BezpiecznaCiaza112023

Marcówki 2014

11 lata 1 miesiąc temu #784814 przez Porto1987
Oj ja też lubię KFC. Wczoraj na autostradzie wpadłam na Bsmarta :P Najlepsze dla mnie są stripsy :D :D :D
A teraz siedzę na stronie Kuchni Lidla. Ile tam pyszności :D :D :S

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #784833 przez domi2907
Hej dziewczynki.

Co do jedzonka to ja tez zgrzeszylam i to podwojnie w sobote bo zjadlam kebaba a potem poszlismy do kina i zjadlam popcorn na pol z mezem...:)
Ale to bylo jednorazowe to sobie postanowilam wybaczyc. Ja sie nawet ciesze ze mieszkam na odludziu bo nie mam zadnych fast foodow w okolicy a autem mi sie nie chce wyjezdzac. Takze jem to co mam w domku, a w domku same zdrowe rzeczy..ani pol slodycza nie mam, same owoce. :)

Potem wieczorkiem wczoraj podjechalismy jeszcze do tesciow, i tesciowa mi mowila ze jak tesc za duzo winka przy obiedzie popije to potem tak gada bez pomyslenia :) i pokazala mi nastepny wor ciuszkow jtore w przyszlym tygodniu zabiore do domku i zaczne prac i sobie ukladac w szafie. Wlasciwie to z ubranek potrzebuje tylko pizamki i polspioszki bo z tego co widze wyjsciowych to mam tyle ze wystarczy na pierwsze pol roku. :)

Buziaki dziewczynki, milego dnia

11 lata 1 miesiąc temu #784861 przez tweety1992
Nienawidze świąt bo sklepy wszytskie są zamknięte. Powinno być dla oso obchodzących zamkniete a dla nie obchodzacych otwarte. Po kija takie gowniane swieta to nie wiem. Mam ochote cos zjesc a nie moge bo zamkniete.

11 lata 1 miesiąc temu #784866 przez Porto1987
Tweety, może spróbuj pójść na stację benzynową, tam na pewno coś znajdziesz dla siebie, a spacer na pewno się przyda. A święta są potrzebne, tym bardziej narodowe.

11 lata 1 miesiąc temu #784871 przez tweety1992
Tzn przydają się ale co chwilę coś. tydzień temu coś też było i zamknięte wsztsko. U mnie nie ma blisko stacji właśnie ;/ Tylko centrum handlowe itp nawet nocnego nie ma ;/

11 lata 1 miesiąc temu #784886 przez faza56
Hejo Mamusie!!!

Co u Was? Widzę, że temat fast foodów :) Ja mam straszne poczucie winy jak zjem coś niezdrowego ale one są takie pyszne..... :P Oj narobiłyście smaka na cheesa :D

Ja cały weekend spędziłam na uczelni. Dobrze, że już minął bo następny zjazd dopiero za miesiąc. Chyba nigdy nie przestanę się uczyć bo mój pracodawca cały czas wymaga podnoszenia kwalifikacji, a nie kwapi się żeby dopłacać za studia :/

Wczoraj mój mały jakoś tak dziwnie się ułożył bo zaczął kopać powyżej pępka!! jeszcze nigdy tak nie miałam bo zawsze pływał sobie tam na dole brzucha. Bardzo się zdziwiłam bo się nie spodziewałam go tak wysoko :P Miałyście tak?

11 lata 1 miesiąc temu #784892 przez tweety1992
No ja tak od paru dni mam ... maly wczoraj byl bardzo ruchliwy ... raz go gdzies kolo zeber czuje a raz nawet po odbycie kopie. Dzis jak sie ruszal to caly brzuch sie ruszal

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #784932 przez darmag21
Ja tez mam ochote od czasu do czasu jakiegos malego fast fooda, poki co mozemy wiec korzystajmy bo pozniej przy karmieniu niestety nie da sie.

A ja lubie swieta,czy to mniej wazne czy bardziej, a to dzisiejsze uwazam za jadeno z najwazniejszych, bo gdyby nie ono to moglibysmy byc teraz jakimis Ruskami albo zyc w zaborze lub nie wiadomo czym...a ze wzgledu na prace mojego meza bardzo lubimy to swieto, no i jest okazja do pobycia raze kiedy tak na prawde tych dni jest malo. Nie stety nie mam meza na codzien wiec ciesze sie kazdym wolnym dniem.

11 lata 1 miesiąc temu #784934 przez tweety1992
Twój mąż jest wojskowym?

11 lata 1 miesiąc temu #784937 przez darmag21
Tak :woohoo:

11 lata 1 miesiąc temu #784938 przez tweety1992
Oo ... To fajnie :)

Nie chciałam Cię urazic moim wpisem.

A wybacz za pytanie. Nie boisz się że kiedyś mu cos się stanie na misji?

11 lata 1 miesiąc temu #784939 przez darmag21
Nie nie urazila mnie :blink:

Oczywiscie ze sie boje, ale juz mysle ze nie beda mnie czekaly tak trudne chwile, bo juz nigdzie nie poleci, nie dawno wrocil i juz nigdy wiecej nie chce tego przechodzic.

11 lata 1 miesiąc temu #784940 przez pietruszka
Cześć,

ja też uważam, że akurat dzisiejsze święto jest ważne, bo ma związek z naszą historią. Większość świąt w naszym kraju jest kościelnych, których jakoś specjalnie nie obchodzę, jak np. Trzech Króli, Matki Boskiej Zielnej itp. Ale każdy dzień wolny od pracy jest fajny, co tu dużo mówić :blink:

Ja akurat nie mam ochoty na fast fooda. Parę dni temu miałam zachciankę na sałatkę z kiełkami, zjadłam i jest ok :)
Teraz piję zieloną herbatę z mango.

alt="Suwaczek z babyboom.pl" border="0"/></a>

11 lata 1 miesiąc temu #784942 przez tweety1992
A gdzie to na misji był?

W jakim Ty wieku jesteś? Za pewne starsza o wiele ode mnie :)

11 lata 1 miesiąc temu #784944 przez darmag21
Był 2 razy w Iraku i 2 razy w Afganistanie, mam 29 lat :woohoo:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka