BezpiecznaCiaza112023

Witam wszystkie przyszłe mamusie :)

11 lata 1 miesiąc temu #773053 przez pasal
Te fioletowe pudełko to bodziaki na krótki rękaw :) Mam już dla Ciebie odłożone dwie reklamówki :) zdjęcia tylko niektórych rzeczy :) Przepraszam, że wszystko w oddzielnym poście, ale komp mi zamulał jak próbowałam wszystko razem

Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #773065 przez tweety1992
Wiem bo miałam podobny problem :/

Ciuszki sa prześliczne, Jak ja Ci się odwdzięcze?

11 lata 1 miesiąc temu #773068 przez pasal
wytarczy, że będziesz z zadowoleniem tego używała :)

11 lata 1 miesiąc temu #773070 przez tweety1992
Kochana te ciuszki są takie słodkie i śliczne że je z przesłodzeniem będę używała :D A w sumie nie ja a dzidzia :p

11 lata 1 miesiąc temu #773072 przez pasal
mam ciuchy i dla dziewczynki i dla chłopca więc coś wybierzemy :> uciekam na zakupy :)

11 lata 1 miesiąc temu #773073 przez tweety1992
No to miłych zakupów i daj potem znać jak tam :)

11 lata 1 miesiąc temu #773076 przez poziomka-1801
pasal w tym problem że lekarka jak nie o espumisanie mi mówi bo moze go boli brzuch-a nie boli to o zebach -jakby bolaly to by na wszystko podawane przez smoczek gardził,a herbate i soki żłopie jakby mial kaca,a jak pytałam o mleko to ze mam podawac tak czesto az załapie a jak nie zje to nic mu się nie stanie bo wage ma dobrą...ale przeciez zrezygnowac całkowicie nie moge z mleka bo skad ja mu wapn i witaminy w zamienniku wytrzasne:/

11 lata 1 miesiąc temu #773080 przez poziomka-1801
a siora..no to siora...materialistka i tyle...od 11 do 18 troche zarobi na byciu ciocią :angry:

11 lata 1 miesiąc temu #773082 przez tweety1992
Eh to jest wg mnie chore żeby od rodziny ciągnąć pieniądze za opiekę nad członkiem rodziny. Ja kocham dzieci i mogłabym się zajmować w czasie gdy Was nie ma

11 lata 1 miesiąc temu #773138 przez pasal
tak często aż załapie.. robić i wylewać znaczy się? postaram się załatwić Ci receptę na to mleko od teściówki, może się uda i spróbujesz.. właśnie jak by byly to zęby to nie chciał by nic, ani słoików ani herbaty. A on ewidentnie sobie te mleko upatrzył.

Cholera.. a on jakies zęby na wierzchu już ma? mierzyłaś mu temperature? może jakieś czopki na uspokojenie?

11 lata 1 miesiąc temu #773348 przez tweety1992
Pasal powiedz co myślisz o tych sweety bucikach bo nie wiem czy kupować.
tablica.pl/oferta/butki-0-3-m-ce-ID3xYWf.html#86bce5ecf8

Wgl w poniedziałek idę się przepisać do nowego lekarza bliżej mnie ze wzglendu na niekompetencje lekarza to raz dwa ze za daleko mam trzy bo nie mam zrobionych prawie zadnych badan a chce znac chociaz wage i dlugosc maluszka

11 lata 1 miesiąc temu #773452 przez pasal
Buciki są prześliczne! i bardzo tanie. Z doświadczenia Ci powiem, ze mam całą sterte bucików, kapciuszków, balerinek i dziewczyny miały je na sobie może raz? po domu jest im nie wygodnie bo widzę że od razu próbują ściągać. Na dworze i tak tego nie widać bo są zawsze przykryte i jakoś specjalnie wygodnie na pewno im nie jest. Ty rodzisz zimą więc dziecko będzie ciągle przykryte.

Jak masz możliwość mieć bliżej lekarza to pewnie, natomiast nie spodziewaj się, że inny lekarz z NFZ będzie Ci robił częściej USG. Idz na wizytę 14 listopada i po tej wizycie się przenieś :) zawsze to dwie wizyty pod rząd :)

11 lata 1 miesiąc temu #773473 przez pasal

Dzisiaj mamy kolejną sesję zdjęciową :) tym razem w studiu, bo ostatnio w domu było za mało miejsca. Buziaki i miłego weekendu! :D
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #773479 przez tweety1992
Cześc PAsal:) NO ja właśnie nie wiem czy kupić bo są na prawdę śliczne chyba że mam jeszcze do wyboru to tablica.pl/oferta/dres-zielony-z-misia-6...KkRZ.html#04268e805a Też mi się strasznie podoba :)

Co do lekarza to nie wierzę w cuda ale najważniejsze że będę miała bliżej dwa że może w końcu Adam nie będzie się ociągał z chodzeniem ze mną do lekarza. Bo tak to narzekał że za daleko i trzeba o 6 wstawać żeby na 9 byc już. Pójdę w oniedziałek zorientuję sie co i jak i pstanowię czy od razu czy zrobic badania i dopiero sie przepisywac.

A orientujesz się wgl jak jest z przepisywaniem?

Piękne dziewuszki :) ALe coś miny nie uśmiechnięte. Zły dzień?

11 lata 1 miesiąc temu #773538 przez pasal
Ja zmieniałam lekarza 5 razy :) dzwonisz umawiasz się przychodzisz z kartą ciąży i już :) może się ewentualnie zapytać dlaczego zmieniłaś, to powiesz, że się przeprowadziłaś i do niego masz bliżej

Moderatorzy: kasiora
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka