- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2014 !
Mamusie Luty 2014 !
- kasiek21
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

kawka wypita, teraz obmyslam plan na dzis. i tak szczerze to brak koncepcji :-/ moj w pracy, pewnie caly dzien jak zawsze. eh. wiec siedze pewnie w domu, bo coz innego robic.
a wiec moze przemebluje ma komode i poukladam tam rzeczy malenstwa, bo jest juz tego mnustwo. za chwile w lozeczku miejsca nie bedzie hehe bo ja tam wsadzam wszystko to co dla Igora :-D
a moze przemeblowanie w pokoju zrobimy :-D
najchetniej to bym juz prala i prasowala wszystko a to jeszcze kupa czasu. esz...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aisod
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Dziś humor lepszy, ale zobaczymy jak długo... Czekam tylko aż coś mi go zepsuje

A jutro jeszcze impreza u teściowej... Już chyba dożylnie zacznę brać kroplówki z melisy

Kasiek Ty to czasem mnie przerażasz z tą energią

Wola biedaku może te zawroty głowy przejdą za niedługo... Podobno 3 trymestr jest "pełen energii"

Edi fajny plan na wieczór. Ja już nie pamiętam kiedy grałam w jakąś gre... Chyba w zeszłym roku z 6 letnim kuzynem

Miłego dnia wszystkim

- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Myślę,ze energię Kasiek zawdzięcza też Igorkowi

Kasiu na pranie i prasowanie faktycznie jeszcze przyjdzie czas,ale posegregować poukładać zawsze mozna

Ja dzisiaj jadę do ZUSu

Jutro z rana jadę do teściów, po ciuchy moje i buty

- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- wola82
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Moj caly swiat :) Lukas i Lena :) Kocham nad zycie
Aisod Trzymam kciuki za impreze u tesciowej, zeby za bardzo nie gwiazdorzyla (tesciowa)

Mi troche lepiej zjadlam rosolek i chyba to on tak magicznie zadzialal.
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Teraz sobie przypomniałam o paskudnej glukozie... muszę to badanie zrobić przed następną wizytą.
Też juz macie skierowanie na to badanie?
- kasiek21
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
co do ZUS-u to tez prosze nic mi nie mowcie bo to kolejny urzad w tym pieprzonym panstwie ktory wku**ia mnie najbardziej, pozniej jest juz tylko szpital w malborku i polityka przyjmowania w nim ludzi... a wlasciwie to odsylwanie od miejsca do mniejsca, i potem jest moja mama.... ;/ essszzzz
Ja na wyplate sierpniowa czekam dalej... wiec jestem gorzej niz wsciekla... i nic z tym zrobic nie moge bo to nie malborksi zus mi placi a ten w warszawie... cholera jasna co to jest za roznica... ? ktos mi to wytlumaczy ? a najlepsze jest to ze oni maja 30 dni na wyplacenie nam kasy... i tak naprawde to powinnam miec ja do jutra !! ale jak to my mamy im zaplacic np do 10-tego a spoznisz sie 1 cholerny dzien to juz robia problemy...
Asia
co do cytatu to masz racje... chociaz ja narzekac nie moge na mego G

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Asiod
co do melisy hehehe ja sobie ostatnio kupila ale jakos nie moge sie przemóc aby ja pic, wiec jej nie pije

- kasiek21
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

a co do glukozy... ja nie mam skierowania jeszcze na zadne badania... dostane dopiero 14 pazdziernika... bo moja polozna stweirdzila ze skoro mialam badania na poczatku sierpnia to jeszcze nie trzeba... :d no coz nie bede sie z nia klocic bo mnie jeszcze zje...

- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Co do badania obciążenia glukozą to robi się je ok 24-28 t,c wiec jeszcze czas.
Tyle,ze mało przyjemne jak dla mnie.
z tym ZUSem to prawda, robią "po swojemu",a Ty musisz biec na każde zawołanie i pilnować terminów.
Wczoraj pół dnia dzwoniłam i odsyłali mnie z Ostrowa do Kalisza,az w koncu do Warszawy i tak nic nie załatwiłam

- Edi28
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Asiu ja jeszcze nie miałam skierowania na glukozę, teraz mam na morfologię i mocz ogólnie, więc myślę, że przy kolejnej wizycie dostanę na to, słyszałam, że dosyć ciężkie to badanie

Martwią mnie wasze przeboje z ZUSem, ciekawe jak będzie u mnie, jeszcze pracuję, ale wiecznie to trwać nie będzie

- zosiaxvx
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- drugie dzieciątko w drodze :)
Dzien dobry.
Jak sie dzisiaj czujecieja sie dzisiaj balam z lozka wstac tak mi sie w glowie kreci i nie przechodzi,a mdlosci mam takie ze az sie nic nie chce. Kiedy to przejdzie ja nie chce sie tak jeszcze 4 mies meczyc, wrrr...
Wola to tak jakbym siebie czytala

Ja tez bardzo lubie rosół to moja ulubiona zupka ciążowa

- wola82
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Asiu ja jeszcze nie miałam skierowania na glukozę, teraz mam na morfologię i mocz ogólnie, więc myślę, że przy kolejnej wizycie dostanę na to, słyszałam, że dosyć ciężkie to badanie
zobaczymy. W sumie po każdej wizycie dostaję skierowanie na jakieś badanie więc teraz też tak będzie.
Martwią mnie wasze przeboje z ZUSem, ciekawe jak będzie u mnie, jeszcze pracuję, ale wiecznie to trwać nie będzie
Nie jest to ciezkie badanie tylko wymaga cierpliwosci bo w laboratorium trzeba okolo 2 godz przesiedziec, a na poczatku jakies strasznie slodkie ochydztwo trzeba wypi i co jakis czas pobieraja krew z palcow, chyba trzy razy. Blee...
A ten ZUS w Polsce to wspolczuje wam dziewczyny, tutaj to jest nie dopuszczalne i oni praktycznie wszystko sami zalatwiaja
- zosiaxvx
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- drugie dzieciątko w drodze :)

- wola82
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
U nas glukoza wyglada tak ze pobieraja przed wypiciem tego swinstwa krew, pozniej trzeba wypic to "cos" i po godzinie znow pobieraja i do domu
No dokladnie tak, tylko czesciej krew u nas pobieraja i na koncu chyba jeszcze mocz, przekonamy sie niedlugo

- wola82
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-