazac nam tu.
Kamila i co pàdalo u was' u mnie na szczescie tylko postraszylo rano-ale caly dzien mielismy sloneczko. zreszta dzis tez.
Nie stresuj sie jeszcze tym zlobkiem. Moze wlasnie Carolcia bedzie dobrze sie tam czula-Pojdziesz z nia przez pierwsze dni?Czy rzucasz ja od razu na gleboka wode?
Wiecie co mi dzis Milus zrobila? Siedze z samego ranca przy kompie z kawa-dochodze do siebie hehe.
A ta juz przynosi mi kurteczke ze slowami"papa2 czyli -no stara ruszaj sie pora na spacer Wiec tlumacze-poczekaj Milenko mama najpierw musi sie wykapac. a ta artycha zlapala mnie za reke i zaciagnela do lazienki no nie bylo opcji tylko trza bylo sie wyciapulkowac-do czego dolaczylo szczesliwe dziecko....
- Agathe888
- Wylogowany
- rozmowna
Podroz minela szybko ale Zosia po przyjezdzie wymiotowala i plakala wiec wieczor mialam z glowy. dzisiaj juz jest lepiej, zaraz jedziemy do hipercor sprawdzic czy maja jeszcze promocje dodotow:) (druga paczka 70% taniej)
Nasze spotkanie w Madrycie bylo bardzo fajne. Larita ugoscila nas w swoim super domku. a na wyjsciu obdarowala Zosie prezentami (nie trzeba bylo!!!) a mame ciastem i cukierkami:) Ja wszystkie Michalki zjadlam w czasie 10min podrozy do domu eRek widzial tylko w lusterku jak mi sie nos ruszal
Male dziewczynki Milenka i Lara sa piekniejsze w rzeczywistosci niz na zdjeciach (maja to po swoich Mamach). No i rzeczywiscie poklocily sie o fotelik samochodowy Zosi:) fajnie bylo:) Wielka szkoda ze wszystkie nie mieszkamy blizej siebie
Kamila z tym 100eur to beda Cie tez pytali o pozycje 620 (chyba ten nr) na twojej ostatniej deklaracji podatkowej.
teraz lece buziaczki mamusie!!