BezpiecznaCiaza112023

Marcówki 2014

11 lata 1 miesiąc temu #787994 przez tweety1992
Domi super łóżeczko ;) Dokładnie w tych kolorach masz czy jakieś inne?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #788000 przez domi2907
Zamowilam w podobnych, biala rama, i potem mam jasno pomaranczowy i ciemno pomaranczowy. Mam ciemne podlogi takze potrzebowalam cos jasnego.

11 lata 1 miesiąc temu #788008 przez baska007
Domi śliczny wózek:) Daj znać jak przyjdzie:) Też nad czymś takim myślę, ale zanim cokolwiek będę zamawiać najpierw muszę pojeździć po sklepach i popatrzeć, podotykać i zobaczyć jak różne modele się prowadza itp :) Żeby w ciemno nie kupować:) Kolor też bardzo ładny wybrałaś:)
Co do łóżeczka to ja od kuzynki dostaję, po jej córeczce, białe, z wyciąganymi 3 szczebelkami żeby dziecko później mogło sobie same z niego wychodzić. To łóżeczko wielofunkcyjne świetna sprawa, gdybym nie miała już załatwionego i miała większe możliwości finansowe sama bym się na coś takiego skusiła :) Co do tych turystycznych też nie jestem za bardzo przekonana, bo znajoma miała to potrafiło się złożyć, także bardzo szybko zamieniła je na zwykłe, no ale może to też zależy jak się trafi.

Agness gratuluję dziewczynki:)

Pietruszka śliczna pościel:)

11 lata 1 miesiąc temu #788015 przez tweety1992
No u mnie inne niż turystycznie by nie porzezzło. Mąż uparty i twierdzi że w drewnianym dziecko się poobija. Mnie wszytsko jedno jakie bo najważniejsze żeby było a dziecko dobrze sie w nim czuło

11 lata 1 miesiąc temu #788016 przez Ani-ta
domi zakupy pełna parą :laugh: bardzo ładny wózek i super rozwiązanie z łóżeczkiem :silly:

ja muszę Bartusiowi kupić jakieś łóżko i go eksmitować z łóżeczka ;) :P może na święta w prezencie od nas właśnie łóżko dorosłe dostanie :laugh:

pietruszka mi też podobają się białe meble ale mój P stwierdził że dla chłopca nie pasują białe meble ;)

a co do pościeli bardzo ładna tylko wiecie co w łóżeczkach bardzo ładnie wygląda kolorowa pościel :blink: taka dziecięca :lol:

11 lata 1 miesiąc temu #788041 przez baska007
Biały to raczej kolor uniwersalny ;)
Za to mój synuś jak faktycznie się potwierdzi i jednak będzie synusiem to na początku będzie miał troszkę różowych ciuszków:D Bo byłam tak nastawiona i świecie przekonana, że będzie córka, że już co nie co kupiłam:D Na szczęście nie za wiele :)
Co do pościeli to kwestia gustu, ja zreszta wszystko:) Mi się strasznie taka jasna, delikatna podoba jak zobaczyłam ten link to super:) No ale z pościelą też się pospieszyłam i mam zielono kolorową :D Dobrze, że nie różową :D

11 lata 1 miesiąc temu #788056 przez Ani-ta
ja wiem że biały to uniwersalny ale nie udało mi się go przekonać ;)
a co do pościeli to mi też podobają się takie jasne i dla Bartusia też miałam podobną ;) ale jak miał taką kolorową wyglądała super ale oczywiście wszystko jest kwestią gustu :laugh:
Agness gratuluje potwierdzonej córki :lol:

11 lata 1 miesiąc temu #788063 przez tweety1992
Co porabiacie dziewczyny?

11 lata 1 miesiąc temu #788067 przez baska007
To dobrze, że kolorowa super wyglądała bo taką właśnie mam bo też mi się podobała:D no ale jak przeglądam teraz na allegro takie delikatne, jasne to aż mnie skręca, że się pospieszyłam:)

No ale w sumie to ostatnio co chwila zmieniam zdanie:D Nad imieniem jak myśleliśmy to w sumie co kilka dni inne mi się podoba:D mam nadzieję, że mi to przejdzie, albo w końcu znajdę takie przy którym będe chciała zostać ;) Wiecej takich co mi się podoba jest do dziewczynek:) A do chłopców jak mi się jakieś podoba to mojemu nie pasuje i odwrotnie:D No ale w końcu znajdziemy chyba jakieś które nam dwojgu odpowiada :D

11 lata 1 miesiąc temu #788070 przez baska007
Ja piję meliskę i niedługo spać uciekam tylko dopiję i coś jeszcze wrzucę na ząb, bo coś oczy mam już ciężkie ;)

11 lata 1 miesiąc temu #788074 przez tweety1992
Ja ogladam TLC. I zaraz z psem trzeba iść.

11 lata 1 miesiąc temu #788079 przez baska007
Buuu, współczuję na to zimno wychodzić :/ Ja już umyta, przebrana, gotowa do spania, tylko jeszcze jakieś jedzonko, ząbki i spać ;)

11 lata 1 miesiąc temu #788103 przez tweety1992
Basiu ja ryzykuję wychodząc. Bo raz że jestem chora i lekarz mi zabronił wychodzwenia dwa na dworze u mnie -2 jest. Masakra normalnie.

Współczuje kolesiowi z tego programu co teraz oglądam. Przez guza który waży 90 kg facet życia nie ma. Najgorsze że to guz moszny i to wszystko nosi między nogami.

To smacznego i dobrej nocy Ci życzę :)

11 lata 1 miesiąc temu #788117 przez roma4
Hej fajne macie te pomysły na łóżeczka Domi twój zwłaszcza ....
Ja kupuje tradycyjne drewniane i już takie miałam przy małej i tak spała w nim tylko pól roku bo nie chciała ,a że mam malutki pokoik to musi być 120cm bo już wszystko wymierzyłam :)
Baśka zgodzę się z Tobą ,że dla dziewczynek jest lepszy wybór ja też nie potrafię nic dla synka wybrać jakoś nic mi się nie podoba może przez to ,że mam córkę i drugie też chciałam dziewczynkę no nie wiem......
Dobrej nocy życzę :)

11 lata 1 miesiąc temu #788134 przez moni91
Dobrej nocy dziewczynki :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka