BezpiecznaCiaza112023

Marcówki 2014

11 lata 1 miesiąc temu #789788 przez roma4
Hej witam WAS:) :)

Loca gratuluje zakupu , Majeczka świetny pomysł ,naprawdę ładny ja nie mam zdolności manualnych więc każdą rzecz na prezent muszę kupować

A jak tam mija weekend? U mnie od rana pada , nie cierpię deszczu :(
Ja wczoraj ju o 21 tez spalam , bylismy nu urodzinach jak poszłam małą usypiać to tak już zasnęłam :)

Miłego Dnia dziewczyny :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #789791 przez tweety1992
Witam witam i o zdrowie pytam :) U mnie w Katowicach mgła,zimno i ponuro. Mnie mija jak zawsze nudno i bez rewelacji. Tak już chcę zdrowa być bo aż mnie ciągnie na spacer jakiś a nie mogę nawet z łóżka się ruszyć ;/

11 lata 1 miesiąc temu #789797 przez moni91
Hej kochane :)a ja znowu wstałam z okrutnym bólem kręgosłupa i to przez to juz nie spie:(:(:(:(masakra u mnie też szaro i ponuro:(ok buziaki mamuśki:-*:-*:-* miłej niedzieli:):-*

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #789868 przez darmag21
Hej dziewczynki, witam niedzielnie.

Ja w nocy nie spalam, nawet nie zasnelam... maluszek tak sie rozpychal ze wprost bolalo, ani na prawym ani na lewym boku sie nie dalo, najwygodniej jeszcze bylo na plecach. Nie zle cwiczonka w moim brzuszku wykonywal.

Ja pochowalam moje wczorajsze zakupy, a tak fajnie sie na nie patrzylo. Lozeczko w karonie schowane, materac z posciela i przewijakiem pod lozkiem. Im wiecej na to wszytsko patrze, to bardziej nie moge sie doczekac,choc wiem ze latwo nie bedzie.

To jest moje lozeczko, aczkolwiek tabrazowa plyta jest w koloze tego ecri jaksnego i szczebelki cappucino, za zdjeciu te kolory w ogole nie sa podobne to rzeczywistych www.klups-gostyn.pl/images/lozeczka/zajaczek_d.jpg a tutaj pod kolor tez tak sam przewijak cappucino z takim samym motywem www.klups-gostyn.pl/przewijaki1.html ( a na zdjeciu wyglada na biale )
i jakosnie moge znalesc na necie

Poscielhttp://www.google.pl/imgres?biw=1241&bih=583&tbm=isch&tbnid=ezoQ6RuGVykmfM:&imgrefurl=http://www.pieluchowo.com/posciel-3-elementowa-135x100-cm-owieczki-cappuccino-cottolare.html&docid=a1T0cg2TkWoC3M&itg=1&imgurl=http://www.pieluchowo.com/media/products/8af2c2278f3a0eb9f651db2cb7a675a9/images/thumbnail/big_owieczka_cappuccino.jpg%253Flm%253D1377146687&w=390&h=454&ei=lJiIUsy_MauS7AaAs4HQDw&zoom=1&ved=1t:3588,r:2,s:0,i:85&iact=rc&page=1&tbnh=187&tbnw=161&start=0&ndsp=23&tx=122&ty=92 firmy cottolare, posciel haftowana 3-3 elementowa "owieczka"- szkoda ze nie widac ochraniacza, no i ja mam bez baldachimu Jest miecutka, produkt antyalegiczny i cudowne wzory.

Dostalam taka fajna kartke z WYPRAWKA NOWORODKA powiem szczerze ze ułatwia sprawe, mozna wykreslic to czego wcale nie chcemy kupowac, zaznaczyc to co juz mamy i to co chcemy kupic, jak uda mi sie zrobic przyzwoite zdjecie tej ulotki to wam wstawie i pczytacie.

Moni, jak tak bardzo boli cie kregoslup to moze warto pojsc do jakiegos specjalisty zeby sprawdzil.

Tweety, u mnie tez bardzo zimno i ponuro.

Majeczka, prezent cool, ja bym taki chciala dostac, rewelacyjny i pasuje na zbilazajace sie swieta,smialo mozesz podarowac kolezance.

Loca ja po zakupach tez bylam wykonczona, a tu jeszcze tyle brakuje, w styczniu chcialabym zakonczyc juz je a w lutym psychicznie nastawic sie na przyjscie maluszka, jak kolwiek to zabrzmialo, nie moge caly czas przyswoic sobie ze beda mi brzucholek rozcinac, wie wiem... przezywam, ale jestem wrazliwa na tym pukcie, niby radosc ze rach ciach ipo...a z drugiej strony boje sie ze pozniej bedzie bolec i ta swiadomosc ze leze, nie czuje a oni rozcinaja. Buuuu...

Cos nam znowu Poro uciekla.
Milego dnia mamuski, ja uciekam robic obiadek.

Przepraszam za bledy jak takie sie pojawily.

11 lata 1 miesiąc temu #789873 przez majeczka22
darmag21 - mam dwie na zbyciu to jedną taką bombkę mogę Ci podesłać :)

11 lata 1 miesiąc temu #789879 przez moni91
Darmag mnie kręgosłup może boleć bo mam skoliozę ale jeśli mi mój lekarz powie że mam iść na kontrole do specjalisty to pójdę:) dzięki za poradę :)

11 lata 1 miesiąc temu #789880 przez darmag21

11 lata 1 miesiąc temu #789881 przez darmag21

11 lata 1 miesiąc temu #789882 przez darmag21
Na pewno kazda mama wie co potrzeba i co chce kupic, ale mysle ze to ulatwia sprawe, mam nadzieje ze sie doczytacie, ja juz sobie powykreslalam to czego nie potrzebuje lub to co mam, a wiec nie zwracajcie na to uwagi.

11 lata 1 miesiąc temu #789906 przez roma4
darmag świetne łózeczko , ja dzisiaj właśnie wylicytowałam swoje i jestem siebie dumna ,że mi sie udało , takie zwykłe drewniane jak chciałam Sinkler z ikei pościel mam zamówiona więc humor mi się dzisiaj poprawił :)

a ten niezbędnik dobry ale masz rację ,że każda matka wie mniej więcej co potrzeba , a już na pewno te z nas , które mają dzieciaczki :)

11 lata 1 miesiąc temu #789916 przez darmag21
No to roma gratuluje udanych zakupow.

Nic bardziej nie cieszy teraz jak najmniejszy drobiazg dla naszego skarba.

A z lista zakupow to faktycznie trzeba uwazac, bo wiele rzeczy po prostu sie nie przydaje.

11 lata 1 miesiąc temu #789920 przez baska007
Witam :)

Loca fajny ten wózek, ja się rozglądam w internecie jak na razie za wózkami, ale w końcu będę musiała do sklepu się wybrać żeby móc wypróbować różne i w realu je obejrzeć, bo jak na razie to kompletnie się w tym gubie :/

Darmag łóżeczko śliczne. Co do listy to mi się przyda i to bardzo :) O sporej części z tej listy nawet nie pomyślałam:D Przed zakupami sobie ją wydrukuję, żeby o niczym nie zapomnieć ;) nawet sobie sprawy nie zdawałam ile jeszcze mi rzeczy brakuje.

11 lata 1 miesiąc temu #789940 przez tweety1992
A ja się lenię z mężem w łóżku oglądając Swiat wg Kiepskich

11 lata 1 miesiąc temu #789946 przez pietruszka
Cześć dziewczyny,

gratuluję udanych zakupów. Ja jeszcze tych wielkogabarytowych nie robię, bo nie mam gdzie trzymać. Pewnie dopiero w przyszłym roku.

Od 3 dni mam takie bóle kręgosłupa, że nie mogę się w ogóle ułożyć. Teraz to już sama nie wiem co mnie boli, tyłek, jakby mi ktoś kołek wbijał i brzuch na wysokości pachwiny po lewej. Miałyście kiedyś coś takiego? Jak wstaję z łóżka, to nie mogę się wyprostować, nie mogę dać nogi na nogę jak siedzę. Myślicie, że dziecko może taki ucisk powodować? Czy to coś innego?

Jutro rano mam wizytę, więc zobaczmy co lekarz powie.

alt="Suwaczek z babyboom.pl" border="0"/></a>

11 lata 1 miesiąc temu #790010 przez Loca
Witam niedzielnie :)
Ja juz po obiadku, babeczki cieple staja w kuchni, a w domu unosi sie zapach ciasta i pomaranczy :) tak troche swiatecznie sie u mnie zrobilo, ale lubie takie leniwe niedziele.

Darmag, dla mnie strasznie "meczace" sie zaczely robic zwykle zakupy pierwszej potrzeby, jakas taka niecierpliwa sie zrobilam ostatnio :huh:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka