BezpiecznaCiaza112023

Marcówki 2014

11 lata 1 miesiąc temu #787226 przez tweety1992
czesc dziewczynki...ja tylko wpadlam sie przywitac i wstaje. chyba mnie calkiem rozlozylo. gardlo mnie boli slabo mi mam obnizona temp. do 35,4(sama sie zrobila) katar i suchy kasze niekiedy.boje sie ze cos nie tak moze sie dziecku stac przez to i zbijam do lekarza. oczy mi saoistnie nawet lzawia.
trzymajcie za mnie proisze. jak wroce zdam relacje

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #787237 przez darmag21
Tweety koniecznie ic do lekarza i napisz pozniej. Duzo zdrowka.

11 lata 1 miesiąc temu #787279 przez domi2907
Oh tweety napewno bedzie wszytsko dobrze. Nie martw sie kochana. Dostaniesz leki jakies i do wieczorka napewno sie lepiej poczujesz. Napisz jak wrocisz. Buziaki

11 lata 1 miesiąc temu #787283 przez Ani-ta
Witam w ten mglisty i zimny dzien brr
domi nie przejmuj sie praca korzystaj ze swojego stanu jeszvze sie napracujesz :)
pala my tu wszystkie wiedzialysmy ze bedzie dobrze a teraz faktycznie oszczedzaj sie ;)
a ty twety koniecznie idz do lekarza

oddezwe sie pozniej Milego dnia

11 lata 1 miesiąc temu #787383 przez moni91
witam ponownie tweety trzymam kciuki za ciebie i na pewno będzie dobrze :):) buziaki:) ja dziś też na zakupy muszę lecieć :)

11 lata 1 miesiąc temu #787441 przez tweety1992
Wprost cudownie ;/ Nie dość że mam ostre zapalenie nosa i gardła, za 2 leki w aptece dałam 30 Zł to na dokładkę mój "idealny" egoistyczny mężuś jak się dowiedział ile wydałam i że chora jestem to zrobił mi super awanture jak ja tak mogłam. Bo teraz on nie będzie mógł sobie tytoniu kupić do pracy. A ch... mnie to obchodzi że on nie będzie palił ja się martwię o swoje i dziecka zdrowie a nie o niego. Z wielką łaską nawet mnie do łóżka wpuścił. Przed wyjście jeszcze pies mnie zdenerwował. Ehh nie wiem czy to ja jestem jakas zła czy ten świat się tak przeciw mnie zprzysięgł? :(

11 lata 1 miesiąc temu #787447 przez Loca
U mnir wreszcie slonko przebija sie przez chmury :) ale przyznam ze jestem wykonczona, zrobilam sobie spory spacer i jak wrocilam do domu to padlam :silly: .
Akurat kiedy bylam pod praca dostalam info o bezkarencyjnym ubezpieczeniu, wiec dlugo nie czekalam i polecialam sie zapisac :) uff... kamien z serca, bo z mezem nie bylismy ubezpieczeni, jakos tak bezmyslnie podeszlismy do tego tematu, a gacie palic sie nam zaczely , jak dowiedzielismy sie ze rodzicami bedziemy :) no to teraz moge spokojnie spac :blink:

Ja ostatnio jak bylam przeziebiona to odrazu do lekarza polecialam, balam sie ze moze chorobsko sie nasilic, tym bardziej ze goraczka mi do gory zaczela skakac. Czasem lepiej isc do lekarza.

11 lata 1 miesiąc temu #787469 przez domi2907
tweety kurcze powiem ci ze ci wspolczuje tego meza...powinien sie teraz martwic o ciebie i dziecko a nie palenie....jak jestes hora to jasne ze sie musisz leczyc i nie jest twoja wina.

kurcze, dziwni ci faceci czasem.

u mnie hydraulik dlaej pracuje a ja padam na nos bo sie nie wyspalam...czekam az sobie pojdzi e i bede mogla sie plozyc jeszcze na dwie godzinki...ta sennosc mi za nic nie przehodzi..myslalam ze w drugim trymestrze tryska sie energia a ja chodze jak zombie...

dziewczyny ostatnio maluch mnie kopie strasznie po dol brzucha, az go czuje na pecherzu i odbycie...tez tak macie? na brzuchu tez go czuje kolo pepka najwyzej. ale te na dole to mi daja popalic bo mam wrazenie ze mi po szyjce daje...

11 lata 1 miesiąc temu #787481 przez Loca
Domi, ja nie chcialam o tym pisac :silly: ale tez tak mam, ciagle czulam kopniaki w dole brzucha, teraz juz kopie po calym brzuchu... wlasnie sie obudzilo to moje malenstwo, znow szaleje w brzuszku ;) w ogole dziwne uczucie, jak jestem w miejscu publicznym i z kims rozmawiam a tu nagle seria kopniakow :P

Ja juz z moim mezem przeszlo 5 lat jestem, a 1,5 roku mamy po slubie i jestem zdanianze lepiej trafic nie moglam :) troche sknerowaty bywai lubi mi wypominac jak sobie kosmetyki kupuje ( ale to jestem w stanie zrozumiec :) bo ja to drogie kosmetyki kupuje :P )

11 lata 1 miesiąc temu #787505 przez claudii09853
hej kobietki u mnie pogoda taka sobie raz słonko a raz pochmurnie:) ale jak narazie to słoneczeko świeci:) ja sobie leże i wcinam bułkę słodką z nuttelą:) jutro wreszcie mój M wraca z niemiec już go 2 tyg nie ma a tak za nim tęsknie że szok mała chyba też bo jak dzwoni to mała tak się fajnie rusza a jak powiem do brzuszka tak bąbelku tatauś dzwoni to zafunduje mi takiego kopniaka że aż podskoczę:):):) taka malutka istotka a wie że taty w domu nie ma:) miłego dnia życzę:*

11 lata 1 miesiąc temu #787522 przez tweety1992
No u mnie mój mały kopie. Budzi się ze mną pokpie pokopie idzie spac. Potem znowu się budzi kopnie i tak cały dzień. Wieczorem najbardziej kopie. Niekiedy to te kopniaki sa już dziwne i takie nie ze bolesne tylko takie jakby mi sie skore o 20 cm rociagnelo :P

11 lata 1 miesiąc temu #787541 przez darmag21
Moj maly przewaznie kopie na dole i po bokach, czesto w pecherz. Co raz mocnej...

Twetty, nie ciekawa sytuacja, bo ja jakos nie moge sobie tego wyobrazic. Kuruj sie i nie daj sie chorobie, odpoczywaj, to najwazniejsze zebys byla zdrowa i dzidzius.

11 lata 1 miesiąc temu #787543 przez tweety1992
Leże w łóżku pije herbate z cytryną jem bulki z czosnkiem biorę leki. Także oby przezzło

11 lata 1 miesiąc temu #787561 przez Ani-ta
Mój mały też kopie na dole brzucha i po bokach i póki co czasem po pęcherzu na szczęście :blink:

Tweety dziwny ten twój mąż teraz to ty i maleństwo jesteście najważniejszy nic po za tym się nie liczy nawet wydane pieniądze ;) kuruj się kochana :)

11 lata 1 miesiąc temu #787567 przez pala813
Witam popołudniowo,

Dziewczyny dziękuje za miłe słowa i ze trzymałyście dzielnie kciuki za moja wizyte :laugh:

jestem w szoku bo jak nigdy wstałam dzisiaj o 11 po tych uspokajaczach i jakbym tak sie położyła to przespałabym cały dzien. Nie będe ich brała chyba ze naprawde bede zdenerwowana i nie bede mgła spać. Lekarka mówiła żeby łykać 2x dziennie przy moim ciężkim stresie ale nie ma mowy.

Marlena moja też była na kalorycznym haju po glukozie:)

Co do ruchów to malenstwo u mnie rusza sie juz raczej codziennie tak samo czyli daje w kość po całym brzuchu, dół, góra pod zebrami i boki nawet już opanowała. Jak pisałam wcześniej zdarzają się bolesne kopniaki i długie serie. Ostatnio 45 min wiercenia potem chwile spokój i znowu pare ruchów:)

Domi nie ma sie co przejmować może chciała tak nieudolnie Ci powiedzieć coś zeby Ci było miło :silly: że może nie widać itp :) Ja ost byłam w pracy u dziewczyn z moim mężem i jego siostra te wózki pooglądać i każda co mnie zobaczyła w pisk i dotykała brzucha, aż szwagierka sie pytała czy mnie to nie denerwuje ze tak mi kazdy ten brzuch maca. Ludzie nie myśla ze coś może nam przeszkadzać poprostu :)

Roma wiem zdaje sobie z tego sprawe, zwróciłam na to uwage tylko dlatego, ze bo moja z kolei przez cały czas była dokładnie tygodniowo tak jak ja a teraz jakos mniej urosła ale nie dobieram sobie tego do głowy, lekarka mówi ze wszystko z nia w porzadku to jest dla mnie najważniejsze :)

Tweety współczuje :( Nie martw sie napewno Ci sie polepszy po tych lekach a mężowi wytłumacz ze teraz Ty i dziecko jesteście najważniejsze, chcoiaż powinien sam o tym wiedzieć. Jesteśmy z Tobą. Odpoczywaj :)
Ja ostatnio po wyjściu ze szpitala zostawiłam w aptece 94 zł ale co zrobie dla maleństwa wszystko, mąż mnie jeszcze pocieszał jak wróciłam, nie wyobrażam sobie zeby wypominał mi pieniądze wydane w takim celu.

Claudii wyobrażam sobie jak sie cieszysz :laugh:

Kochane ide na zakupy cos na obiad musze zrobić odezwe sie później:)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka