- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- ciaza i porod w Hiszpanii
ciaza i porod w Hiszpanii
- Agathe888
- Wylogowany
- rozmowna
ja tez sie panicznie boje co to bedzie jak Zosia w wieku 30 lat wyjdzie na pierwsza impreze (according to eRek ) a tak na powaznie to mam te same obawy co Ty..jeszcze w szpitalu po narodzinach, balansujac miedzy normalnoscia a walka hormonow i depresja poporodowa obejrzalam ten program Gran Hermano. widzialas kiedys? o zbuntowanych dzieciach co to czasem nawet bija rodzicow? naznaczylo mnie to chyba do konca zycia. jak teraz o tym pomysle to mam ciarki na plecach. i tam tak samo. najpierw kochane dzieciatka a potem potwory nagle sie robia..
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agathe888
- Wylogowany
- rozmowna
tonik Clarins 15f - 17eur (tutaj 29eur), serum estee lauder 33f- 39eur (tutaj chyba z 65eur) itd..no comments
- anuskka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gdybys potrzebowala wiecej info to daj znac
- anneem6
- Wylogowany
- pierwsze słowa
dobrze, że my dziwne nie jetsesmy,a le taka polska mentalnośc niestety do spozywczaka idzie jak dyrektor a tu na luzie kazdy, i najlpiej z gory do dolu obmierzyc kogos i obgadać, dlatego z tego powodu ciesze sie ze tu jestem i nie tesknie za takim typem ludzi.
Anuskka no chyba geny czuję się osaczona przez facetów, nie moge sie im dać )
Larita nno tak bo Ty tu siostry masz wpsominalas to musi byc gościna spora!!!
Agthee dzieki za pomoc bedziemy dzialas z ty oczkiem, bo dziecko wygląda na zaniedbane jak ta ropa mu zajdzie. Rzeczywiscie pol na pol wychodzi jedziemy na zakupy do UK
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A i wiecie co waze ,mniej niz przed ciaza 2 kg,
Miłego popołudnia!!!
- Dagi
- Wylogowany
- gaworzenie
- anuskka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No coz ja ci niewiele pomoge,mysle,ze najlepiej byloby gdyby sie spytala w biurze pracy o macierzynski-bo to tez moze zalezec od tego czh msz placone paro-no nie wiem.A co do zmiany obywatelstwa to dawno temu slyszalam,ze mozna sie starac po 10latach pobytu-ale nigdy nie weryfikowalam tego-moge sie mylic.
A juz wiesz czy bedziesz mama chlopca,czy dziewczynki?
Annem
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dziewczynki,bede zagladac,ale nie wiem jak bedzie z pisaniem,wiec wesolych swiat.
- cata
- Wylogowany
- budujemy zdania
- KOCHAM CIE OD PIERWSZEGO KRZYKU!!!
- cata
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dagi ja wiem tyle samo co Anuskka z tym bezrobociem i macierzyńskim to wszystko zależy kiedy poszlas na zasiłek i czy bylas agrario czy regimen general najlepiej pojdz do inem i się zapytaj lub do SS , ja chodziłam do SS i dal mi pan bardzo szczegółowe informacje. A twój maz ma obywatelstwo kolumbijskie czy zmienił na hiszpańskie ?
Agathe naprawdę ceny są duuzo niższe jestem w szoku. Fajnie ze może się spotkacie z dziewczynami. Oj co do wychowania to mam te same obawy , ale z tego co wiem to tutaj też są katehezy od malucha , my chodziliśmy tu na nauki przedmałżeńskie i było super w sumie wszystko zależy od osoby prowadzącej.
Zgadzam się z wami co do kościołów tzn ludzi bardziej skupiają się na stroju niż na mszy taka nasza polska mentalność
Ja się dowiedziałam ze mam polskiego księdza pod nosem ale niestety nie mogę się w żaden sposób dowiedzieć czy są polskie msze wszyscy mówią ze były i na tym koniec a ja się juz nastawilam na świecenie. Co roku świece w kościele prawosławnym ale to nie to samo zachowanie ludzi identyczne jak Polaków i wszystko trwa 2 godziny lub dłużej
Agathe a nie masz tam blisko polskiego sklepu żeby kupić naklejki na jaja lub kolory ?
Byłam dziś drugi raz w pracy i juz mi się nie podoba nadal nie wiem ile mi będzie płacić i miałam szyć w domu a tym czasem jeżdżę tam i trace tylko na benzynę i muszę szukać opieki do Alexa a ja nie chce się z nim rozstawać bo nie taki był plan ale zrezygnować też nie chce bo co później a jak nieznajde pracy ach życie życie
i wiecie co jest semana Santa a moja jefa każe mi pracować
Juz się pozalilam
Larita miłego pobytu a kiedy chrzciny ?
Anuskka jajka juz pomalowane???
Będę zaglądać
- Agathe888
- Wylogowany
- rozmowna
ja niestety nic nie wiem w sprawie o ktora pytasz ale widze ze dziewczyny juz cos tam poradzily.
Cata kaze Ci pracowac w semana santa? wrrrr. to na pewno dobrego zle poczatki! na pocieszenie polecam Ci obejrzenie komedii'horrible bosses'))
- anuskka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A w ogole to jutro mam jechac na 4 godz do pracy
Agathe pomylilam sie!!!!w sobote o 16swiecimy jaja...
- kamila7-26
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cie skarbie!!
witaj DAga ale fajnie ze kolejny dzidzius sie pojawi w Naszych skromnych progach
wczoraj bylam rozmawiac o prace i prace bede miec tak do lutego przyszlego roku a pozniej zobaczymy wic nie jest zle a mala idzie do przedszkola miala isc od wrzesnia ale w taiej sytuacji musze isc porozmawiac zeby wzieli mi ja od maja bo od 15 maja mam zaczac prace!! juz na sama mysl chce mi sie plakac nic zmykam bo mala rozrabia pozniej wpadne
- kamila7-26
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cie skarbie!!
- cata
- Wylogowany
- budujemy zdania
- kasiah
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja tylko na chwilke bo jeszcze mam maly sajgon przeprowadzkowy ale wychodzimy juz na prosta.
Chcialam Wam zyczyc wesolutkich swiat !!!
Nie wiem czy was nadrobie ale od dzisiaj powinnam byc juz na biezaco.
Muaks
- anneem6
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Buziaki odpoczywajcie i udanego spotanka z w Madrycie ode mnie poświecie jakies jajo )