BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 6 miesiąc temu #756698 przez kasiek21
a ja miaĺm odpuscic sobie na chwile zakupy dla mlodego a jednak nie dalo rady :-D

kupilam przewijak na lozeczko :-D cale 10 zl hehe

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #756718 przez zosiaxvx
Kasiek wow przewijak w idealnym stanie :) gdzies go dorwala :lol:

Kiedy śmieje się dziecko,śmieje sie cały świat !

11 lata 6 miesiąc temu #756720 przez kasiek21
o tak stan jest idealny :-D
sasiadka pozbywa sie powoli rzeczy takich po swoim juz teraz 2 letnim synie :-D a wiec bralam :-D

11 lata 6 miesiąc temu #756722 przez zosiaxvx
no pewnie jak jest tylko okazja to trzeba brac wszystko, jeszcze za TAKĄ cenę !!! :)]ja od wypłaty zaczynam kompletowac wyprawke do szpitala :) a na necie mam upatrzone 100 szt ubranek za 80 zł mam nadzieje ze nikt mi do 10-tego nie wykupi!! :)

11 lata 6 miesiąc temu #756726 przez kasiek21
u mnie w malborku na fb dziewczyny zalozyly grupe wyprzedaz garazowa, i jest tam wszystko :-D tam wlasnie znalazlam moje lozeczko za 10 zl. pomysl jest rewelacyjny bo wystawiaja wszystko. od ciuchow po meble i samochody a nawet po dzialki budowlane i dom :-D

11 lata 6 miesiąc temu #756732 przez zosiaxvx
wow to jak bedzie dom za 100zł to wiesz gdzie mnie szukac :lol: :silly:

11 lata 6 miesiąc temu #756744 przez aska27
Kasiu no fajny zakup :) kolejny! Super! Hmm tez musze kupic przewijak..a moze pożyczę,chociaz za dyche to bym kupiła :blink:

11 lata 6 miesiąc temu #756752 przez nike84
Witam
Przepraszam że przeszkadzam. Jestem mamą wrześniową 2013 :) Mam do sprzedania Elektryczny 2-fazowy laktator firmy Nuk. Użyty tylko 4 razy do pobudzenia laktacji. Więcej szczegółów w linku. Gdyby któraś z Was była zainteresowana proszę o kontakt na priv. Dzięki i życzę powodzenia :)

tablica.pl/oferta/elektryczny-2-fazowy-l...MQwd.html#591f4e168e

11 lata 6 miesiąc temu #756773 przez Lysy
cześć,

Ostatnio jestem strasznie zabiegana, dlatego parę dni mnie nie było. Praca w szkole, ponadto wczoraj miałam pierwsze zajęcia ze studentami. Teraz czeka mnie praca naukowa, pisanie pracy a przyznam się, że nie mam siły :-( Po całym dniu pracy zasypiam i nie mam ani siły ani ochoty na myślenie...

Strasznie zazdroszczę Wam kompletowania wyprawki. Ja prawie wszystko mam po starszej córce.
Wózek mamy Emmaljunga Nitro City (czerwony)- nosidełko, gondolę i spacerówkę, mebelki firmy Meblik, seria dla księżniczki, łóżeczko i komodę z przewijakiem. Ubranek też mam sporo, zarówno po córce jak i małej siostrzenicy, więc chyba nie będę kupowała. Ponadto robimy wszystko, aby zmienić miejsce zamieszkania, wystawiliśmy mieszkanie na sprzedaż i znaleźliśmy segment. Staram się odkładać kasę i modlę się, aby udało nam się załatwić wszystko przed porodem.

11 lata 6 miesiąc temu #756792 przez aska27
Lysy my tez sprzedajemy mieszkanie i szukamy czegoś dla siebie juz na stałe.

A jak wczorajsze USG?

11 lata 6 miesiąc temu #756816 przez kasiek21
cos tu jakos cichoo ? :D
Mamusie gdzie sie podziewacie ??

My wlasnie zjedlismy cudowna kolacje :D nalesniki z twarogiem i bananem :D
smacznie ;) ktos chetny ?? jeszcze sie zalapie :)

11 lata 6 miesiąc temu #756822 przez zosiaxvx
ja nalesniki lubie ale tylko same bez żadnych dodatków :) tak więc jak masz takie to poproszę dwa :) :silly:

no własnie co tu tak cicho przeciez nie ma weekendu ! :) hallo :lol:

11 lata 6 miesiąc temu #756852 przez aska27
a ja za naleśnikami nie przepadam, chętnie zjem serek i banana .. czyli jak coś zostało to z Zosią się podzielimy :silly:

szukam jakiejś kurtki,bo juz dopiąć się nie mogę,a jakoś zimno się zrobiło.. zima idzie.

11 lata 6 miesiąc temu #756869 przez kasiek21
aj Asia o kurtce nic mi nie mow... bo ja nie mam w czym w ogole chodzic.. oby dwie zimowe z tamtego roku wyrzuciłam bo za male i w ogole...
a teraz mam problem... chodze w jednej i to w takiej w ktorej sie nie dopinam :D mam jeszcze polara... ale jest strasznie nie wyjsciowy :D
dzis sasiadka przyniosla mi plaszczyk :D ale znowu mam problem bo nie mam do niego butow... :D a wiec nadal nie mam w czym wyjsc... a wieczory juz takie zimne :/
a nowej sobie nie kupie... bo szkoda mi kasy... musialabym wydac ok 300 zl na kurtkę na jeden sezon... a wiec siostra wuslala tesciowa po lumpach (ona uwielbia takie zakupy) ma kupic mi jakas wielka plandeke po taniosci, a mama ze jest krawcowa to mi ja przerobi jakos ladnie... wiec jakos ta zime przesmigam... a na nastepna sobie kupie... :)

11 lata 6 miesiąc temu #756877 przez w.monia
Witam kochane mamusie :)

Ja mam jakiś ciężki dzisiaj dzień :D ale zwalam na pogodę :) roboty mam, że aż strach myśleć a spanie mnie cały dzień dzisiaj łamie :dry: zresztą Filip chyba też coś dziś śpiący, bo jakoś bardzo spokojnie dzisiaj w moim brzuchu :) teraz gościu na wieczór odpalił :D

U nas dzisiaj była rybka na obiad :) eeehhh moja teściowa :D kocham wracać do domu i mieć ugotowane :laugh: a do tego soczek z marchewki, jabłka i pomarańczy z sokowirówki :D :woohoo:

kasiek21 kochana Ty to gdzie się nie ruszysz coś fajnego dopadniesz :D normalnie dzielna dziewczyna :D

A co do kurtki, to ja ten problem rozwiązałam :) gdy było cieplej to nosiłam ponczo, a teraz strasznie się ucieszyłam, bo udało mi się kupić kurtkę na allegro :D za 100,00 :) nio a za butami to aż mężuś chodził ze mną :) jakaś masakra była bo to co mi się podobało to wszystko wysoki obcas ale najważniejsze że się udało :lol:

Chyba na kakao mam ochotę :)
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka