BezpiecznaCiaza112023

Hej Dziewczynki:)

11 lata 11 miesiąc temu #526314 przez małopolanka
hej Miśka wydaje mi się że w tamtym mies właśnie tak było. Każdy nasz dzień był wypełniony myśleniem udało się czy nie? Okazało się że musimy być bardziej cierpliwi i myślę że tak właśnie jest na dzień dzisiejszy. Ile trwało zanim się Wam udało?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #527389 przez MIŚKA
Nam sie udało 3 m-ce po ślubie ale w sumie to probowalismy juz przed slubem tak ze lacznie to z 5 miesiecy. Ale ja to jestem strasznie niecierpliwa dletego starsznie sie spinalam i caly czas myslalam o tym ze chce juz :) Kuzynka meza wytlumaczyla mi ze to tak nie mozna caly czas o tym myslec bo tylko zabieramy sobie cala przyjemnosc a i stres w tym nie pomoże i odpuścilam sobie a tu bach na teście dwie kreski:)

11 lata 11 miesiąc temu #527401 przez małopolanka
MY w sumie jesteśmy ze sobą ok 8 lat w tym 1,5 roku po ślubie. Wcześniej nie chcieliśmy mieć jeszcze dzieci. Zaczęliśmy się starać dopiero teraz. W mojej rodzinie większości osób udawało się to za pierwszym razem hehe więc myślałam że z nami tez będzie podobnie. Może tak ma być wcześniej nie chcieliśmy to teraz się odwróciło i będziemy musieli sobie trochę poczekać ;-)

11 lata 11 miesiąc temu #527621 przez Małgośka
Dzięki Małopolanka :) Tobie życzę żebyś jak najszybciej dostała od losu maleńkie szczęście :)

11 lata 11 miesiąc temu #529088 przez KAMI
Witajcie moje drogie :)

wszystkim Wam gratuluję serdecznie a starającym się życzę aby jak najszybciej się udało :)

a jestem mamą prawie 8 miesięcy i ciąglę jak patrzę na szkraba nie mogę się nadziwić. Oboje z mężem długo nie mogliśmy mieć dzidziusia bo mąż walczy z nowotworem, jak tylko dowiedzieliśmy się, że nie ma wznowy i nie będzie kolejnej chemii odczekaliśmy 2 lata i zaraz się udało :) Synuś jest zdrowy i nie mogę za nim nadążyć tak szybko postępy robi!

Strasznie Wam życzę takiego samego szczęścia jak nasze!

11 lata 11 miesiąc temu #529292 przez rysa
Witam!!! :laugh: Jestem w 20 tygodniu. Spodziewamy się małego Filipka!Termin porodu to 1 czerwca. Jestem pełna obaw ale już nie mogę się doczekać aż przytulę mała dzidzię :) Cieszę się,że jestem tu z Wami, pewnie poznam odp na nurujące mnie pytania. Pozdrawiam

11 lata 11 miesiąc temu #529379 przez juleczka
Kiniaczek o tam u ciebie ostatnio sie ie odzywasz napisz co tam u ciebie i synuśia :laugh: :laugh:

Rysa piekne imię ja też wybrałam imię Filip dla chłopaca,a dla dziewczynki Aniela .ale nie stety jeszcze nie wiemy co będzie mam nadzieje że w przyszłym tygodniu na wizycie maleszek zechce rozłożyć nóżki i sie pokazać mamusi :) :) pozdrawaim

11 lata 11 miesiąc temu #529766 przez małopolanka
Witam Was wszystkie. Gratuluje maluszków!!! Mam nadzieję że zostaniecie tutaj na dłużej.

11 lata 11 miesiąc temu #531889 przez Kiniaczek
Hej dziewczynki:)
Witam nowe mamusie ciesze się że jest nas coraz więcej :))))))
Przepraszam że nie było mnie chwile ale kurcze mąż naprawiał mi kompa i trochę mu zeszło:)))))
Ale już wracam i będę codziennie zaglądać:)
Czujemy się dobrze, choć brzuch już wywaliło konkretnie i momentami robi się ciężkawo:)
Waga szaleje i leci do przodu jak szalona :) Dzidzia rośnie kopie straszliwie także mam nadzieje że miewa się dobrze! We wtorek idziemy na usg 4D to zobaczymy maluszka w całej okazałości:)

Juleczka jak się miewasz???

11 lata 11 miesiąc temu #535809 przez juleczka
hej dziewczyny!!
U mnie jako tako pamalutku do przodu jutro mamy wizyte kontrolną oj jakos sie boje !!

Kiniaczek daj znac jak tam po usg tez bym chciała pojsc ale teraz mam lipe z kasą bo właśnie remontujemy sypialnie i wszystko poszło w remont mąż ma urlop wiec sie zabrał wkońcu , a glendze mu już o tym z pół roku.. wkońcu moje modły zostały wysłuchane :laugh: :laugh: :laugh:
Jakos ostatnio słabo sie czuje zmęczona ciągle jestem,spałabym całą dobe a tu w każdym koncie kurz i tylko biegam i scieram a mój kuje,szlifuje itd.. :angry: :angry:

11 lata 11 miesiąc temu #536952 przez juleczka
Hej dziewczyny a jednak będzie chłopak bardzo sie cieszymy !! jest zdrowy i rosnie szybciutko jak i moja waga obecnie mam jakieś 12 kilo wiecej :laugh: :laugh:

Kiniaczek jak tam po 4D... :) :)

pozdrawiamy gorąco ja i mój brzuszek

11 lata 11 miesiąc temu #536980 przez małopolanka
Gratulacje Juleczka ;-) Masz już wybrane jakieś imię?

11 lata 11 miesiąc temu #536999 przez juleczka
hej Małopolanka wacham sie pomiedzy Filip a Franek ale moja cała rodzinka mówi do brzuszka Filip wiec już chyba przegłosowane :) :)

11 lata 10 miesiąc temu #537435 przez Kiniaczek
Hej Dziewczynki:)

Juleczke wczoraj mielimy wizytę, 3 godzinna obsuwa ale warto było czekac:) Synek rośnie jak na drożdzach, co prawda przez 45 minut miała twarz zakrytą rączkami ale w końcu pokazał buźkę :)

Mój gin do którego chodzę ma sprzęt 4d więc w zasadzie dopłaciliśmy tylko trochę do normalnej wizyty i było 4D także fajnie:) Gratuluje synka kochana:) Filip ładne imię Franuś też:) U nas będzie Hugo:)
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #537894 przez juleczka
Hej Hugo to przystojniaczek fajna foteczka :) ja dzis jeszcze wpadłam na imie Mikołaj też mi sie podoba no zobaczymy!
Mąż juz kończy malowac nasza sypialnie lekki karmelowy kolor sobie wybrałam a za łóżkiem fototapeta z duzymi fajnymi kwiatami i teraz szukam łóżeczka dla małego i komody dla będzie z nami w sypialni bo nie mam wiecej pokoi może kiedys za pare lat podniesiemy nasz dom wtedy 3 pokoje wiecej by były !!

Moderatorzy: kasiora
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka