BezpiecznaCiaza112023

Marcówki 2014

11 lata 1 miesiąc temu #785796 przez tweety1992
Dlatego faceci bez kobiet nie umieją żyć. Bo nie ma kto się nimi zajmować i martwić ciuciać i wgl.
ALe zgrywają twardzieli żeby nie było że są słabi. A jak przychodzi co do czego np. przeziębienie to POMOCY kochanie.
Więc trzeba się przyzwyczaić najwyrażniej do tego.

U mnie są kłótnie raz się rozstaliśmy wyprowadziłam i miał to byc już definitywny koniec. On mi mówi że : Ja sobie bez Cb radę dam nie chce cię znać. 3 dni nie umiał wytrzymać beze mnie. Płakał pisał upijał się z żalu. Musiałam wrócić bo mi zal go było.
Jest wkur ... ale bym go nie oddała.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #785810 przez moni91
:) :) :) Nio widzisz to jest ta nasza słabość do nich:) z nimi nam źle ale bez nich jeszcze gorzej :) ale tak czy siak ich kochamy mimo wszystko .

11 lata 1 miesiąc temu #785817 przez roma4
Witam Was :)
Wróciłam z usg i jestem zadowolona doktor powiedział ,że nie widzi żadnych niepokojących sygnałów ,że coś by było nie tak z dzidziusiem, waży 483g i wszystko ma na miejscu i widziałam jego buzkę może nie zbyt wyraznie ale i tak niezłe przeżycie :) :)

Bardzo Wam dziękuje za wsparcie wiecie jak to jest miło jak kogoś interesuje jak poszły badania itd.z kim można o tym samym porozmawiać , naprawdę miłe uczucie jeszcze raz Wam bardzo dziękuję nie będę wypisywać z imion ale dzięki :) :)

A co do wyprawki do szpitala to ja biorę tylko dla siebie podstawowe kosmetyki 2 koszule , szlafrok, ręczniki 2 podpaski majtki jednorazowe i zwykle i kapcie to wszystko a dla dziecka tylko pampersy, nie zgadzają się,żeby brać coś innego no i wezmę na wszelki wypadek smoczek i nic więcej dopiero przy wypisie tatuś przywiezie dla malucha rzeczy :)
Baśka powodzenia na jutrzejszej wizycie :)

11 lata 1 miesiąc temu #785829 przez roma4
A któraś z Was pisała o problemach z wejściem na stronę forum , mi rano pokazał się komunikat ,że jest jakiś wirus i oczywiście zignorowałam to i nie wiem czy to przypadek i siadł laptop teraz działa mi tylko stacjonarny komputer, normalnie pech :(

11 lata 1 miesiąc temu #785830 przez darmag21
Roma bardzo sie ciesze ze wyniki wyszy super, najwazniejsze ze malenstwo zdrowo rosnie, ma taka wage jak moj :silly: dzieciaczki nam rosna, super kochana.

11 lata 1 miesiąc temu #785833 przez moni91
Ja miałam problem z wejściem na forum Roma :) ale jest już oki :) super że jest dobrze u ciebie Roma :) Powiedzcie kiedy mam iść na następne usg?? jak byłam w 21tc ??

11 lata 1 miesiąc temu #785836 przez darmag21
Moni, lekarz powinien ci wyznaczyc kolejna wizyte, ja chodze raz w miesiacu, ostatnio nie bylam zbytnio zadowolona z jego pracy wiec poszlam do innego lekarza na dodatkowe usg, a teraz mam 25ego wizyte.

11 lata 1 miesiąc temu #785842 przez moni91
nio mi jeszcze nie mówiła ostatnio o usg może 5 Grudnia mi powie :)bo dopiero idę w grudniu do gin :)

11 lata 1 miesiąc temu #785846 przez tweety1992
Ty też na 5 grudnia wizyta ?:p JA mam 28 listopada badania na krzywa cukrowa mocz i morfologie a na 5 grudnia wizyte. Mój już 685 g waży :D

11 lata 1 miesiąc temu #785849 przez moni91
Nio ja też jakoś tak mam krzywą cukrową :) hehe to idziemy łeb w łeb:) pewnie moje maleństwo tyle samo waży albo mniej nie wiem :(

11 lata 1 miesiąc temu #785852 przez tweety1992
Jestes 3 dni za mną więc nie jest zapewne duzo lżejszy. Ile przybrałas przec ciąże? W 25 tyg bedzie juz ok 700 g wazyc takze wiesz :)

11 lata 1 miesiąc temu #785853 przez moni91
ja przybrałam na wadze prawie 7 kg :) a mała ważyła ostatnio 370gale to było w 21tc:)

11 lata 1 miesiąc temu #785855 przez tweety1992
No to tyle co ja przybralas :) takze zapewne bedzie i dziecko wazyc cos kolo mojego :)

11 lata 1 miesiąc temu #785858 przez moni91
nio pewnie tak:):) ale już nie mogę się doczekać następnego usg:) aż zobaczę moją córcie:)

11 lata 1 miesiąc temu #785863 przez agnesss
Dobry wieczór Kochane :kiss:

Witam po weekendzie :) Przeziębienie minęło, malutka kopie, jutro wizyta u lekarza i zobaczę naszą księżniczkę ( jeśli się potwierdzi ,że to księżniczka a nie książę :) ).
Mam nadzieję ,że potrzymacie trochę kciuka za wizytę, bo jak zwykle mam lekkiego stresa, żeby wszystko było dobrze na USG :)

Jeśli chodzi o Kojkę, to leży w szpitalu, i jeszcze trochę tam poleży ( z 2-3 tygodnie).
Z tego co ją zrozumiałam, to chyba usunęła sobie z komórki nasze forum i nie ma jak do nas napisać. Pisała mi wtedy, że czeka ją jeszcze kilka posiewów a potem dopiero krążek na szyjkę.

Jeśli chodzi o leki na przeziębienie lub grypę, to moja lekarka powiedziała, że właśnie tantum verde można brać oraz homeopatyczne leki np.syrop homeopatyczny. No a do nosa psikałam sobie Vicks wodą morską. Wszystko to wiem od mojego kochanego Ł. ,bo sama to bym chyba leżała i zdychała jak długo by szło :)

Całuję :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka