- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- marl3na
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Domi to u nas chodzi więcej tatusiów. Wczoraj nawet jeden przyszedł bez żony, bo ta się pochorowała. Ja mam tylko raz w tygodniu 2h przez 10 tyg. Pewnie mniej się dowiem od Ciebie. W takim razie pisz nam tutaj czego nowego się dowiedziałaś.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ulisia84
- Wylogowany
- gaworzenie
i zaczęło się odliczanie jeszcze tylko 32 dni a szczerze mówiąc to się jeszcze nie spakowałam jeszcze muszę wyparować trochę ubranek i wyprać pościel do łóżeczka tylko mi weny brak mały się wierci i mam nadziej ze jeszcze trochę posiedzi i poczeka na lepszą pogodę
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
MamaMikolaja, ja korzystam ze suwaczka ze str, babyboom.pl, wydaje mi sie lepszy i jest nawet troszke opisany co sie dzieje w brzuszku w nowym tygodniu,mi ja na razie nie szwankuje i zawsze w srody wskakuje nowy tydz, tak jak byc powinno, ani sie nie spoznia ani nie spieszy.
Moni, wiesz ze narobilasmi ochoty na parowke? hehe ... ale niestety nie mam parowki
Domi wmoim przypadku wody plodowe odeszly w ostatnim stadium porodu, czulam tylko jak cos chluplo i tyle,nawet nie wiem jak wygladaly bo juz lezalam gotowa by rodzic.
Ulisia, to juz czas zabrac sie do pracy, eh... ciesze sie ze juz te prace sa za mna, ogarnelam to nieszczestne pranie i prasowanie, troche energi pochlonelo, ale w koncu to pierwsze ubranka naszych skarbow to robilo mi sie to z przyjemnoscia.
Ciekawe jak tam Pietruszka czy juz jej mija to chorubsko ? ... no i Agnes a i Kojka, jestescie dziewczyny ?
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
Darmag ja pytalam o obecnosc meza przy cc i niestety mimo info na stronie, ze jest taka mozliwosc, lekarka mi powiedziala, ze czeka pod drzwiami wlasnie:( co do tych suwaczkow chyba musze zrobic z nim porzadek bo mnie denerwuje Wlasnie sie zastanawialam co u dziewczyn, mam nadzieje, ze wszystko w porzadku i tylko nie maja czasu pisac
Ide sie polozyc, dzisiaj caly dzien bede siedziec sama i czuje sie tak srednio, nie tylko psychicznie jakis dol zlapalam ale fizycznie tez tak o trzymajcie sie mamusie.
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- marl3na
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- W życiu zawsze trzeba walczyć do końca
- Otrzymane podziękowania: 10
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Moni pewnie cialo przygotowuje sie do porodu z tad te bolesci. Ja jeszcze nie mam skurczow bolesnych ... pewnie jeszcze troche i zaczne odowac to samo o czym piszecie.
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
MamaMikołaja moj synek też Mikołaj będzie
Ulsia, Ty to chyba na żywioł idziesz
Pala, Darmag, szkoda że małżonkowie nie mogą uczestniczyć przy cesarce na pewno dużo większe wsparcie by było gdyby mogli być świadkami narodzin dziecka.
Ja właśnie zrobiłam porządek ze swoim suwaczkiem, bo tak jak Pala, strasznie wkurzałam się jak patrzyłam na niego
Zjadłam pomidorową i zgaga mnie pali mąż ciągle powtarza "włosy młodemu rosną" a ja cierpię. Jeszcze ciągle obrywam po wątrobie, powiem wam że chyba mam już dość, a lekarka powiedziała, że te bóle żołądkowo wątrobowe mogą się utrzymać do 37 tyg, później macica jak się obniży to powinno być trochę lepiej, czyli jeszcze jakieś 4 tyg prawdę mówiąc liczę na to, że mały wykluje się w 38 tyg, tylko żeby do tego czasu fajną wagę osiągnął...zmęczona jestem tymi bólami i wymiotami
- ulisia84
- Wylogowany
- gaworzenie
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
Ete ale cudowne zdjecie! tylko jak pomysle, ze ta mala nozka tak czasem mi w zebra zaladuje ze az sie slabo robi to marze o tym zeby maluch juz byl z nami
Moni biedna, dzisiaj mamy dzien lezakowania, damy rade juz niedlugo chociaz te zmiany nastrojow, bole i ogolne przygnebienie wychodzi mi bokiem.
Marlena nawet mi nie przypominaj, matko nie wyobrazam sobie ze to juz tak malo zostalo a jeszcze jak faktycznie przyspieszy mi sie 1,5 tygodnia ten termin to juz w ogole !
- claudii09853
- Wylogowany
- budujemy zdania
Co do skurczów to ja żadnych nie mam:) ale wy to już jesteście na końcóweczce to się nie dziwię
A ja dzisiaj mam kolędę. O matkooo teraz czekanie na księdza.
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- W życiu zawsze trzeba walczyć do końca
- Otrzymane podziękowania: 10
Fota faktycznie super
Ale sie objadłam. Wielka bułka chrupiąca z szynka wieprzową w sosie własnym - Konserwa (czasem lubię takie wynalazki) i do tego moja ulubiona herbata czarna z miodem i cytryną - taki smak maa z biedronkowej serii (w końcu po 3 miesiącach nieobecności wróciła) Łeeee teraz muszę troche posiedzieć, bo jak się położę to mi chyba nosem wszystko wyjdzie...
- Ani-ta
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja dzis bylam na badaniach bo w czwartek wizyta
Mnie dzis w nocy dopadla bezsennosc i jak juz chcialo mi sie spac to Bartka tez dopadla ta sama bezsenosc a jak juz w koncu oboje poszlismy spac to musialam jechac na to badanie.
Ogolnie jestem jakas taka niewyrobiona nawet torby nie mam spakowanej nawet maz mowi dlaczego ty sie nie pakujesz? Tragedia ale ja chyba boje sie zblizajacego terminu i jak to bedzie, i probuje to odwlec w czasie. A po za tym nie sadze abym urodzila przed terminem.