BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 6 miesiąc temu #752510 przez kasiek21
ineeze
jesli chodzi o masc majrankowa to jak najbardziej. o tej rozgrzewajacej nic nie wiem. ale lez kochana duzo w wyrku wygrzewaj sie.rutinoscorbin sobie wez i witaminke c. a na gardelko i kaszel moge polecic argentin-t spray do gardla. dostepny bez recepty za niecale 20 zl. jest bezpieczne dla kobiet w naszym stanie i mi naprawde pomogla. a jeszcze lepiej gdybys poszla do lekarza pierwszego kontaktu. ja z racji tego ze nadal tam mam dokumenty bylam u pediatry :-D:-D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #752513 przez Majowka
Ineeze, lepiej zobaczyc na opakowaniach tych produktow czy sa jakies przeciwwskazania dla kobiet w ciazy

Asiu, ja mam zawroty glowy, jak dlugo leze I szybko sie podniose, ale delikatne

Kasiu, no fakt, duzo tego nawrzucalam. Uwielbiam robic zdjecia I updatowac na fb, wogole to super by bylo miec bloga, ale nie mam smykalki do pisania. A co do pogody, to nie ma co porownywac, ja juz mam dosyc tych wysokich temperatur, a plazy to juz wogole po dziurki w nosie. Kupilam bilet do Polski, lecimy z Lukim na 2 tyg, wlasnie zakupujemy cieple ciuszki, a ile przy tym frajdy! :)

11 lata 6 miesiąc temu #752521 przez zosiaxvx
aska27 napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kiedy śmieje się dziecko,śmieje sie cały świat !

11 lata 6 miesiąc temu #752529 przez aska27
Majowka oo to spakujcie duzo ciepłych ciuszków :blink:

11 lata 6 miesiąc temu #752535 przez zosiaxvx

11 lata 6 miesiąc temu #752552 przez Lunia
Z tym ZUSem to widzę nieciekawie jest. Ja mam umowę do listopada tego roku. Do porodu muszą mi przedłużyć umowę, a później rok macierzyńskiego ZUS już będzie wypłacał. Ciekawe jak to będzie...
Ja też niestety nie wiem kiedy ma czkawkę, ale rusza się już dość mocno.

11 lata 6 miesiąc temu #752558 przez zosiaxvx
Ja czasem czulam czkawke ;) to jest takie co kilka sekund "pukanie w brzuch " :) ja terax dostane wyp,ate z zusu ciekawe chociaz czy o czasie

11 lata 6 miesiąc temu #752673 przez wola82
Asiu u mnie wystepuja bardzo czesto zawroty glowy, mroczki przed oczami, wtedy musze szybko usiasc i najlepiej napic sie czegos. Mowilam o tym lekarzowi to powiedzial mi ze to przez niskie cisnienie i anemie, a mam tak od jakichs 2 tyg i czasami boje sie ze zemdleje, czyli zaczelo sie z rozpoczeciem 5 miesiaca, mam nadzieje ze nie bedzie gorzej.
Zosia dokladnie cos takiego.

Majowka ale Ci zazdroszcze lotu do Polski, ja tez bym sie chetnie wybrala, tylko musialabym jechac z przewoznikami jakies 9 godz, a z nimi boje sie jechac, a maz nie chce mnie zawiezc, a tak poza tym to zaczynam kurs :( to nie ma szans.

Inezewiem ze jeszcze na bolace gardlo jest dobra plukanka z wody i soli najlepiej morskiej, i to co najlepsze czyli herbata z sokiem malinowym i miodem. No i syrop z cebuli na kaszel i inhalacje.

11 lata 6 miesiąc temu #752750 przez aisod
Cześć!

Ja bez humoru, więc za dużo nie popiszę... Odezwę sie jak będzie lepiej :)

11 lata 6 miesiąc temu #752794 przez zosiaxvx
Aisod ja wczoraj mialam taki humor ;) na nic ochoty ,poprostu bez kija nie podchodz :)

Ogladam porodówke na tlc iiiiiii sie boje lutego :dry: :)

11 lata 6 miesiąc temu #752843 przez aska27
wola82 napisał:

Asiu u mnie wystepuja bardzo czesto zawroty glowy, mroczki przed oczami, wtedy musze szybko usiasc i najlepiej napic sie czegos. Mowilam o tym lekarzowi to powiedzial mi ze to przez niskie cisnienie i anemie, a mam tak od jakichs 2 tyg i czasami boje sie ze zemdleje, czyli zaczelo sie z rozpoczeciem 5 miesiaca, mam nadzieje ze nie bedzie gorzej.

mam identycznie!

11 lata 6 miesiąc temu #752877 przez wola82
Asiu a tez Cie tak czesto glowa boli :unsure:
Czasami przez to juz mam zly Humor i najchetniej weszla bym do lozka iprzesiedziala bym w nim caly dzien i spedzam tez duzo czasu na powietrzu a czuje sie jakbym byla jakas niedotleniona :dry:

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #752969 przez aska27
Na szczęście nie.. z Mikołajkiem non stop miałam ból głowy,aż w końcu do tego przywykłam... a teraz pare razy,ale wydaje mi się,ze to z przemęczenia. Co do wyjścia na dwór to tez wychodzimy na świeże powietrze,bez porównania lepiej.

11 lata 6 miesiąc temu #753126 przez wola82
Dzien dobry.
Jak sie dzisiaj czujecie :unsure: ja sie dzisiaj balam z lozka wstac tak mi sie w glowie kreci i nie przechodzi,a mdlosci mam takie ze az sie nic nie chce. Kiedy to przejdzie ja nie chce sie tak jeszcze 4 mies meczyc, wrrr... :angry:

11 lata 6 miesiąc temu #753140 przez Edi28
Dzień Dobry:)
Wola kurczę masakra z tym samopoczuciem, mam nadzieję, że to chwilowe i szybko Ci przejdzie, mi się kręci w głowie tylko przy szybkiej zmianie pozycji, np. gdy wstaję... ale nie że odczuwam zawroty cały czas...
ja się czuję dobrze :) tym bardziej że to piąteczek :) uwielbiam :) przemęczyć się tylko 8h w pracy i weekend, wieczorem planujemy wieczór gier planszowych ze znajomymi :D
Aisod mam nadzieję, że dziś humor lepszy :)
Miłego :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka