- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikola mój największy skarb :**
No to rzeczywiscie jestes o dosc ode mnie starsza
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja tam jestem jak najbardziej za swietami wolnymi od pracy w sklepach, ludzie pracujacym za kasa tez nalezy sie wolne w swieta a jak pracodacy chca miec otwarte, to niech sami siedza za kasa zgodnie z ustawa
Ja mialam bardzo aktywny weekend, roczek mojego bratanka (tak swoja droga moj brat tez jest zawodowym wojskowym ), odwiedziny znajomych, a dzisiaj gotowalam obiad dla tescow...poki co mam dosc i chyba bede weekend odsypiac w tygodniu, za szybko te wolne dni leca, ale za 3 tyg zaczyna sie adwent, a od zapalenia pierwszej swieczki na wiencu adwentowym do swiat szybko leci
W ogole przez ten weekend tak mi szybko brzuch sie pojawil ze w szoku jestem! Niedawno wrzucalam zdjecie, na ktorym jestem plaska, a dzisiaj juz jak ubiore ta sama bluzke co na zdjeciu, to ciazy nie ukryje
Maz wczoraj wreszcie wyczekal 2 kopniakow, bo cierpliwosci nie mial zeby poczekac az maluszek go kopnie, a wczoraj maly sie tak rozpychal, to zlapalam reke meza polozylam na brzuchu no i malzonek oberwal od swego potomka
No nic ide wieczor spedzic z lubym a wam zycze spokojnego wieczoru
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Widzisz Loca, pislam ze lada dzien jak brzuchol wyskoczy to sie nie obejzysz jak bedziesz juz pilke miala przed soba.
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
A ja bylam dziś z mężem na spacerku i znaleźliśmy otwarty sklep a później poszliśmy do piekarni, kupiliśmy połówkę gorącego chlebka i jak tylko przyszliśmy, to od razu zjedliśmy z masełkiem pychota
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
Widzę Moni ,że nie możesz spać
Ja już też od dawna no nogach, jadę dzisiaj na ostatnie usg prenatalne no zobaczymy co tam powiedzą
Miłego Dnia
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Witam was z rana jak zwykle przy sniadanku, kupilam po drodze takie pyszne buleczki ze sie chyba nie najem bo wciaz bedzie mi malo, ehh.
Ja dzis sie obudzialam o 4ej i krecilam dobra godzine, zanim zasnelam to o 7ej juz mi budzik dzwonil i trzeba bylo wstac. Mały kopal cala noc, tak sie rozpychal ze hohoh. W pewnym momecie bieglam do wc bo tak ucianal na pecherz zemyslalam ze sie zaraz posiusiam a tak w sumie tyle polecialo co na lekarstwo, eh... tez tak macie?
Roma powodzenia na badaniach, na pewno bedzie dobrze tylko daj koniecznie nam znac.
Moni u mnie tez szro buro, ale nie pada poki co wiec nie jest najgorzej.
Milego dnia.
- faza56
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jak mija poranek?
Darmag te nasze maluchy coraz bardziej rozrabiają w brzuchach mi też bardzo często naciska na pęcherz a potem się okazuje, że prawie nic nie zrobiłam
Roma daj znać jak po badaniach, czekamy na relacje
Szkoda, że tak pochmurno dzisiaj. W środę zapowiadają u nas śnieg z deszczem :/ łeeee!! Nie lubię takiej chlapoty!!
Ściskam Was mocno:)
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja dzisiaj zasnac nie umialam krecilam sie strasznie, non stop wstawalam na siku, w pewnym momencie mialam wrazenie, ze bede musiala meza budzic i do szpitala jechac, bo maly na poczatku straszie sie rozpychal, a pozniej brzuch mialam twardy jak kamien i wrazenie skurczow, ale polezalam, przeczekalam i przeszlo. Do gin ide za tydzien, wiec jej powiem o tym... mysle ze to przez to, wczoraj stalam caly dzien przy garach, a pozniej jeszcze tesciom pokazalismy Gliwice, bo oni to mojego miasta w ogole nie znaja wiec ladnych pare km zrobilismy.
Darmag, z tym lataniem do ubikacji mam dokladnie tak samo
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Darmag, co do takiego dziwnego sikania, to ja tez tak mam. Oj chce się jak nie wiem i częściej niż zwykle, a jak pójdę sobie siknąć, to śmiech na sali Ale ostatnio bardzo mi się chciało siku w aucie, a Malutka mnie tak kopnęła, że już myślałam, że się posikałam
Roma, czekamy na wieści
U mnie już pranko nastawione, śniadanko zjedzone i muszę się dowiedzieć gdzie ja mam tu jakiegoś szewca, bo mi kurcze fleczek odpadł
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
u nas dzisiaj mgliście i nieprzyjemnie, musze iść do apteki bo mi sie agmag konczy, krótki spacer dobrze mi zrobi, cały tydzień siedze w domu, chciałabym jutro usłyszeć że jest ok.
Macie może jakies wieści od Kojki? Pisała do kogoś co z nia? Też mam nadzieje ze wszystko będzie w porzadku.
Wczoraj zrobiłam sobie taka maseczke na twarz co sie taka bawełniana maske biała nakłada z dziurami na nos, oczy i usta i mój mądry mąż miał ubaw po pachy, latał i robił mi zdjęcia: a i ja az się popłakałam ze smiechu:)
Wczoraj wieczorem z kolei maleństwo tak skakało ze nie mogłam spokojnie oglądać filmu bite 45 minut ciągłego szturchania, przeciągania sie i kopania na brzuchu widać już takie przeciąganie pod skórą nie tylko kuksańce. Niektóre kopniaki są juz takie mocne ze jak kopnie w czulsze miejsce to to juz wcale nie jest takie przyjemne i normalnie boli. I na stojąco nieraz mnie potrafi zgiąć
Taki mały kochany napastnik
Eh ostatnio też mam faze na codzienne włażenie na wage bo jak zapytałam ile najlepiej tyć co wizyte to ten głupi lekarz mi nagadał zeby nie tyć dużo bo w boczki mi pódzie i ciężko będzie zrzucić Ja uważam że nie jest żle od początku ciązy 6 kg na plusie.
Dzisiaj planuje odżywke na włosy bo w ogóle o nie nie dbam ostatnio.
Co do sikania to mam tak samo, wydaje mie się ze mam pełny pęcherz ide do łazienki i nic, a jeszcze jak mala kopnie po pęcherzu to czasem mam wrażenie ze nie zdjąze dojść do toalety
Roma ja też czekam na wieści
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- baska007
- Wylogowany
- gaworzenie
Roma daj znać po wizycie
Moja wyczekiwana wizyta nareszcie już jutro
Też tak mam z sikaniem:/ Najbardziej dokucza jak akurat na spacer wyjdziemy, albo gdzieś:/ Kawałek się przejdzie i już myślę żeby do łazienki iść :/
No ale takie są uroki ciąży
Ja wczoraj się ważyłam bo wydawało mi się, że przytyłam, ale było tyle samo co na ostatniej wizycie Jak na razie od początku ciąży przytyłam 4kg.