- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusia WRZESIEŃ2010
Mamusia WRZESIEŃ2010
- raczek10
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Rodzinka w komplecie :P

oj martuska Martuska nie zmieniaj faceta jednego tylko dlatego ,ze ci sie okazja trafiła . Jkk wam z K sie nieukłada to warto pobyć osobno i bez zobowiazań a nie pakowac sie w następny związek . Takim tępem to nic dobrego by z tego niewynikło . ale to tylko moje takie zdanie . ja bym pobyła jakis czas sama na twoim miejscu .
Martynko głowa do góry mnie o mały włos by dom sie spalił ale udało sie ugasić i musimy dalej jakoś żyć . a wiadomo kasy ciągle brak ,to i problemy się piętrzą . ale ja dalej tryskam optymizmem ,bo wiem ,ze jak sami tego niezrobimy to nikt tego za nas nie zrobi . więcej wiary w siebie dzioewczyny .

dużo zdrówka mikiemu życzymy .
/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marysia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Scribo ergo sum ;) KAF'ka!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Martynka, o podobnych wątpliwościach i emocjach pisałam ostatnio na blogu, zajrzyj, znajdziesz tam coś dla siebie!
A mi wczoraj mąż zrobił przyjęcie niespodziankę, z przyjaciółmi, rodziną, tortem i szampanem, nigdy nie miałam takich urodzin, bardzo się postarał. Wczoraj byłam bardzo szczęśliwa, i do dziś taki humor mi został. Wczoraj byłam u fryzjera- mąż oczywiście mnie wysłał, obcięła mnie krócej, bo tak chciałam i jestem super zadowolona. moja fryzjerka ma cudowne ręce

- Marysia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Martuska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ale chodzę dziś wkurwiona bo K. dostał propozycję nowej pracy i nie ma świadectwa szkolnego ani świadectw pracy poprostu wcieło. Może Ty Marysiu wiesz co się robi w sytuacjach kiedy ktoś gubi świadectwo szkolne?BBBBBBArdzo byś mi pomogła!!
- Batmanik
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
melduje sie...w tym kipiszu brak mi czasu a jeszce igor daje popalic:( i niestey anemia sie pogorszyla i lekarka mnei tak wkur...ze zmienie przychodznei bo od wtorkowej wizyty do dzis nie moge przestac mylec o tym

a dzis bylam na ktg i nic nie ywkazuje i jednak do 20go siedze w domciu bo lekarz wkoncu zrozumial ze zaszlam miesiac pozniej niz OM
ale wybaczam mu wkoncu dzis mial spokojniejszy dzien bo zawsze to w biegu wszystko bo tyle pacjenetk
dobra uciekam ogarnac naczynia i pranie bo zaczynaja zyc swoim zyciem
- Marysia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
rozbawiłaś mnie Kochanadobra uciekam ogarnac naczynia i pranie bo zaczynaja zyc swoim zyciem

Martuska, cieszę się, że jedną wątpliwość masz już z głowy

Idę zakuwać z niemieckiego

- raczek10
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Marysiu nasz wątek może tak szybko nie padnie

ja myśle ,że takie papiery to powinna s dostac bez problemu wystarczy tylko odpowiedni wniosek złozyc .
u mmnie w koncu upragniony koniec tygodnia

Batmaniku czekamy na wiesci i cos mnie sie wydaje ,ze to będzie szybciej jak 20 listopad

ja byłam z moim Jasiem na szczepieniu i ku mojemu zaskoczeniu mój Jasiek wazy 10 ,600

dzisiaj wieczósek jesst mój ide odpoczywać ,bo jestem mega zmęczczona

- Marysia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Martuska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Miki mój rośnie w oczach już tak biega że szok i coraz więcej jest upadków. Batmanik ciekawa jestem jak tam ta twoja dzidzia się udała;P
Marysiu ja co jakiś czas czytam , ale na jakiś komentarz musiałabym wysilić swój łepek a często jest tak że czytam Was już bardzo bardzo późno i nie stykają mi już przewody w główce. Ale postanawiam się poprawić ;>>
- Marysia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

cieszę się że będziesz miała to z głowy, a na przyszłość, lepiej pilnować takiej dokumentacji, bo ani rusz bez tego

- raczek10
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

lece coś działać pa pa.

- Marysia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
raczkuty mama doskonała jesteś i żaden opuszczony wzrok twego dziecka tego nie zmieni . czasem potrzeba być tylko soba i tylko dla siebie choć hwilkę . Co ja mam powiedzieć ???powinnam czuć porazkę z macierzyństwa ,bo nie mam czasu dla swoich dzieci i tak musze czas rozpracowac ,zeby jakoś to było

- Batmanik
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Marysiu jak tylko sie ograne z tym wszystkim to zagladne na bloga ale cale szczescie juz blizej niz dalej z tym remonetem:) juz nie moge sie doczekac:)))
uciekam jak tylko bede miala chwilke napisze wiecej- dodam tyle ze igor jest ostatnio nie znosny i zaczyna wymuszac az piszczy jak mu czegos nie dam

- Marysia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- raczek10
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

do pracy chodze cały czas ,bo teraz tym bardziej kasa potrzebna . Tyle ,że bardzo lubie swoją prace i ludzi z którymi pracuje . dziewczyny moje jakoś już sie ogarneły po tym wszystkim ale było ciężko . nawet Zuzia bała sie wejść do pokoju po tym wszystkim ale juz jest dobrze .
Batmaniku czekamy na twoją niunie a że Igorek nieznośny to minie on wszystko wyczówa ,że coś sie zmieni w waszym życiu .