BezpiecznaCiaza112023

Marcówki 2014

10 lata 11 miesiąc temu #826746 przez moni91
Witam z rana mamusie ja ogarnęłam mojego do roboty i sie kładę jeszcze na troche a po 8 do laboratorium na pobranie krwi :(:( do potem mamusie:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #826747 przez darmag21
A mnie zbudzil zygajacy pies... pol domu chyba mnie slyszalo bo nie dosc ze wstac musialam posprzatac, swiatla poswiecic i sie wybudzilam. Zachcialo sie pieskowi jesc obierek z kredki. Gdzies wyczaila oszczydko i pogryzla.

Domi, tekst rewelacyjny. Sama prawda. Haha ... jak mam teraz zasnac ? Na szczescie Kacper ma na pozniej a ja na 11 stomatologa :dry:

10 lata 11 miesiąc temu #826753 przez kojka-waw
Cześć

Domi gratuluje udanej wizyty.

Darmag współczuję sprzątania.

Idę młodego szykować. Bp

10 lata 11 miesiąc temu #826755 przez ete21
Hej! ja już też nie śpię, muszę się zbierać bo po 8 mam być w labo, trzeba wyniki w końcu zrobić....tylko żeby mi się chciało....
Miłego dnia mamy!

10 lata 11 miesiąc temu #826756 przez roma4
Cześć mamuśki :)

No ja dzisiaj ostatni dzień przed feriami do przedszkola a potem tak jak Moni i Ete idę na pobranie krwi no i przy okazji robię badanie kału małej czy ten robal jeszcze jest czy nie bo go trujemy co najmniej raz w miesiącu i nic
No to dzisiaj trochę nas robi te wyniki
Darmag współczuje sprzątać po psie .....oby mu przeszło
Kojka jak tam dzisiaj się czujesz?
Jak u was z zimnem ?pewnie ja bije rekordy bo chyba z Was wszystkich mieszkam najdalej na wschód , ja teraz mam 20- no ale cóż chyba trzeba sie przyzwwyczaić :)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #826762 przez pala813
Witam mamusie :) ja jak zwykle z wczoraj nadrobie z komputera:)
Widze, ze duzo z was ma dzisiaj jakies badania :) obyscie wrocily bez siniakow :Dja czekam na wynik mojego gbs a morfologie i mocz zrobie w nastwpnym tygodniu zeby jak najblizej wizyty bylo :)
Ojej Darmag wspolczuje jak moja byla chora i wymiotowala to tez co chwile trzeba bylo za nia sprzatac. Oby jej szybko przeszlo:)
Roma -20 wow :) u mnie wczoraj bylo -8 ale bez wiatru i jak bylismy na spacerze to calkiem przyjemnie bylo, dopiero pod koniec nie czulam twarzy :D Dzisiaj -11 i ma sypac :)

Tak sie zastanawiam wlasnie co bede dzisiaj robic i nie mam kompletnie pomyslu:) wieczorem ide ogladac ta porodowke :) cieszw sie jak male dziecko, nigdy nie bylam w takiej czesci szpitala ani sama ani jako osoba odwiedzajaca :)
Wczoraj obylo sie bez bolu i skurczow :)
Widzialam, ze gdzies chyba powrocil temat wagi (albo na innych miesiacach sie naczytalam) ja sie dzisiaj wazylam i 1,3 mniej niz na wizycie, wiec dalej 12 kg mam do przodu oby na tym sie skonczylo. Ide na sniadanko :)
Do potem mamusie:)

10 lata 11 miesiąc temu #826790 przez moni91
Ja już po i wcinam Śniadanko zimno jak diabli -14:(:( twarzy to nie czułam już po chwili:(:( Niestety ja siniaka będę miała bo mam cienkie żyły:):) do potem Mamusie:) tez nie mam pomysłu na dziś :P:P

10 lata 11 miesiąc temu #826791 przez moni91
Ja już po i wcinam Śniadanko zimno jak diabli -14:(:( twarzy to nie czułam już po chwili:(:( Niestety ja siniaka będę miała bo mam cienkie żyły:):) do potem Mamusie:) tez nie mam pomysłu na dziś :P:P

10 lata 11 miesiąc temu #826807 przez Porto1987
Bry dzień.

Darmag współczuję Ci sprzątania :( biedactwo :( :(

Roma właśnie ostatnio się zastanawiałam jak tam u was z tym robalem :unsure: Zaciskam żeby już go nie było :)
Ja dziś miałam chwilkę po 8 -13*C :P jak tu wyjść na dwór :unsure:

Dziewczynki bądźcie dzielne w laboratoriach :)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #826812 przez Loca
Witajcie :)

Domi, dobrze ze maluch rosnie :) maluszek w 8 ms podobno bedzie ladnie nabieral na wadze, slyszalam ze nawet do 2 kg, mojejbratowej syn w ciagu tyg prawie kg pprzybral, wiec wagowo maluchy dopiero sie rozkreca :)

Co do temp. U mne -5 :) ja licze na to ze te mrozy, wymroza tylki komarom i kleszczom, bo ciepla zima = plaga robactwa latem, a teg nie zniose.

Ja to sie za sprzatanie wezme dzisiaj, wczoraj regal do kuchni w ikei kupilismy bo nam zacynalo no blatach miejsca brakowac.

Was tez zaczynaja zebra bolec?

Dziewczyny i nie miejcie wyrzutow sumienia ze sobie cos kupujecie, mi kolezanka uswiadomila, ze o dziecko sawsze bde dbac, tylko zebysmy w tym wszystkim nie zaczely zaniedbywac siebie, jak ona stwierdzila "dziecko piekne rumiane dbrze ubrane, a mama szara na buzi ubrana jak wycieruch" pamietajmy, szczesliwi rodzice to i szczesliwe dzieci, a my jestesmy kobietami :) wiec nie odmawiajmy sobie wszystkiego :silly:

10 lata 11 miesiąc temu #826815 przez Porto1987
Loca my też zainwestowaliśmy w szafkę do kuchni :) tylko my nie mieliśmy gdzie trzymać mikrofali, a do tej pory stała na pudełku ;) tylko nasza wyniesie nas ok. 700 zł :( nie spodziewałam się, że tak dużo :dry:
Mnie żebra nie bolą :)

10 lata 11 miesiąc temu #826816 przez Loca
Kurcze to my regal za 79 kupilismy :silly: ikea, uwielbiam ten sklep :laugh:

10 lata 11 miesiąc temu #826821 przez Porto1987
No my będziemy mieć robiony na wymiar :) :) a pokaż linka :P Ja za Ikeą nie przepadam :)

10 lata 11 miesiąc temu #826831 przez roma4
no witam ja już też po badaniach , nie mam siniaków i wszytko ok , zrobiłam sobie sałatkę na śniadanie tak się najadłam ,ze nic mi sie nie chce, no to siedzę

No Porto wyniki z kału małej mam do odebrania w poniedziałek ale podejrzewam ,ze będę bez zmian, moja mała do prawie 4 lat ani uczuleń nic, a teraz to w kółko wysypka lekka myje ją w emolientach w kółko truje robak i nic .....do tego ma bardzo wrazliwe krocze zobaczycie te mamusie co mają córeczki mieć ,ze to częsty problem cały czas podrażnione a tak nie było nie wiedzą od czego wiec maści mamy dużo a przez tyle lat była cisza ....
Loca mnie żebra nie bolą tylko jak mały kopniak zarzuci

10 lata 11 miesiąc temu #826833 przez roma4
A Pala miłego oglądania oddziału :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka