- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikola mój największy skarb :**
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
Pala uważaj na przeziębienia. Kanapa z czosnkiem, herbata sokiem malinowym, mleko z miodem i powinno być lepiej.
Mój młody wstał dzisiaj o 6, wymiotuje i ma biegunkę.
Do szkoły nie pójdzie. Pognije cały dzień w łóżku.
Ja idę na śniadanie. Odezwę się później.
Miłego poranka.
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Ja dzis troszke polezalam dluzej niz zwykle, bo Kacper idzie na poludnie do szkoly, ale noc byla dzis dla mnie koszmarna.
Obudzilam sie zplanem ze na obiad zrobie dzis wyjatkowo domowa pizze, nie mam juz pomyslow co jesc a i tak uwazam ze zdrowo jem wiec jeden taki maly wybryk to chyba nic zlego, widocznie potrzebuje tego smaku.
Co do lozeczek to Domi bardzo mi sie twoj podoba, elegancki i praktyczny.
Ja juz mam zaplanowany aby kupic biale lozeczko, bez szuflady, takie tradycyjne. Raz ze baile mi pasuje do pokoiku, dwa ze mi sie podobaja, nie chce z szuflada bo dla Kacpra mi sie nie sprawdzilo, raz ze kurz sie osiadal i ciezko plyte wytrzec a dwa ze po czasie sie zarywa, wole kupic dwa biale kosze wilkinowe kryte i wsunac pod lozeczko, np nakosmetyki i pampersy, tez mysle ze efektownie wyglada. No i mam nadzieje ze skarbek bedzie sie w nim dobrze czul.
Tweety a ty musisz z tym pieskiem wychodzic,maz nie moze cie wyreczyc skoro chora jestes, uwazaj koniecznie na siebie.
Dzis mam zamiar wyszukac jakies fajne ubranka w SH, jest wszystko po 1zl, wiec moze jakies skarby uda mi sie wylowic.
Chyba namowie meza jutro na kino, tak marzy mi sie troszke odreagowac.
Ide szykowac sniadanko dla siebie i syncia.
Milego dnia
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
Widzę ,że wstałyście z tymi przeziębieniami uważajcie bo to ta pogoda taka nie wyrazna , ja na szczęście na razie nic nie odczuwam , tyle ,że tak jak większość z Was nie mogę spać bo ciężko się ułożyć
Oby nie padało to jakoś przeżyje ten dzień, jutro z małą do dentysty idę ,aż się boję pierwszy raz ma jakąś mała pruchniczkę i trzeba zrobić , a ona nie jest skora do otwierania buzi , myślałam ,że tatuś pójdzie z nią ale musi pracować i muszę jakoś sama to przezwyciężyć
Miłego Dnia
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja tez mialam iepska noc, maz wpadl na pomysl zrobienia pizzy i o 19 tak sie objadlam, ze spac nie moglam, nie dosc ze zgage mialam to jeszcze jak usiadlam mialam wrazenie jakby mialo mi sie ulac wiec mam postatnowienie, nie objadac sie na noc
Dzisaj w nocy maluszek byl spokojniejszy, rano troche mnie kopal, wiec moze sie sniadania domagac a obudzila mnie dzisiaj moja kotka, wbiegla do pokoju i mialknela jakby chciala zapytac "wstajesz juz?". Jak zobaczyla ze nie spie, to oczywiscie zaczelo sie wycieranie i lizanie rak. Na tego kota wystarczy spojrzec zeby mruczec zaczal, a jak dyskutuje przy tym.
No nic lece na sniadanko, a wy choroby trzymajcie pod kontrola jak tylko zobaczycie ze sie nasila idzcie do lekarza, kolezanka w ciazy leczyla sie domowymi sposobami i skonczylo sie na antybiotyku i anginie ropnej z bardzo wysoka goraczka.
Agness, zdecydowalas sie na ten wozek z lonex?
- pietruszka
- Wylogowany
- budujemy zdania
widzę że wszystkie mamy już problemy z ułożeniem się do snu. Ja sobie nie mogę pozycji znaleźć. A kiedy przespałam noc do rana, bez budzenia, to nie pamiętam (czerwiec?).
- baska007
- Wylogowany
- gaworzenie
To uważajcie dziewczyny żeby się konkretnie nie rozchorować Mnie o dziwo jeszcze nic nie bierze co o tej porze z reguły łapało mnie jakieś przeziębienie:) No ale jak tylko czuje lekkie pobolewanie w gardle to zaraz mleko z miodem i inne domowe sposoby i dusze w zarodku choróbska
Co do spania też mam problemy z ułożeniem się, no i to ciągłe budzenie się w nocy :/ ehh. Ostatnio zauważyłam, że najdłużej chyba na prawym boku wytrzymuje:)
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- agnesss
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Trzymajcie się ciepło, nie dajcie się przeziębieniu! Ja się już tak ciepło na dwór ubieram, że chyba za niedługo w czapce będę chodziła Czeko się nie robi dla takiej kruszynki
Loca, na ten ,który Ci pokazywałam www.wozkirybnik.pl/249,275,Kategoria.aspx , z firmy maxi cosi A Wy zdecydowaliście się już na jakiś ???
Stałam dziś w sklepie ,chciałam kupić body, czapeczkę, skarpeteczki... wiecie ,że zajęło mi to 1,5 h ! Nie umiałam się zdecydować na rozmiar Wszystko co było na 3 miesiące(62 rozmiar)wydawało mi się za małe a te na rozmiar 68 za duże ;( i zdołowałam się co ze mnie za matka będzie jak nie potrafię kupić ciuszków do szpitala nawet ;/
Chciałam mieć parę takich rzeczy do szpitala już naszykowanych powoli, no i co?
Czapeczki też, albo za małe albo za duże. Nie wiem jaką kupić. Nie umiem chyba sobie wyobrazić ,że ona będzie miała taką malutką główeczkę...
No to tyle z żali na dziś
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
Na wznak nie leze, chyba że mnie biodra bolą to na pięć minut góra się położę w tej pozycji.
Teraz brzuch jeszcze mały a co to będzie pod koniec ciąży.
Trzeba będzie dźwig w sypialni zmieścić.
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Ja spie raz na lewym raz na prawym boku. Czasem tez zeby sie rozprostowac poloze sie na chwile na plecy.