BezpiecznaCiaza112023

Mamusia WRZESIEŃ2010

14 lata 1 miesiąc temu #69392 przez Batmanik
ja mam ciaglos w oplacaniu skaldek juz 4 rok bedzie bo ja zaraz po szkole poszlam na staz i jak zmaienialam prace to tak ze z pracy do pracy w piatek rozstawalam sie ze stara firma a w pon do nowej tylko ciaza byla moim tak dlugim urlopem od pracy ale ja bardzo chcialam w ciazy pracowac ale PO kierownika powiedzial ze wolalaby zebym siedziala w domu bo niestety ja nie mam pracy biurowej...
masakra Raczek z ta Twoja kolezanka ale wiesz jak to jest jak ktos nie chce to ma a inni staraja sie latami i nie maja i tak to juz jest...
a ja dzwonilam do gin i d...akurat wyjechal bedzie dopiero ok 17 i tak bede teraz siedziec jak na szpilkach do tej godz bo mam tak zryty charakter ze jak mam jakis problem to ciagle o tym mysle i wszystkim sie przejmuje...a jak w dzien cos sie wydarzy to w nocy sni mi sie to jak w realu...o przyszlosci pewnie ze mysle- synkowi zalozylismy fundusz oszczednosciwoy i do 18 lat nie mozna nic z niego wybrac tylko wpalcac przynajmniej 50zl mies a w ciagu roku conajmniej 600zl niech ma na start synek...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 1 miesiąc temu #69707 przez Marysia27
Też bym chciała odkładać na przyszłość Małego, ale bez pracy raczej nie uda się. Ale muszę się pochwalić, że zaliczyłam 2 egzaminy na szkoleniu na rachmistrza spisowego, i od 1 III idę pracować, więc będzie i ubezpieczenie i pieniądze. Co prawda kasa wypłacona dopiero ok 22 lipca, a umowa zlecenie tylko na 3 mce, ale za dobre pieniądze, więc na szczęście odbije sobie z nawiązką te kilka miesięcy posuchy :) a nadwyżkę wpłacimy na konto oszczędnościowe, właśnie z myślą o Zyśku. Czas pokaże czy uda mi się wrócić do pracy w szkole, czy pójdę zasuwać gdziekolwiek indziej. W końcu żadna praca nie hańbi, każda męczy ;) W końcu pogoda u Nas się poprawiła, i z moją siostrą wzięłyśmy psa, Bartka i pospacerowaliśmy 1,5 godziny na świeżym powietrzu. Ale myślałam że od tego zimna ręce przymarzną mi to wózka :dry: Byle do wiosny...:D

14 lata 1 miesiąc temu #69711 przez raczek10
witanko ponownie :) u nas dziś moja kochana teściowa przyjechała i ją bardzo lubię :laugh:

a za teściową zaraz @ przypełzła na szczęście ,bo już się denerwowałam :silly:

Ja nie mogę sobie pozwolić ,żeby coś na przyszłość moich dzieci odłożyć :( nie mam kasy nawet po 50 zł miesięcznie dla każdego :( dle mnie to sporo a i wydatki są nie małe dziewczyny dorastają i na książki ,ciuchy i takie tam to kasa potrzebna . i tak się dziwie sama sobie ,że jakoś dajemy rade . A też bym chciała ,żeby dziewczyny miały kase na studia :huh: ale zobaczymy jak to będzie .

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371

14 lata 1 miesiąc temu #69728 przez Batmanik
my zalozylismy malemu fundusz z kasy ze chrzcin bo sporo dostal...dzwonilam do lekarz nie ma go mam czekac do pon :huh:ale kupilam test bo nie wytrzymam do pon zobaczymy co pokaze..
Marysiu gratulujemy!!!
dokladnie zadna praca nie chanbi i jak ktos chce to zawsze znajdzie...

14 lata 1 miesiąc temu #69731 przez raczek10
Batmanik napisał:

my zalozylismy malemu fundusz z kasy ze chrzcin bo sporo dostal...dzwonilam do lekarz nie ma go mam czekac do pon :huh:ale kupilam test bo nie wytrzymam do pon zobaczymy co pokaze..
Marysiu gratulujemy!!!
dokladnie zadna praca nie chanbi i jak ktos chce to zawsze znajdzie...

Batmanik testuj i się chwal ,bo mnie skręca z ciekawości :laugh: :silly:

14 lata 1 miesiąc temu #69732 przez Marysia27
dziękuję Batmaniku, ja naprawdę wychodzę z założenia, że móc to chcieć :laugh: i powodzenia z testem, pisz jak tylko wyjdzie wynik :)

14 lata 1 miesiąc temu #69739 przez raczek10
A u nas już rachmistrz był w tamtym roku . Marysiu masz racje grunt to chcieć . Zawsze można coś sobie znależć.

Batmanik trzymamy łapki . :)

14 lata 1 miesiąc temu #69782 przez Marysia27
Ale się walnęłam -chcieć to móc, a nie odwrotnie B) ehhh, marzę o powrocie do pracy w szkole, ale jeśli dyrektor który odstawił mi chamstwo nie przedłużając umowy, będzie chciał żebym wróciła, to kopa mu w czoło, mam nadzieję, że nie znajdzie łatwo innego historyka :angry: Nikt nie powinien nikim pomiatać, nie ma takiej opcji, żeby ktokolwiek jeździł po mnie jak po łysej kobyle. Miłego wieczorku kobietki :)

14 lata 1 miesiąc temu #69800 przez Batmanik
no i po ytescie wynik negatywny-tylko czemu nie mam @??? musze jednak czekac do poniedzialku- Igorek juz po kapaniu spi takze zyczymy Wam milej nocki!!!

14 lata 1 miesiąc temu #69809 przez raczek10
Batmanik napisał:

no i po ytescie wynik negatywny-tylko czemu nie mam @??? musze jednak czekac do poniedzialku- Igorek juz po kapaniu spi takze zyczymy Wam milej nocki!!!

:(
Batmanik a pamiętasz jak pisałaś ,że nas sporo łączy i @ miałyśmy w tym samym czasie :silly: do mnie przylazła zaraz po teściowej :laugh: to może i do cb. w nocy przyjdzie ,chyba ,że po zabiegu to może coś się przesunie . Jaś też już śpi .

miłego wieczorku . :laugh:

14 lata 1 miesiąc temu #69943 przez raczek10
AAAAAAA jestem wściekła . :ohmy: :ohmy:

witam . właśnie nasadziłam wiązanek dla mojego em. tak mnie wkurzył że chodze wściekła .

ja już czasem mam dośc siedzenia w domu , ja musze do ludzi ,bo zwariuje . jutro niedziela i ja spadam z domu na cały dzień a on zostaje ,czy chce czy nie i niech se robi co chce . :angry: ja jestem człowiekiem ,a nie robotem :angry:

on mi dziś powiedział ,że skoro jestem na macierzyńskim ,to ja mam się zajmować dziecmi ,a ja mu na to ,że teraz to jestem na urlopie wypoczynkowym :lol: a co do dzieci to on tez niech troche czasu poświęci . chociarz w formie zabawy . ale we mnie diabeł się obudzil , a może to wszystko przez @ :woohoo: a co tam od czasu do czasu chlopom też się wiązanki należą niech nie myślą ,że są święci :ohmy:

14 lata 1 miesiąc temu #69968 przez Batmanik
Witam!!!
dalej nie mam @ moze gdzies zbladzila w drodze:)
no dokladnie od siedzenia w domu mozna zwariowac- ja bardzo chcialabym wrocic do pracy ale przez taka tesciowa niestety nie moge :(
a czasem trzeba wyjsc i odpoczac bo masakra ja tez juz mam dosc tego siedzenia a jak gdzies wyjde to na zakupy malo kiedy odwiedzamy znajomych czy jak ostatnio chodzimy na imprezy...
milego weekendu!!!

ps. Raczek dokladnie faceci musza dostac wiazanki zeby w piorka nie obrosli...

14 lata 1 miesiąc temu #70021 przez Marysia27
Popieram przedmówczynie :laugh: mojemu " staremu" też się wydawało że SIEDZENIE na macierzyńskim to taki pikuś i czysta przyjemność... do czasu. Miałam 3 dni szkolenia pod rząd i On musiał zająć się Bartkiem. Od tamtego czasu zupełnie zmienił zdanie. Nawet do głowy Mu nie przyjdzie kręcić nosem na moje "ucieczki" z domu. Batmaniku powtórz test, jeśli nadal nie masz pewności. Mi pierwszy nic nie pokazał 8 I, a dzień później 3 kolejne nieśmiało potwierdziły moją ciążę :lol:

14 lata 1 miesiąc temu #70077 przez Batmanik
marysiu wlasnie tez tak mysle bo testy tez po jakis czasie dopiero pokazuja no nic poczekam jeszcze jak dalej @ nie bedzie to wtedy powtorze a narazie cierpliwie czekam...
ja mam dzis strasznego lenia zreszta jak popatrze w okno a tam pruszy snieg od rana wiec co sie dziwic...

14 lata 1 miesiąc temu #70147 przez Marysia27
Nie wytrzymałabym... znam to z autopsji- co parę godzin powtarzałabym test :woohoo: Ja teraz też mam lekką obawę, bo raz nam wyskoczyło bez zabezpieczenia, ale mam bite 4 dni do @ więc na pewno mnie nie minie. Ale jakieś drżenie w sercu pozostaje. Ja nie mogę teraz starać się o kolejne maleństwo, bo bez pracy i zasiłku to masakra, ale jak tylko gdzieś się na stałe zahaczę, to z przyjemnością popracujemy nad tym żeby Zysiek nie był sam :blink: Doskonale pamiętam magię bycia w ciąży, i troszeczkę za tym tęsknię, szczególnie za kopniakami małego, i głaskaniem brzuszka- uhhhh, rozmarzyłam się, miłego wieczorku :)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka