- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Domiśśś
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
Mam jeszcze trochę ciasta cytrynowo-śmietankowego to zapraszam
Ja chyba jeszcze żadnych ruchów nie czuję czasami mam wrażenie, że coś tam "puka" ale to chyba skurcze brzucha bardziej
W czwartek u lekarza mam wizytę. Kazał mi ostatnio ciśnienie mierzyć i w miarę ok. nawet czasami niskie bo np. 118/ 60 ale za to puls mam zawsze bardzo duży ponad 90 i to mnie trochę martw
Zobaczymy co powie.
U nas dziś bardzo zimno 4 stopnie tylko..
- Aga77
- Wylogowany
- budujemy zdania
tolad przez słodkie dzidzie robi się bardziej pobudzona i aktywna, także zapisuj datę
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A to co czujesz to w 100% kopniaczki, które ci twój maluszek serwuje. Mówię Ci, a Ty mi wierz , bo jest to prawda w czystej postaci .
tweety nie ma to jak zachęta koleżanek z forum
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- Italia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Megi, gratuluję synka
My co do płci cały czas nie mamy jakiś preferencji, ważne, żeby było zdrowe. Chociaż mąż nie wiem czemu, ale jak coś to zwraca się tak jak do dziewczynki(a lekarz w 12 tyg. mówił, że może być chłopak). No nic, w grudniu usg to pewnie się dowiemy.
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
moja mała też się rusza chociaż tak jakoś nieśmiało. Dziś jak tylko otworzylam oczy, to odrazy mnie na słodkie naszlo i zjadlam dwie bułeczki maslane z nutella i popilam kubkiem kakao
tolad
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Italia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Italia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja czekolady jeszcze nie tknełam więc zapraszam ale Ewelkaa narobiła smaka na kakao Powiedzcie czy jecie cytrusy? Pomarańcze, mandarynki? Już powoli święta, a wiadomo w święta mandarynki to podstawa, ja już parę kupiłam ale to jeszcze nie ten smak. Nie wiem tylko czy oby napewno możemy je jeść ;/
Tweety Adaś mi się bardzo podoba w ogóle teraz podoba mi się więcej imion niż kiedyś, nawet Jan do malucha fajnie mówić Janek Dalej pozostajemy przy Hubciu
Dla dziewczynek mieliśmy wybrane Zuza a poza tym myślę że fajne jest również Pola, Nadia i inne nieco nietypowe.
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja ze słodyczy to najchętniej owoce, ostatnio jabłka, a słodkości rzadko, do czekolady mam wręcz niechęć - nie wiem co to dziecko ze mną robi - przed ciążą codziennie zjadałam pół kostki czekolady, a przy pitnej rozpływałam się z roskoszy
Kupiłam na szmatach spodnie ciążowe, czarne rurki w moim rozmiarze, za 2 złote, bo akurat wszystko po tyle kosztowało, byłam w szoku. Najpierw je uprałam, nie przymierzałam jeszcze, ale wyglądają na idealne, a co najważniejsze są z wysokim stanem, więc będę mogła nosić zimą
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.superstary.pl/ranking-imion-dla-dzieci/
DOŁĄCZ i TESTUJ :
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My z mężem przewertowaliśmy cały kalendarz, a i tak zdecydowaliśmy się na pierwsze, które mi się podobało od samego początku: Patrycja. Rozważaliśmy jeszcze Wiktorię, ale Patrycja bardziej pasuje do nazwiska i ma w sobie więcej "czegoś".
Ja ze słodyczy to najchętniej owoce, ostatnio jabłka, a słodkości rzadko, do czekolady mam wręcz niechęć - nie wiem co to dziecko ze mną robi - przed ciążą codziennie zjadałam pół kostki czekolady, a przy pitnej rozpływałam się z roskoszy
Kupiłam na szmatach spodnie ciążowe, czarne rurki w moim rozmiarze, za 2 złote, bo akurat wszystko po tyle kosztowało, byłam w szoku. Najpierw je uprałam, nie przymierzałam jeszcze, ale wyglądają na idealne, a co najważniejsze są z wysokim stanem, więc będę mogła nosić zimą
To będziesz miała synka, jak masz niechęć do czekolady . Kiedy masz połówkowe?? Chociaż, pleć dziecka to poznaje się na 100 % w chwili urodzin .
DOŁĄCZ i TESTUJ :
- 100krootka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ja też chcę kakao
Cytrusy jem, nie z adużo, ale jednak mam ochotę na ten smaczek
Kurcze ruchy mojej dzidzi są dziwne,że nie jestem już pewna czy to TO. 2 razy byłam przekonana, ale to było tydzień temu i od tamtej pory te same odczucia nie wróciły... Za to mam kilka razy dziennie uczucie, jakby mi "ktoś" nerw podrażnił w brzuchu, to tak jak się w łokieć uderzymy, tylko ciut lżej... i sama nie wiem