BezpiecznaCiaza112023

Kwietniówki 2014

11 lata 1 miesiąc temu #786439 przez megi23
Asia rozwijam i serce mi malo nie wyskoczylo Ty wariatko hehehe :silly: ja nakarmilam glodzille i po przczytaniu 2 bajek polazl spac , gotuje zupke dzis krupnik :) i placki ziemniaczane ...ale ja skocze dom obok do prababci na pierogi ruskie :silly:
ja mam na imie Magdalena :) czyli megi hehe

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #786485 przez Italia
Asia, wariatko, się narozwijałam ;) Ale super, gratuluję :) A że tak powiem, co Ci chiński horoskop wróżył?:P
Hehe, ja mam na imię Italia :P A tak serio to już kiedyś pisałam ;)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #786490 przez Asia K

11 lata 1 miesiąc temu #786493 przez Asia K
Italia napisał:

Asia, wariatko, się narozwijałam ;) Ale super, gratuluję :) A że tak powiem, co Ci chiński horoskop wróżył?:P
Hehe, ja mam na imię Italia :P A tak serio to już kiedyś pisałam ;)

Chinski mi wróżył dziewuszke :)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #786495 przez Ewelkaa
Asia gratuluje mam nadzieje, ze to się nie zmieni, bo pewnie juz się nastawilas. Nam lekarz tez powiedział, ze się jeszcze pod tym nie ppdpisuje , ale widzi dziewczynkę, w poniedziałek mam połówkowe i się upewnimy mam nadzieje.
Megi ale mi narobilas ochoty na ruskie, chyba poprosze moja babcię, zeby mi zrobiła.
Mnie wstręt na słodkie po wczorajszym obrzarstwie juz opuścił, wiec upieklam muffinki i właśnie zjadlam dwie jeszcze cieple. Dlaczego tak to jest, ze w trakcie jedzenia jest wszystko ok a jak zostają same okruszki to dopiero sobie uswiadamiam, ze mam juz 7 kg na plusie. :)

11 lata 1 miesiąc temu #786506 przez Domiśśś
Asia wielkie gratulacje :)) Oczywiście z małym ukłuciem zazdrości :PP

Super że wszystko dobrze :) No wiec teraz musisz się ostro wziąć za szukanie imienia dla córci :)

Czyli metoda przed owulkowa potwierdza się u Ciebie ?? :)

11 lata 1 miesiąc temu #786510 przez Asia K
no dokladnie - wychodzi na to ze sie potwierdza - 2 dni przed owu - wieksze prawdopodobienstwo na dziewczynke :)

Domis - przypomnij mi kiedy wy dzialaliscie? Kura nie pamietam jako to bylo na testach :huh:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #786517 przez Domiśśś
My to w sumie właśnie przed i po więc może faktycznie po owulce może być bardziej na chłopca.
Wy tylko 2 dni przed i póżniej już nic ?

A tak w ogóle to mamy ten sam termin. Bo ja teraz też 17 tydzień. I wstępnie 24 kwiecień :) Chociaż moja owulacja była później niż Twoja ;)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #786518 przez Renata Anna
Cześć kobietki.
Ale trzaskacie tych postów. Staram się nadrabiać...

Ewelka mnie na zaparcia bardzo pomagają rodzynki i kiwi. Spróbuj, może Tobie też pomoże.
Asia gratuluję...i troszkę zazdroszczę :)

Mam doła trochę. W poniedziałek idę na USG połówkowe i boję się czy z maluszkiem wszystko w porządku. Waga bardzo ciężko idzie w górę. Lekarz mnie opierdzieli. Już ostatnio Wam pisałam, że zwrócił mi uwagę. Boję się !!!!!!!!!!!!!! :( :( :dry:

Tak się nastawiłam jakoś na dziewczynkę, że jak mi powie, że będzie chłopiec, to nie wiem jak zareaguję... Ech...

Byłam wczoraj u fryzjera żeby humor sobie poprawić i ścięłam swoje ukochane długie włoski, bo już siano miałam a nie końcówki, do tego strasznie mi się plątały i wypadały... Szkoda mi ich, ale pocieszam się tym, że szybko mi rosną i za rok znów będą długie :)
A to ja, jak już się zaczynamy wizualnie przedstawiać.

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #786522 przez Asia K
Domiśśś napisał:

My to w sumie właśnie przed i po więc może faktycznie po owulce może być bardziej na chłopca.
Wy tylko 2 dni przed i póżniej już nic ?

A tak w ogóle to mamy ten sam termin. Bo ja teraz też 17 tydzień. I wstępnie 24 kwiecień :) Chociaż moja owulacja była później niż Twoja ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 miesiąc temu #786526 przez Asia K
Renata - śliczna z ciebie dziewczyna i z buzi widac ze bardzo szczupla - to czego od ciebie chce gin? Ile przytyłas od poczatku ciazy?

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #786546 przez Renata Anna
Ja śliczna ??? Kobieto! Kompleks na kompleksie....

Co do wagi. Zaraz 22 tydzień zacznę a na wadze ciągle tylko 2 kg na plusie i to powiedzmy lekko naciągane. Kurde jem normalnie. A to co zjem więcej, to chyba w maluszka idzie. Nie widzę innego wytłumaczenia. Ostatnio ginek powiedział mi, że mam się lepiej odżywiać, bo "stoimy w miejscu". A ja jem. Maaaaaaasę słodyczy wcinam. Gotuję normalne obiady, dojadam po Celinie... :huh:

O wiem! :D:D Mam tasiemca :D:D :silly:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #786548 przez tolad662
Renata Anna tak żem sobie Ciebie wyobrażała :D
Asia
super! :laugh: ale z tym chinskim to jakiś wałek, mi się nie sprawdza bo wychodzi że dziewczynka powinna być :P

Noga jestem z gotowania a z pieczenia to już w ogólę ale muffinki bym pożarła :laugh: . Przypomniałyście mi o kontroli wagi, mi lekarz raczej nie powie że dobrze by było abym przytyła:D ale waga stoi w miejscu, sprawdzałam przed chwilą PO obiedzie! :unsure:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #786551 przez tolad662
Grzywka już zlikwidowana :D

11 lata 1 miesiąc temu #786554 przez Domiśśś
No to może będzie niespodzianka za 3 tyg ;) Ale wątpie bo lekarz już mówił na 80 % a 2 to na zdjęciu dowód był jak nic potwierdzający ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka