BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 5 miesiąc temu #705253 przez wola82
Dziekuje Askadosc dobrze sie czuje, po poludniu mialam straszne mdlosci,ale przeszlo. Ten bio-oil zamierzam wyprobowac tylko tutaj jest drozszy jak w Polsce. A powiedzcie mi czy jest w Polsce taka firma Weleda to sa jakies naturalne kosmetyki, ale ponoc dobre. Chcialabym porownac ceny, jeszcze najwyzej popatrze pozniej w internecie.
Kasiek[/ b] no ta babeczka z czekolada sie raczej nie widziala. Ale co faceci maja takiego , ze do nich sie mowi co maja kupic a do domu przynosza rzeczy o ktorych nam sie nawet nie snilo i jeszcze sie tlumacz,ze to le psze albo strzelaja focha eh.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #705267 przez kasiek21
moj sie ze mnie smial heh i chcial mnie nawet nagrac :-D

a co do tych kosmetykow wola to ja nic nie wiem w sumie :-D nie widzialam chyba, ale ostatnio mialam bardzo malo czasu na to zeby latac po sklepach.

a tak dla poprawienia humoru podgladnijcie sobie malenstwa mej siostry :-)

filmik pod tytulem "szarancza ma" :-D

11 lata 5 miesiąc temu #705433 przez mariczka
Czesc laaeczki.
Od piatku ide na l 4;-) baardzo sie ciesze ;-);-).
Czy was tez pobolewa podbrzusze?? Bo mnie czesto ... W tym tyg powinnam miec sprawnego laptopa to czesciej bede pisac

11 lata 5 miesiąc temu #705529 przez kasiek21
kogo moje oczy widza :-)

mariczka
fajnie ze do nas wracasz. A co do pobolewania podbrzusza to mnie nie boli, ewemtualnie czasem cycki, i w sumie gdyby nie to i to ze strasznie sie mecze, ewemtualnie jeszcze moj pecherz, to pewnie moglabym przypadkiem zapomniec ze malenstwo we mnie rosnie, zadnych mdlosci zadnych innych dolegliwosci :-)
jestem tylko ciekawa jak zniose jutrzejsza podroz polskim busem te 5 godzin, a jak jeszcze beda korki to juz w ogole. nie umiem wysiedziec dlugo na jednym miejscu, chyba ze spie :-D

11 lata 5 miesiąc temu #705591 przez mariczka
Oj Kasiek mnie by slabilo hee jak siedze w jednym miejscu dosc dlugo to od razu kreci mi sie w glowie i mam wrazenie ze zaraz zemdleje

11 lata 5 miesiąc temu #705623 przez kasiek21
no wlasnie, boje sie troche ze mnie tam wytelepie i w ogole, cale szczescie ze w busie jest wc, bo inaczej to nawet bym tam nie weszla heh.

no dobra, koniec tego dobrego czas na sprzatanie :-( po porodzie to chyba sprzataczke bede musiala zatrudnic :-D

11 lata 5 miesiąc temu #705665 przez aska27
ooo jesteście :)

idę czytać co u Was!

11 lata 5 miesiąc temu #705678 przez aska27
Wola z tego co wiem to takie kosmetyki są, tak mi się bardzo wydaje.
Oj, te mdości,jeszcze Ci dokuczją, hmm w sumie u mnie też sie pojawiają...ale juz rzadziej.

Kasiek ale fajnie3 maludy tańcza :) hehe :kiss:

hehe z tym sprząteniem to minie rozbawiłaś :)
Jak juz będziesz u siostry to zaglądaj tutaj jak tylko będziesz mogła.

Mariczka super,wreszcie odpoczniesz,widzę,ze i humor od razu lepszy :blink:

cały czas się zastanawiam nad imionami, na dzień dzisiejszy wymyśliłam:
córeczka: Anna Sara
synek: Remigiusz

jeszcze mysle, kombinuję,czytam..echh

11 lata 5 miesiąc temu #705702 przez mariczka
Mi sie podoba Maksymilian ale moj maz jest na NIE ;). A wiecie co mi sie snilo ze wchodze do sklepu odebrac wynik USG a babka mi mowi 13tydzien - dziewczynka ;) wy tez macie takie dziwaczne sny ?? ;)

11 lata 5 miesiąc temu #705705 przez wola82
Czesc dziewczyny.
Mdlosci od czasu do czasu jeszcze wracaja, a dzisiaj jestem jakas taka otepiala i nie moge sie skupic na niczym, a zwlaszcza na angielskim, porazka :angry:
U mnie dlugie siedzienie tez nie wchodzi w gre, ale tez sie boje podrozy do Polski, ze bedziemy przeze mnie czesciej sie zatrzymywc, niestety mam chorobe lokomocyjna, a teraz nic nie moge wziac.

Mariczka bol brzucha w dole tez sie pojawial i to dosc czesto i mocno, lekarz zapisaal mi na to magnez no i duphaston, teraz juz jest ok.

Kasieksprzataczka to dobry pomysl :laugh:

Aska co do imienia dziwewczynki nie mam problemu z wyborem( Lenka)ale moze sie jeszcze zmienic, ale jak bedzie synek to nie mam pojecia jak nazwac, z Lukasem tez tak bylo. Ciezki wybor.

11 lata 5 miesiąc temu #705708 przez mariczka
Aska jak tam tabelka ?? :)
o czesc Wola :)

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #705714 przez wola82
Czesc Mariczka :laugh:

Mariczka teraz tak nie mam, ale w pierwszej ciazy snilo mi sie ze urodzilam chlopczyka mial w tym snie jasne wlosy i niebieskie oczy i taki jest moj maly przystojniak, ale niestety mialam i negatywne sny, ktore sie powtyrzaly. Troche takie dziwne ale, snilo mi sie tak ze urodzilam i jeszcze jak bylam w szpitalu, to moja tesciowa zabiera mi dziecko i wychodzi, a moj maz (w tym snie) wychodzi razem z nia i sie smieje. Chory sen co nie, tylko to dziwne w tym jest ze on mi sie powtarzal.

11 lata 5 miesiąc temu #705717 przez mariczka
Boziu mam dzis takiego lenia ze wstyd :lol: poslijcie mi na priv swoje linki do fb :)

11 lata 5 miesiąc temu #705719 przez kasiek21
mariczke
mi sie dzisiaj snilo ze zeby mi sie ruszaly ale nie wypadly i w sumie tylko tyle pamietam.

dziewczyny ratujcie!!! tak sie cieszylam ze wspaniale sie czuje, i me malenstwo sie zbuntowalo, nawet w kuchni nie moge nic zrobic bo tak strasznie mnie mdli, najlepiej jest jak leze, nawet siedziec nie moge, od rana wypilam juz 1,5 l wody i jest tragedia :-(

a co do imion, ja juz mialam, miala byc maja i adrian. maja owszem, ale adrian?? paskuda :-D a wiec juz nawet nie zaprzatam sobie tym glowy, chce corke :-D

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #705722 przez aska27
Mariczka tablelka juz od dawna gotowa,wyszła nawet super! Tylko... cholipka jak ładuję z Exela do Painta to taka mała mi wychodzi :angry:

Co do snów, to mi isę śniło tylko raz,ze urodziłam synka i nit nas w szpistalu nie odwiedził, koczowaliśmy na korytarzu :cheer:

Wola
przęspij całą drogę :blink: tak naprawdę współczuję ,ze choroba Cię męczy podczas podrózy.. wspomniałam o spaniu,bo ja od dziecka zasypiam w aucie,teraz oczywiscie pilnuję się ;) i walcze z tym.

hehe Kasiu to rozumiem,ze Adriana usunać z tableki??

Idę pogrzebac,moze uda mi się wreszcie skopiowac.
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka