BezpiecznaCiaza112023

Marcówki 2014

11 lata 1 miesiąc temu #788154 przez tweety1992
Dobrej nocy :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #788204 przez pala813
Dziewczyny ale beznadziejna noc mam, nie moge sie ulozyc, boli mmie brzuch o spaniu nawet nie mam co myslec i zimno mi okropnie:( a teraz oczy mnie pieka z niewyspania:( eh dzisiaj caly dzien przeleze tak mysle bo cos gardlo mnie zaczyna bolec. Teraz musimy bardziej na siebie uwazac bo pogoda zdradliwa jest. Maz rano musial auto skrobac, na minusie musialo byc, moze niedlugo snieg zawita:)

11 lata 1 miesiąc temu #788205 przez kojka-waw
Cześć Słońca.

Pala uważaj na przeziębienia. Kanapa z czosnkiem, herbata sokiem malinowym, mleko z miodem i powinno być lepiej.

Mój młody wstał dzisiaj o 6, wymiotuje i ma biegunkę.
Do szkoły nie pójdzie. Pognije cały dzień w łóżku.

Ja idę na śniadanie. Odezwę się później.

Miłego poranka.

11 lata 1 miesiąc temu #788207 przez moni91
Hej kochane:-*Ojojoj cos widzę ze moje mamusie zaczynaja chorować jedna po drugiej:( trzymajcie sie cieplutko i nie dajcie sie chorobie .:(ja wstałam niedawno i niemoge zasnąć tez od paru dni niemoge sie ułożyć i jak wstaje to tez mam czasem bolący brzuch ale to zaraz przechodzi :)Buziaki trzymajcie się :kiss: :woohoo:

11 lata 1 miesiąc temu #788218 przez domi2907
Hej dziewuszki, ja wlasnie wstalam, wyprasowalam mezowi koszule do pracy a teraz mam zamiar sie przewrocic na drugi bok i pospac jeszcze ze dwie godzinki. Mnie tez rano brzuch pobolewa, jakym brzuszki cala noc robila :) ale szybko przechodzi jak sie rozruszam. Buziaczki i zdrowiejcie. W lozku zostancie jak przeziebienie atakuje !!!!:) a mezow po sprawunki wyslac:)

11 lata 1 miesiąc temu #788257 przez darmag21
Bry kobietki.

Ja dzis troszke polezalam dluzej niz zwykle, bo Kacper idzie na poludnie do szkoly, ale noc byla dzis dla mnie koszmarna.

Obudzilam sie zplanem ze na obiad zrobie dzis wyjatkowo domowa pizze, nie mam juz pomyslow co jesc a i tak uwazam ze zdrowo jem wiec jeden taki maly wybryk to chyba nic zlego, widocznie potrzebuje tego smaku.

Co do lozeczek to Domi bardzo mi sie twoj podoba, elegancki i praktyczny.
Ja juz mam zaplanowany aby kupic biale lozeczko, bez szuflady, takie tradycyjne. Raz ze baile mi pasuje do pokoiku, dwa ze mi sie podobaja, nie chce z szuflada bo dla Kacpra mi sie nie sprawdzilo, raz ze kurz sie osiadal i ciezko plyte wytrzec a dwa ze po czasie sie zarywa, wole kupic dwa biale kosze wilkinowe kryte i wsunac pod lozeczko, np nakosmetyki i pampersy, tez mysle ze efektownie wyglada. No i mam nadzieje ze skarbek bedzie sie w nim dobrze czul.

Tweety a ty musisz z tym pieskiem wychodzic,maz nie moze cie wyreczyc skoro chora jestes, uwazaj koniecznie na siebie.

Dzis mam zamiar wyszukac jakies fajne ubranka w SH, jest wszystko po 1zl, wiec moze jakies skarby uda mi sie wylowic.

Chyba namowie meza jutro na kino, tak marzy mi sie troszke odreagowac.

Ide szykowac sniadanko dla siebie i syncia.

Milego dnia :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu #788269 przez roma4
Witam Was :) :)
Widzę ,że wstałyście z tymi przeziębieniami uważajcie bo to ta pogoda taka nie wyrazna , ja na szczęście na razie nic nie odczuwam , tyle ,że tak jak większość z Was nie mogę spać bo ciężko się ułożyć :dry:
Oby nie padało to jakoś przeżyje ten dzień, jutro z małą do dentysty idę ,aż się boję pierwszy raz ma jakąś mała pruchniczkę i trzeba zrobić , a ona nie jest skora do otwierania buzi , myślałam ,że tatuś pójdzie z nią ale musi pracować i muszę jakoś sama to przezwyciężyć :)
Miłego Dnia

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #788288 przez Loca
Hej :)
Ja tez mialam iepska noc, maz wpadl na pomysl zrobienia pizzy i o 19 tak sie objadlam, ze spac nie moglam, nie dosc ze zgage mialam to jeszcze jak usiadlam mialam wrazenie jakby mialo mi sie ulac :silly: wiec mam postatnowienie, nie objadac sie na noc :)

Dzisaj w nocy maluszek byl spokojniejszy, rano troche mnie kopal, wiec moze sie sniadania domagac :silly: a obudzila mnie dzisiaj moja kotka, wbiegla do pokoju i mialknela jakby chciala zapytac "wstajesz juz?". Jak zobaczyla ze nie spie, to oczywiscie zaczelo sie wycieranie i lizanie rak. Na tego kota wystarczy spojrzec zeby mruczec zaczal, a jak dyskutuje przy tym.
No nic lece na sniadanko, a wy choroby trzymajcie pod kontrola :) jak tylko zobaczycie ze sie nasila idzcie do lekarza, kolezanka w ciazy leczyla sie domowymi sposobami i skonczylo sie na antybiotyku i anginie ropnej z bardzo wysoka goraczka.

Agness, zdecydowalas sie na ten wozek z lonex?

11 lata 1 miesiąc temu #788378 przez pietruszka
Cześć,

widzę że wszystkie mamy już problemy z ułożeniem się do snu. Ja sobie nie mogę pozycji znaleźć. A kiedy przespałam noc do rana, bez budzenia, to nie pamiętam (czerwiec?).

alt="Suwaczek z babyboom.pl" border="0"/></a>

11 lata 1 miesiąc temu #788408 przez baska007
Witam :)

To uważajcie dziewczyny żeby się konkretnie nie rozchorować;) Mnie o dziwo jeszcze nic nie bierze co o tej porze z reguły łapało mnie jakieś przeziębienie:) No ale jak tylko czuje lekkie pobolewanie w gardle to zaraz mleko z miodem i inne domowe sposoby i dusze w zarodku choróbska :D

Co do spania też mam problemy z ułożeniem się, no i to ciągłe budzenie się w nocy :/ ehh. Ostatnio zauważyłam, że najdłużej chyba na prawym boku wytrzymuje:)

11 lata 1 miesiąc temu #788411 przez moni91
Nio z tym ułożeniem się w Noc to masakra:(:( ale damy rade jakoś kochane:) buziaki :*:*

11 lata 1 miesiąc temu #788412 przez agnesss
Cześć Dziewczyny.

Trzymajcie się ciepło, nie dajcie się przeziębieniu! Ja się już tak ciepło na dwór ubieram, że chyba za niedługo w czapce będę chodziła :P Czeko się nie robi dla takiej kruszynki :)

Loca, na ten ,który Ci pokazywałam www.wozkirybnik.pl/249,275,Kategoria.aspx , z firmy maxi cosi :) A Wy zdecydowaliście się już na jakiś ???

Stałam dziś w sklepie ,chciałam kupić body, czapeczkę, skarpeteczki... wiecie ,że zajęło mi to 1,5 h ! Nie umiałam się zdecydować na rozmiar :( Wszystko co było na 3 miesiące(62 rozmiar)wydawało mi się za małe a te na rozmiar 68 za duże ;( i zdołowałam się co ze mnie za matka będzie jak nie potrafię kupić ciuszków do szpitala nawet ;/
Chciałam mieć parę takich rzeczy do szpitala już naszykowanych powoli, no i co?
Czapeczki też, albo za małe albo za duże. Nie wiem jaką kupić. Nie umiem chyba sobie wyobrazić ,że ona będzie miała taką malutką główeczkę...
No to tyle z żali na dziś :P

11 lata 1 miesiąc temu #788442 przez Loca
My sie zdecydowalismy na Lonex speedy v light ten 3 w 1, w sobote jedziemy do rybnika, oby byla to dobra decyzja, bo jak wczesniej wspominalam waga Tako mnie przeraza, w tym lonexie jest az 6kg mniej, z racji aluminowej ramy, babka mnie zapewnia ze teraz trzeba do wozka nalozyc ciezar 80 km zeby rame zlamac... szalu idze dostac z tymi wozkami.

11 lata 1 miesiąc temu #788486 przez kojka-waw
Jeśli chodzi o ułożenie się do spania to ją zazwyczaj na boku, nogi podkulone i koniecznie poduszka między nogi.
Na wznak nie leze, chyba że mnie biodra bolą to na pięć minut góra się położę w tej pozycji.
Teraz brzuch jeszcze mały a co to będzie pod koniec ciąży.
Trzeba będzie dźwig w sypialni zmieścić. :-)

11 lata 1 miesiąc temu #788529 przez darmag21
Hej dziewczynki, ja wrocilam z zakupow, mam wrazenie ze polowy nie kupilam, ale mysle ze jutro pojade z mezem zeby cos szkrabowi kupic fajnego. Na pizze kupilam, ale musze czekac za Kacprem bo on chce koniecznie przy pizzy pomoc i zrobic swoja wlasna kompozycje:)

Ja spie raz na lewym raz na prawym boku. Czasem tez zeby sie rozprostowac poloze sie na chwile na plecy.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka