- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Loca, super wozek, ja kupuje raczej kolor szary, ja w ogóle lubie szarosci.
Jutro jade na glukoze, mam nadzieje ze przelkne to dobrze.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ale byl tam taki piekny kremowy wozek ahhh ale tak jak Domi napisalas soczki i brudne rece
Darmag, mnie lekarka skierowala na glukoze kiedy mialam najwieksze historie zoladkowe i dalam rade, w polowe mnie zmulilo ale jakos sie udalo
- baska007
- Wylogowany
- gaworzenie
Moni myślę, że z wagą nie będzie większych problemów jak niewaidomo jak się nie zapasiemy teraz Ja to się martwie rozstępami:/ Bo dużo jak na razie nie przytyłam, w sumie to tak, żeby było widać to jedynie brzuch dostałam, a po za tym jest dobrze, a rozstępy mi sie na tyłku jakiś czas temu pojawiły i mam wrażenie, że ich przybywa:( a od początku używam olejki, emulsje itp na rozstępy..
Co do spania to też strasznie się męcze, w sumie to juz drugą noc miałam nieprzespaną:/ Pół nocy się kręce, spać nie moge pomimo zmęczenia, w końcu jak zasnę to co jakiś czas budzę się na siku i juz się kręce i spac nie moge, a rano to już maluszek tak się wierci, że to on mnie budzi i już wyleżeć nie mogę bo muszę iść się najeść. W ciągu dnia zasnąć nie mogę i tak chodzę jak zombi cały dzień :/
Współczuje Kojka i życzę szybkiego powrotu do zdrowia
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)
Kremowe sa piekne, ten jasno szary loca tez mi sie podobal ale stwierdzila, ze nie ma sensu..lepiej chodzic z ciemny, wozkiem niz z wiecznie ubrudzonym. Twoj jest bardzo fajny, ja tez na niego swojego czasu patrzylam. W koncu darmag jak podeslala ten z eurocart to sie zakochalam. Jest taki..klasyczny w kolorze i nie widzialam tu takiego nigdzie. zobaczymy jak dojdzie. Dam znac,powinien dojsc koncem tego tygodnia lub poczatkiem nastepnego
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
U nas wózek to pewnie dopiero po swietach bedzie z racji tego ze sami nie kupujemy, maz to juz ostatnim razem chcial kupowac ale moja tesciowa przewrazliwiona. Ja nie slucham tego jej gadania tylko juz kupujemy powoli ubranka, czekam tez na wyprzedaze dlatego nie szaleje:) a tak od 28t po wizycie juz grubsze zakupy zrobimy:)
Dzisiaj u mnie porzadki, sprzatam duza szafe, ukladam reczniki, przegladam posciel, dziele rzeczy dla malej i ukladam do jej szafy itp:)
Wiecie, wczoraj w samochodzie moje dziecko tak szalalo, tak sie niefortunnie ulozyla i tak mocno kopala ze az mi lzy polecialy, maz jak przylozyl reke to mowi ze tak mocno jeszcze nie czul, jakie mial oczy wielkie ze zdziwienia:)
Loca bardzo fajny ten wozek:) my bierzemy czerwony z czarnym mimo tego ze tesciowa kreci nosem bo ciemny, nam sie podoba i to my bedziemy nim jezdzic a decyzja juz raczej zapadla. Mowie raczej bo wczoraj w sklepie kolezanka pokazala mi baby design lupo ponoc dobrze sie sprzedaje, jest fajny i niedrogi ale maz mowi ze wielki:) waga 15 kg wiec po wstepnym zachwycie raczej odpadnie i zostanie tutek:)
Milego dnia wam zycze i wracam do pracy:)
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
- claudii09853
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
Moj maluszek tez kopie coraz mocniej, maz jest zachwycony i mowi ze rosnie nam silacz maly ja poki co na bolesne kopniaki nie skarze sie, ale za to na kopniaki w pecherz.
Domi, ja tez juz czuje ze maluszek coraz wyzej sie rozpycha, ale cieszy mnie to bo wiem ze rosnie
Darmag, z tym spaniem to juz lepiej nie bedzie
- faza56
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziewczyny czy wiecie może jakie powinny być normy przy badaniu tej glukozy? Ja zapomniałam spytac.
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
Claudi patrzac na Twoj brzuszek mam wrazenie ze moj gigantycznie wprost wystaje:)
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
Claudii, no rosnie brzuszek pieknie
- Ani-ta
- Wylogowany
- budujemy zdania
Widzę że zakupy wyprawkowe ruszyły pełną parą i dobrze przynajmniej będziecie miały to już z głowy bo później ma się co raz mniej sił i nie przejmujcie się tym co mówią teściowe moja siostra 17 lat temu miała termin na początek lutego i nie zdążyła nic kupić bo urodziła na koniec grudnia później dopiero szwagier z moja mamą na szybko wyprawkę kompletowali także lepiej być przygotowanym
pala pytałaś się o ciuszki z f&f to ja je mogę spokojnie polecić bo Bartuś miał bardzo dużo ciuszków właśnie z przecen i nic im się nie stało a idzie kupić nieraz naprawdę tanio
co do kosmetyków to oliatum jest bardzo dobry nie trzeba używać oliwki ewentualnie trochę mleczka do ciała a z takich innych kosmetyków które używaliśmy to były z Ziajki
słyszałam też że kosmetyki z johnsona bardzo uczulają dzieci to mi nawet położna mówiła
proszek i płyn to też loveli używaliśmy
to chyba tyle co pamiętam
- faza56
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- pietruszka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jestem po wizycie. Lekarz mnie uspokoił, że moje bóle są normalne, to więzadła. Kazał mi na siebie uważać, bo teraz wszystko się luzuje i np dysk może wypaść.
Szyjka jest w porządku, mała głową do dołu, znowu.
Mam pytanie odnośnie toxo. Czy lekarz dawał Wam na to bad. skierowanie? Bo jak zapytałam, to powiedział, że to jest płatne.
Krzywą mam zrobić po 26 tyg, więc jeszcze mi się upiekło:)
Też mam sporo ciuszków z tesco, są bardzo dobrej jakości. Te przeceny są od września, ja czekam aż rzucą coś nowego, bo już nakupiłam tam bodziaków, pajaców, kocyk, jakieś welurkowe wdzianka, kurteczkę, skarpetki, czapki itd
- faza56
- Wylogowany
- pierwsze słowa