BezpiecznaCiaza112023

Marcówki 2014

11 lata 1 miesiąc temu #787568 przez moni91
Hej ja tez czuje kopniaki w dole brzucha:) dziś jak patrzyłam na brzuch to mi cały falował tak fisiowała:) ale mi te koniaczki nie przeszkadzają przynajmniej wiem że jest dobrze :) moja kruszynka tez jak dzwonie do mojego to kopie :) a jak tatuś wraca z pracy to tak jag by się łasiła w jego rękę ale tak delikatnie żeby tatuś nie poczuł ale ja czuje jak pływa pod jego ręką:) a co do kwestii finansowej to mój powiedział że mam się nie przejmować i wydawać tyle ile ben de potrzebowała bo on nie będzie oszczędzał na swoim malutkim szczęściu :)I chyba tak powinno być wszędzie :) Buziaki kochane tweeti po prostu może nie rozumie powagi sytuacji :( Buziaki trzymajcie się:*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #787611 przez pietruszka
Loca, a co to za ubezpieczenie bez karencji? Grupówka w pracy?

Jak czytam o tych kopniakach Waszych, to stwierdzam, że moje dziecko jakieś inne jest. W nic mnie nie kopie, żadne narządy. Ja cały czas odczuwam takie regularne pukanie, w większości w dole brzucha i tyle. Brzuch tylko nieraz lekko drga.

alt="Suwaczek z babyboom.pl" border="0"/></a>

11 lata 1 miesiąc temu #787629 przez baska007
Cześc dziewczyny:)

Ale się rozpisałyście:)
Co do kopniaczków to ja mam podobnie jak Pietruszka:) Ale wiem,że sie strasznie wierci maleństwo bo wczoraj na USG ciężko było cokolwiek zobaczyć bo non stop inna pozycja:D Nie mogło chwilki wysiedzieć w jednym miejscu, żeby ładne zdjęcie zrobić i dokładnie płeć zobaczyć :D

Tweety kuruj się i nie przejmuj za dużo, Ty i maleństwo jesteście najważniejsi, a nie jakiś tam tytoń. W końcu ten Twój mąż też to pewnie zrozumie :)

Moj E na reszcie oducza się palić :D Bo go gnębiłam, że śmierdzi i przytulić się nawet nie jest miło:) Wychodził palić, ale od niego jednak czuć było, ciuchy moment wciągają dym, a no i go męczyło, że za każdym razem jak z wrócił z papierocha to wyganiałam go zęby myć:D

Co do brzucha to mi znowu wszyscy mówią, że mam duży :D No ale u mnie moment było widać, a teraz to juz taka piłeczka jest :D

Glukozę mam 12 grudnia, ciekawe jak moje maleństwo po tym będzie się zachowywało:)

11 lata 1 miesiąc temu #787642 przez tweety1992
No mojego nie da się oduczyć palenia także muszę wyganiać na korytarz.

A u Was jak dzień mija dziewczynki?
Co porabiacie?

Ja w łóżku i ogladam tv

11 lata 1 miesiąc temu #787701 przez Loca
Pietruszka, tak grupowe w pracy :) raz w roku robia nam taki prezent wiec postanowilam skorzystac ;)

11 lata 1 miesiąc temu #787717 przez Ani-ta
ogladacie rozmowy w toku

11 lata 1 miesiąc temu #787720 przez pietruszka
Loca to fajnie :) Ja nie przystąpiłam, więc i kasy nie będzie :(

alt="Suwaczek z babyboom.pl" border="0"/></a>

11 lata 1 miesiąc temu #787725 przez tweety1992
Ja oglądam. I mężowi każe też oglądać. Ale chłopaki mnie przerażają w niektórych momentach.

11 lata 1 miesiąc temu #787726 przez claudii09853
ja oglądam rozmowy w toku i jestem przerażona tym chłopakiem dał dziecku butelkę i poszedł sobie w piz....! To nie znaczy że to lalka ale on ma tygodniowe dziecko to właśnie widać jak się nim zajmuje kretyn! Zrobić dziecko to umiał a zajmować to już nie. Ale się wkurzyłam:)

A ja sobie też leże prawie zjadłam bułkę z pasztecikiem i wypiłam do tego kubek mleka z miodem mniammm...:) ale mam smaki:)

11 lata 1 miesiąc temu #787731 przez tweety1992
No ten gościu jest baaardzo nie ciekawy ;/ Ja bym rozszarpała mojego jakby coś takiego zrobił.
Ja mojemu zrobię lekcje jeszcze zanim dziecko do domu przyniosę,

11 lata 1 miesiąc temu #787737 przez kojka-waw
Cześć Kochane.

Wczoraj wyszłam że szpitala. Nie nadrobilam co u Was mam nadzieję że wszystko ok.
Obiecuję że od jutra będę regularnie zaglądać.
Muszę się ogarnąć w domu, odetchnąć psychicznie bo to na co patrzyła się w szpitalu mnie dobiło.

Miłego dnia kochane.

11 lata 1 miesiąc temu #787738 przez darmag21
Kojka witamy, dobrze ze juz e domku jestes odpoczywaj koniecznie.

11 lata 1 miesiąc temu #787742 przez moni91
oooo Kajko jak dobrze że już wróciłaś bo my już tu się martwiłyśmy o ciebie :) buziaki odpocznij sobie buziaczki:*

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #787743 przez Loca
I jak tam wam mija popoludnie? Ja wlasnie usiadlam, wykonczona praz drugi dzisiejszego dnia :P umylam okna i zostaly mi jeszcze do ogarniecia dwa w sypialni, kurcze mieszkam przy najbardziej ruchliwej drodze w gliwicach, do tego wokol mnie sa kamienice, w ktorych ludzie weglem musza opalac i cala sadza z pylem wzera mi sie w biale plastikowe okna, a pomyslec ze blok byl wybudowany w 2008 roku :unsure: okien sie nie da domyc...
W ogole zastanawia mnie to, dlaczego samorzady nie podejma sie akcji doprowadzenia co do kamienic, ktore stoja w srodku miasta, krzycza o ekologii a nic w tym kierunku nie robia zeby zminimalizowac emisje spalin :huh: nie ukrywam, ze mnie to opalanie weglem irytuje, bo w zime sadze na szafkach w kuchni znajduje, no coz, przyzwyczailam sie do mnieszkania na malutkim, czysciutkim osiedlu a teraz marudze :silly:

Kojka, dobrze ze jestes :kiss: w domu dojdziesz do siebie :blink:

11 lata 1 miesiąc temu #787766 przez tweety1992
Loca Ty z Gliwic ? :) W końcu ktoś ze śląska ;) Ja z Katowic.

U mnie okna od ulicy i też brudzi się jak cholerka.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka