BezpiecznaCiaza112023

Marcówki 2014

11 lata 1 miesiąc temu #785873 przez moni91
Pewnie Agness bendziemy trzymać kciuki i bedzie dobrze nie stresuj się:):)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #785877 przez tweety1992
No ja na każdej wizycie będę miała chyba uSG bo w gabinecie ma lekarz profesjonalne.
Ja chce USg na kolejnym bo musi mi potwierdzic czy na pewno Dominis zostanie Dominisiem a nie dziewczynka :P

11 lata 1 miesiąc temu #785881 przez moni91
nio widzisz ja mam ginekologa osobno i usg osobno bo tam gdzie mam ginekologa to mają za słaby sprzęt :)

11 lata 1 miesiąc temu #785907 przez roma4
Agness powodzenia jutro fajnie ,że zobaczysz małą :) :)
A życz zdrówka Kojce od nas i powiedz jej że jesteśmy z nią myślami i na pewno wszystko się ułoży

11 lata 1 miesiąc temu #785930 przez pala813
Agness dobrze ze wyleczylas juz to wstretne chorobsko:) ja jutro tez ide na wizyte, chcialabym uslyszec ze szyjka sie wydluzyla i jest wszystko ok albo ze chociaz bardziej sie nie skrocila niz jest:( Lezenie jest okropne a kolejny pobyt w szpitalu to dla mnie koszmar, tam jest taka przygnebiajaca atmosfera, juz ostatnio jak mnie z tej wizyty skierowala to sie poplakalam w samochodzie ze znowu cos jest nie tak i ze znowu ten szpital.

Dokladnie tak jak Roma mowi przekaz Kojce nasze wsparcie i pozytywna energie:)

Dziewczyny powiem wam ze bułeczki wyszly cudowne!:) syte jak nie wiem ale takie pyszne ze pochłonelam dwie jeszcze troche ciwple:) malej tez smakowaly bo znowu sie wierci:)

Dzisiaj troche boli mnie brzuch i troche gorzej sie czuje ale to chyba z nerwow bardziej.
Kupilam sobie tunike na pocieszenie i torebke:) nie moglam sie zdecydowac a moje kochanie dodatkowo poprawilo mi humor bo dzwonil i kazal kupic obie:)

Milego wieczoru kochane:)

11 lata 1 miesiąc temu #785967 przez tweety1992
A ja właśnie zostałam sama :( Adam pojechał do pracy ehh..
A mnie mały kopie i przepycha.
Gardło mnie nadal boli. Jem dużo czosnku i pije ciepłe herbaty. Za chwile będę sobie płukać.

11 lata 1 miesiąc temu #785968 przez darmag21
Agnes trzymam kciuki, daj znac po wizycie, na pewno jest wszytsko oki, ale kazda z nas sie stresuje przed wizyta a potem wracamy pelne energii. Mnie dzis nosilo, zeby cos kupic dla malego, ale chcialam jakis drobiazg, tak poprostu i kupilam smoczusia :lol: mala rzecz a cieszy.

Kojeczke oczywiscie pozdrawiamy i zyczymy szybkiego porotu do domciu.

11 lata 1 miesiąc temu #786052 przez moni91
Ok kochane:)czas isc asku:)milej nocy Dobranoc:) :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu #786075 przez tweety1992
No monia dobrej nocy ;)

11 lata 1 miesiąc temu #786178 przez roma4
Witam rano :)
Otwieram dzisiejszy dzień mam nadzieję,że dobry dla wszystkich :)
Powodzenia tym ,które mają dzisiaj badania :)

No i kolejny dzień z dzidziusiami Miłego Dnia

11 lata 1 miesiąc temu #786184 przez baska007
Witam :)

Dzięki Roma:)
Już doczekać się nie mogę:) mam nadzieję, że dzień faktycznie będzie dobry i z maleństwem wszystko dobrze :) No i żeby okazało się, że będzie dziewczynka :)

Trzymajcie kciuki ;)

I powodzenia Pola :) Bo z tego co pamiętam Ty też dzisiaj masz wizytę :)

11 lata 1 miesiąc temu #786193 przez domi2907
Milego dnia i powodzenia na wizytac mamusie:) buziaki:*

11 lata 1 miesiąc temu #786202 przez darmag21
Witam z ranka, zycze przyjemnych wizyt mamusia ktore dzis sie wybieraja na badania. Ja nie spalam najlepiej, mialam koszmarny sen z kad one sie biora hmmmm.

Milego dnia.

11 lata 1 miesiąc temu #786214 przez agnesss
Witam Środowo :kiss:

Ale pogoda za oknem... aż mi się z łóżka wychodzić nie chce a nie śpię już od 5:00 - cóż, emocje :P

Roma, ja wczoraj zapomniałam napisać ,że cieszę się, że na prenatalnych wszystko OK !!!
Super ,że malutki zdrowiutki- co jak co ,ale takie badania jednak uspokajają, prawda? :)
Ja mam badania prenatalne w poniedziałek. I finito, bo tych ostatnich już nie będę robiła.

Baśka, też będę za Twoją wizytę trzymała kciuki! I za Pale, aby szyjka była dłuuuga a długa :):):) Nie mogę się już doczekać a gdzie tam 15:20 :P

Kojce już piszę, że ma pozdrowienia i uściski od Was ,tak gorące ,że może czuć się jak na hawajach a nie w szpitalu :laugh:

:kiss:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #786222 przez Porto1987
Witajcie Kochane :)

No Roma, nie było innej opcji, z maluszkiem musi być wszystko ok :) Z resztą dziewczynki z naszymi bobaskami musi być wszystko jak najlepiej :) :) nie przyjmujemy innych wiadomości. Ja coś dziś mam w sobie dużo optymizmu, mimo że za oknem jest porażka. Ale nic to muszę się zarz zbierać na dwór po jakieś mini zakupki, bo tutaj jest targ tylko 2 razy w tygodniu. No i muszę coś zrobić na obiadek. Do tego mój mąż dziś jedzie do Warszawy na badania :( zostaję sama kurcze :dry:

Dziewczynki dawajcie znać zaraz po wizytach, no i może jakieś fotki w końcu dziś będą :P

Wczoraj pisałyście już o pakowaniu torby do szpitala powiem, że mnie to trochę przeraziło, że to już :D Czasami zastanawiam się nad tym czy ja jestem gotowa na mojego szkrabika :unsure: Kocham ją jak nie wiem, ale czy ja sobie poradzę, to właśnie w to najbardziej wątpię :(

edit: Loca i Domi!! Zaczynamy 22 tc :ohmy: nie do wiary :S

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka