- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikola mój największy skarb :**
trzymajcie za mnie proisze. jak wroce zdam relacje
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)
- Ani-ta
- Wylogowany
- budujemy zdania
domi nie przejmuj sie praca korzystaj ze swojego stanu jeszvze sie napracujesz
pala my tu wszystkie wiedzialysmy ze bedzie dobrze a teraz faktycznie oszczedzaj sie
a ty twety koniecznie idz do lekarza
oddezwe sie pozniej Milego dnia
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Akurat kiedy bylam pod praca dostalam info o bezkarencyjnym ubezpieczeniu, wiec dlugo nie czekalam i polecialam sie zapisac uff... kamien z serca, bo z mezem nie bylismy ubezpieczeni, jakos tak bezmyslnie podeszlismy do tego tematu, a gacie palic sie nam zaczely , jak dowiedzielismy sie ze rodzicami bedziemy no to teraz moge spokojnie spac
Ja ostatnio jak bylam przeziebiona to odrazu do lekarza polecialam, balam sie ze moze chorobsko sie nasilic, tym bardziej ze goraczka mi do gory zaczela skakac. Czasem lepiej isc do lekarza.
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)
kurcze, dziwni ci faceci czasem.
u mnie hydraulik dlaej pracuje a ja padam na nos bo sie nie wyspalam...czekam az sobie pojdzi e i bede mogla sie plozyc jeszcze na dwie godzinki...ta sennosc mi za nic nie przehodzi..myslalam ze w drugim trymestrze tryska sie energia a ja chodze jak zombie...
dziewczyny ostatnio maluch mnie kopie strasznie po dol brzucha, az go czuje na pecherzu i odbycie...tez tak macie? na brzuchu tez go czuje kolo pepka najwyzej. ale te na dole to mi daja popalic bo mam wrazenie ze mi po szyjce daje...
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja juz z moim mezem przeszlo 5 lat jestem, a 1,5 roku mamy po slubie i jestem zdanianze lepiej trafic nie moglam troche sknerowaty bywai lubi mi wypominac jak sobie kosmetyki kupuje ( ale to jestem w stanie zrozumiec bo ja to drogie kosmetyki kupuje )
- claudii09853
- Wylogowany
- budujemy zdania
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Twetty, nie ciekawa sytuacja, bo ja jakos nie moge sobie tego wyobrazic. Kuruj sie i nie daj sie chorobie, odpoczywaj, to najwazniejsze zebys byla zdrowa i dzidzius.
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ani-ta
- Wylogowany
- budujemy zdania
Tweety dziwny ten twój mąż teraz to ty i maleństwo jesteście najważniejszy nic po za tym się nie liczy nawet wydane pieniądze kuruj się kochana
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
Dziewczyny dziękuje za miłe słowa i ze trzymałyście dzielnie kciuki za moja wizyte
jestem w szoku bo jak nigdy wstałam dzisiaj o 11 po tych uspokajaczach i jakbym tak sie położyła to przespałabym cały dzien. Nie będe ich brała chyba ze naprawde bede zdenerwowana i nie bede mgła spać. Lekarka mówiła żeby łykać 2x dziennie przy moim ciężkim stresie ale nie ma mowy.
Marlena moja też była na kalorycznym haju po glukozie:)
Co do ruchów to malenstwo u mnie rusza sie juz raczej codziennie tak samo czyli daje w kość po całym brzuchu, dół, góra pod zebrami i boki nawet już opanowała. Jak pisałam wcześniej zdarzają się bolesne kopniaki i długie serie. Ostatnio 45 min wiercenia potem chwile spokój i znowu pare ruchów:)
Domi nie ma sie co przejmować może chciała tak nieudolnie Ci powiedzieć coś zeby Ci było miło że może nie widać itp Ja ost byłam w pracy u dziewczyn z moim mężem i jego siostra te wózki pooglądać i każda co mnie zobaczyła w pisk i dotykała brzucha, aż szwagierka sie pytała czy mnie to nie denerwuje ze tak mi kazdy ten brzuch maca. Ludzie nie myśla ze coś może nam przeszkadzać poprostu
Roma wiem zdaje sobie z tego sprawe, zwróciłam na to uwage tylko dlatego, ze bo moja z kolei przez cały czas była dokładnie tygodniowo tak jak ja a teraz jakos mniej urosła ale nie dobieram sobie tego do głowy, lekarka mówi ze wszystko z nia w porzadku to jest dla mnie najważniejsze
Tweety współczuje Nie martw sie napewno Ci sie polepszy po tych lekach a mężowi wytłumacz ze teraz Ty i dziecko jesteście najważniejsze, chcoiaż powinien sam o tym wiedzieć. Jesteśmy z Tobą. Odpoczywaj
Ja ostatnio po wyjściu ze szpitala zostawiłam w aptece 94 zł ale co zrobie dla maleństwa wszystko, mąż mnie jeszcze pocieszał jak wróciłam, nie wyobrażam sobie zeby wypominał mi pieniądze wydane w takim celu.
Claudii wyobrażam sobie jak sie cieszysz
Kochane ide na zakupy cos na obiad musze zrobić odezwe sie później:)