BezpiecznaCiaza112023

Witam wszystkie przyszłe mamusie :)

12 lata 4 godzin temu #628378 przez Patrizia
kataleja WOW A JEDNAK TAKA WSTYDZIOSZKA I DZIEWCZYNKA GRATULACJE !!!!!!!! :) :) :) no nic na nastepnej wizycie pewnie pokaze swoja buzinke :) i tak dobrze ze sie przelamala i mamusi pokazala ze jest dziewuszka :)

Ksawerek(*)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 godzin temu #628380 przez Kataleja
Jestem przeszczesliwa !! :cheer:

a tak dodatkowo -w drodze na USG widzialam zgrabniusi wozek ,poczytalam -waga kurcze 16kg z gondola ale mega zgrabny a cena normalnie trudna do uwierzenia hehe
allegro.pl/twing-super-promocja-super-ze...rex-i3130574647.html

12 lata 4 godzin temu #628396 przez Patrizia
no faktycznie cena jest oki ja mam upatrzony ten wozeczek allegro.pl/2w1-wozek-gleboki-baby-merc-q...uxe-i3150626135.html

Ksawerek(*)

12 lata 4 godzin temu #628399 przez pasal
Dzięki dziewczyny :) sama się dziwię, że figura jako tako zachowana bo słodycze jem kilogramami. Poziomka coś kojarzę że miałaś kiedyś bóle w podbrzuszu, ile one trwały i po jakim czasie jechałaś do szpitala? bo od kilku godzin boli mnie dół brzucha, trochę silniejszy ból niż ten na miesiączkę i zastanawiam się co się dzieje.

kataleja gratuluję dziewczynki, wózek ładny i na prawdę dobra cena :) kurcze te pojedyńcze wózki wszystkie takie ładne

12 lata 3 godzin temu #628476 przez poziomka-1801
katalejagratulacje mam nadzieje ze dziewczynka pozostanie juz do konca i nie bedzie jak u mnie.

pasal ja pojechalam po ok 3 h a bole byly wlasnie takie jak przy b.silnej miesiaczce i do tego bolal mnie kregoslup, ale nie bagatelizuj tego i jedz na izbe przyjec!!!

12 lata 3 godzin temu #628488 przez pasal
no to ja mam tak samo, teraz już mnie bardziej kręgosłup boli niż brzuch, brzuch tylko przy zmianie pozycji, kaszlu, wstawaniu, chodzeniu i ruszaniu. Kurka wolałabym nie zostawać w szpitalu :/ Tobie coś wtedy dawali?

12 lata 3 godzin temu #628495 przez pasal
do tego mam bardzo napięty brzuch, w każdym miejscu więc to na pewno nie dzieci oparte o ściankę brzucha.

12 lata 1 godzinę temu - 12 lata 1 godzinę temu #628593 przez Kataleja
Patrizia napisał:

no faktycznie cena jest oki ja mam upatrzony ten wozeczek allegro.pl/2w1-wozek-gleboki-baby-merc-q...uxe-i3150626135.html

Ooooo jest sliczny ,ciekawe jak rozmiar gondoli,jutro porownam . Bo ten co widzialam mega zgrabniuch ale znow jesli o kolory chodzi to bardziej ten Twoj mi wpadl w oko a dokladniej ten niebieski jeans :laugh:

Poziomko i ja mam taka nadzieje ,choc nie bedzie jakiegos strasznego :ohmy: jesli Pola z siusiaczkiem sie urodzi gdyz na roz patrzec zbytnio ie moge a meskie ubranka czekaja na lawce rezerwowoej ,wozeczek kupujemy szary lub niebieski wiec tez bedzie ok,posciel braz ,biel,turkus ,zolty a zatem i tutaj nie bedzie tragedii :blink:

11 lata 11 miesiąc temu #629062 przez Karo290392
Dzień dobry dziewczyny :)
Jak tam dzisiaj ?

11 lata 11 miesiąc temu #629085 przez Patrizia
hej :)

Ja od rana zabiegana musialam sie doprowadzic do porzadku bo dzisiaj wizyta :) za godzinke ide odebrac kwiatuszki dla mamusi a pozniej na 15 wizyta a po wizycie ruszamy z mezem na dzialke jak nas deszcz nie zastanie a jak zacznie padac to wyruszamy jutro az do poniedzialku :) teraz mi sie obiadek robi zebym miala juz z glowy :P i ide sobie wloski wyprostowac bo juz nie pamietam jak prostownica wyglada :P
U mnie pochmurnie ale humor i tak dopisuje :) Milego dnia dziewczynki :)

Ksawerek(*)

11 lata 11 miesiąc temu #629209 przez poziomka-1801
a Tu my z dzisiaj :laugh: 31tc mojego zwisa :silly:
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #629215 przez Karo290392
poziomka
a brzusio nadal rosnie widze :) ale juz coraz blizej konca co?:)

patrizia
faaajnie ze masz dzialke i sie odhamic mozna:) u mnie tak samo pochmurno juz ale to norma :)

11 lata 11 miesiąc temu #629228 przez poziomka-1801
rosnie rosnie bo od 29 do 31 skoczylismy ze 108 na 110cm w pasie :silly: wiec troszke sie poszerzyło,choc i tak nie przypomina okrąglaczków pozostałej reszty dziewczynek z naszego forum..niestety taka moja uroda ze wyglądam jakbym oponke piwna miała :)
niby do 32 tygodnia tylko macica mi utrzyma dzieciaczka ale mysle ze jak dobrze pojdzie to i dalej wytrzymam...narazie sie oszczedzam i wypoczywam dosc sporo, 6kg na plusie juz jest ;)
do rozwiązania tuz tuz wiec nogi mocno ściskam i pre do przodu :lol:

11 lata 11 miesiąc temu #629272 przez Karo290392
No to oby jak najdłużej udało ci się te nogi ściskać :) Bo widać ze maluszek nabiera teraz masy :) i jak to mama moja mówi 'odpoczywaj ile tylko możesz bo po porodzie już tak prędko nie odpoczniesz :D '

11 lata 11 miesiąc temu #629335 przez poziomka-1801
Mamuska Twoja ma racje:):) odstatnie tygodnie ciszy przed burza :laugh: a maluszek teraz podobno do 250g przybiera wiec nabija masy ładnej:):)

Moderatorzy: kasiora
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka