- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- W życiu zawsze trzeba walczyć do końca
- Otrzymane podziękowania: 10
właśnie robię, sobie suszone banany, bo przez to żelazo, które muszę brać to moje jelitka są dość leniwe....
- annlu
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
U nas -18 stopni brrrr ;/ Dzisiaj nawet nigdzie nie wychodzę....
Ete
No dokładnie. Jak sobie pomyślę, że tyle miesięcy dbałam, wszystko było idealnie a teraz na sam koniec miało by się ( pfuu, odpukać ) to mnie krew zalewa... ;/
Super, że nawet nie poczułaś ukłucia . Na pewno wyniki będą super !
Moni
Może siniak jednak nie wyskoczy
Darmag
No to miałaś przeboje w nocy....
Roma
Super, że już po badaniu i, że wszystko ok
A co do małej to mam nadzieję, że się ułoży. Trzymam kciuki !
Pala
Super, że idziesz oglądać porodówkę. Trzymam kciuki, abyś była zadowolona z wycieczki !
Loca
Ja już jakiś czas temu pisałam, że żebra to u mnie norma. Mały ma tam nogi i ręce i strasznie boli jak się prostuje albo wpycha nogi – a robi to baaaaaardzo często !
Nawet wczoraj pisałam, że czasem się przekrzywiam cała na lewy bok, bo siedząc prosto po prawej stronie boli jak cholera...
A mój facet nadal milczy... Cały wtorek, całą środę, cały wczorajszy dzień no i do tej pory nadal cisza...
A ja wariuje.... Korci mnie coraz bardziej, aby do niego napisać... Tak przykro mi, że mam wrażenie, że zaraz się rozpłaczę...
Ale za to mały dzisiaj obudził mnie wyginaniem - może się przeciągał hehe Kochany ^^
I jeszcze kolejne zdjęcie
- ulisia84
- Wylogowany
- gaworzenie
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
Trzymajcie się ciepło!
- baska007 2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Annlu nie wiem co Ci doradzić, w końcu się pewnie odezwie ten Twój
Fotka słodka:)
Ulisia na skurcze biorę magnez, a co do bólu krzyża to chyba już musimy tak cierpieć bo od samego początku prawie mnie boli nadal nie znalazłam na to złotego środka :/
A wiecie co, byłam dzisiaj u kosmetyczki i mi mówiła że drugie dziecko urodziła 2 miesiące przed czasem i miało 3 kg, a pierwsze o czasie i mialo ponad 4kg Z tym że miała cesarkę.
No ale naturalnie to cięzko chyba by było takiego klocka urodzić Ciekawe jaki mój będzie No ale tak jak pisałyście, te wagi z USG mogą się znacznie różnić od rzeczywistości.
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
Annlute fotki są super, aż się morda śmieje!
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Annlu, zrobisz jak uważasz, ja jak chodziłam z moim mężem i on się nie odzywał do mnie to ja do niego pisałam/dzwoniłam/jeździłam ale ja taka upierdliwa jestem.
To u mnie temperatura na dworze w porównaniu z waszymi to środek lata aż -4 st
Porto taki kupiliśmy
www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30058508/
szału nie ma, ale ja lubię taki surowy styl
Ulisia, ja to się cieszę że skurczy nie mam, jedynie brzuch mi się spina i faktycznie po krzyżu czasem ciągnie, ale lekarka mówiła że już zaczynają się skurcze przepowiadające
Stresują mnie wasze suwaczki...tak patrzę że coraz bliżej są tego 40 tyg
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Annlu musisz być twarda a zdjęcia super
Ulisia polecam Aspargin na skurcze łydek ja miałam i pani dr kazała to brać póki co działa
Loca, to ja będę miała szafkę taką z szufladami i drzwiczkami, bo ja jestem fanką chowania wszystkiego żeby za dużo nie było na wierzchu na widoku
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
Ja trochę leżałam i coś mi się przysnęło taka cisza jak małej nie ma , aż głupio
{Porto to nawet nie przedszkole już prędzej była kiedyś w piaskownicy z innym dziećmi i się krótko po okazało,że jest robal tam musiało byc jakieś zanieczyszczenie, a dzieci wszystko biorą do buzi nawet nie zauważysz kiedy
Anula super zdjęcia , ja uważam podobnie jak Ete nie ma co płakać przez faceta sam się przeprosi to się odezwie chociaż wiem ,że łatwo się mówi
Baśka Loca ma rację można urodzić kloca i to normalnie , moja koleżanka urodziła 3 miesiące temu córeczkę 4600kg i 58 cm bez znieczulenia i siłami natury nawet nie popękała bo jej nie nacieli ja byłam w szoku, a ja moją 3050kg i 50cm popękałam gdzie się dało łącznie z odbytem także to zależy jak poród przebiega ni i jak mocno nagną się wszystkie mięśnie i kosteczki
Ulisia fakt aspargin działa na skurcze łydek też go brałam
Loca fakt ja też zerkam na te suwaczki i my już z górki dzisiaj na badaniach była dziewczyna w 28tyg i sobie myślę o jak fajnie ,że ja już dalej
Ete mi też super pobrała i szyko nie mam żadnego siniaka , a prawda jest taka ,że nie lubię żadnej wersji pobierania krwi no cóż mus to mus
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- kamińska
- Wylogowany
- gaworzenie
pracuje przy programie "Cud Narodzin" i zgłaszam się do Was z pytaniem. Poszukujemy do programu kobiet z Warszawy, które mają termin porodu wyznaczony na luty lub marzec 2014 r. Znacie może takie mamy? Może same macie właśnie taki termin porodu? Jeśli tak, to chciałabym zaprosić Was do udziału w naszym programie. "Cud Narodzin" realizowany jest na zlecenie telewizji Polsat. Chcemy pokazać emocje, jakie towarzyszą kobiecie przed porodem, to jak wspiera ją maż lub partner i jak pomagają kobiecie w ciąży lekarze i położne. Chcielibyśmy uchwycić emocje, które towarzyszą kobiecie w tak ważnym dniu. Od razu zaznaczam, że nie ma mowy o pokazywaniu w programie biusu, nie mówiąc o częściach intymnych. Wszystko ma być ze smakiem i z zachowaniem poczucia prywatności naszych bohaterek - kamery przy samej twarzy, oświetlenia prosto w oczy nie musicie się obawiać
Oczywiście za udział w programie oferujemy wynagrodzenie.
Jeśli któraś z Was jest zainteresowana udziałem w programie zachęcam do wysłania maila: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Na wszelkie pytania odpowiem i mam nadzieję, że uda mi się rozwiać wszelkie wątpliwości.
Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamusie
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Dostalam tel ze smykolandu ze moj wozek juz jest i jesli chce to moge go odebrac dzis i dostane dodatkowy rabat 15% na wozek i fotelik 5% wiec ogolnie bez promocji mialabym do zaplaty 1500zl, a zaplacilam 1240 zl... zaoszczedzilam w sumie dosc sporo. Wozio czeka do zlozenia, maz przyjedzie wieczorem to bedzie sie bawil, wstawie pozniej foteczki.
Jutro jade na uczelnie:( od 8-13 i w niedziele od 11-17... nawet z moim sie nie nasiedze, taki weekend marze juz o tym zeby to sie skonczylo, jakos do czerwca przetrwam.
Jade po Kacpra wiec bede nad wieczorkiem, bo mam jeszcze dom do ogarniecia, jakos dzis czasu mi brakuje.
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
Ale mnie czkawka złapała
Porto, służba zdrowia chyba tak ma, że nie lubi takich zabawek ani od strony pacjenta, ani od strony białego personelu….ale wszystko idzie przeżyć!
Ulisia tak jak Porto pisze aspargin dobry na skurcze! Ja łykam 3x2 tab. w wersji forte i póki co, skurcze łydek się zdarzają, ale bardzo sporadycznie!
Roma jak to się mówi, mamy z głowy!
Darmag, to ładną promocję Ci zrobili, nawet 50 zł mniej było by pocieszające. A pochwalisz się limuzyną swojego maluszka? O widzę, ze wstawisz:) Super! A jutro szybko zleci!
A ja właśnie sączę herbatkę owocową. Mniam mniam!
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ete a ja wypiłam soczek truskawkowy najlepszy jaki może być w sklepie bo jest naturalny polecam
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa