- Otrzymane podziękowania: 35
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja juz z całą pewnością ruch czuję Ale jest to moje 2 dzieciątko wiec czekaj cierpliwie a sie doczekasz
100krotka - a kurier nie mógł zostawić tej paczki u sąsiadki lub cuś? Mój zawsze tak robi i nie musze nosic za niego bo w koncu placisz za kuriera bys miala pod sam nos do domu
Anulka - zaraz ide na fb cie przyjąć
Meggi - oblukałam juz wszystkie twoje foto - alez mieliscie zabawy z farbami Tylko sama nie wiem kto miał wiecej wy czy dorośli ?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Italia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Wczoraj przymierzyłam spodnie ciążowe w H&M bo chciałam sobie na allegro zamówić. Wyglądałam w nich jak pajac Nie dość, że mój rozmiar był za duży w tyłku, to w dodatku ten materiał na brzuch układał się jak worek na kartofle I teraz mam dylemat, czy zamawiać mniejsze(ale co jeśli mi później tyłek urośnie), czy się wstrzymać i nosić swoje stare na gumkę
Anulka, to u Was między dzieciakami też będzie niewielka różnica wieku
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Leginsy zamów:P tylko uważaj! Ja zamówiłam niby ciążowe, a jak przyszły mi w tym tyg to się tylko wkurzyłam. Są chyba na ciąże do 2 miesiący taaakie obszerne na brzuszku.
Surenka ten sernik wygląda meeega! Lubie takie na zimno
Julka ja pierwsze ruchy miałam w ten wtorek i narazie cisza pójde do mojej gin dziś to zapytam jak to jest że z tymi ruchami, raz czujesz a raz nie.
W wymiotów nie miałam w ogóle, zemdliło mnie może łącznie z 5 razy ale to nic strasznego. Mdłości i hormony to ponoc reakcja organizmu na hormony więc nie każdy musi reagować tak samo.
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
ja wklejałam link z pola "Kod dla forum z obsługą UBBCode lub BBCode" i wszytsko działało.
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Julka no ja mam codziennie wieczorem uścisk w żołądku, jakby ważył dwa razy więcej niż rano, a brzuch wydęty, z rana znacznie zmniejsza mi się, ale i ważę z conajmniej kilogram mniej po nocy. Co do ruchów, to mąż bardziej nie może się ich doczekać ode mnie przystawia dłoń do brzucha, a ja mu mówię, że jeszcze nie czuć jak kopie, ale on dalej swoje i nawet mówi, że "Coś tam się rusza"
- Italia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Anulka, fajna różnica wieku, czyli rocznikowo 2 lata będzie? Ja bym chciała między dzieciakami mieć tak 2-3 lat. Ale zobaczymy jak to wyjdzie bo teraz to dopiero pierwszy siedzi w brzuchu
Julka, ja też miałam problem z tym suwaczkiem, udało się dopiero jak skopiowałam ten link i wstawiłam je w pierwsze z tych 4 okienek. Wcześniej wstawiałam w inne i nie wychodziło, może tak spróbuj.
- 100krootka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Asia K w sumie mógł, ale głupia byłam i sama się zgodziłam, że się pod sklepem spotkamy jak dzwonił
surenka ja też Ewa hehe
julka87 ja też mam bardzo mało objawów ciążowych, mdłości nie było, czuję się świetnie, tylko brzuszek większy już
Spaaaaać.....
- julka87
- Wylogowany
- gaworzenie
Czyli jednak to przypadłość u prawie każdej mamy z tym wielkim brzuchem wieczorem.
Jak już tak piszecie o poczęciu, to Wam powiem, że nasze maleństwo powstało w noc poślubna!!!
W życiu nie wiedziałam, że ot tak można zajść w ciążę, a jednak.
Jak piszecie o ubraniach ciążowych to ja polecam po prostu legginsy, teraz są takie fajne, grube, w środku z weluru, a na zewnątrz z fajnymi wzorami, zaopatrzyłam się już w kilka par.
- julka87
- Wylogowany
- gaworzenie
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Leginsy to jo! Jak mi tylko bank odda łaskawię moją kasę to i ja zakupie kolejne zwykłe, już się nie nabiorę na ciążowe. Może i któraś z Was została ofiarą weekendowej awarii PKO? Mnie oskubali z połowy wypłaty
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
a tak poza tym to hej
my po lekarzu , mamy antybiotyk , powiedzial ze bal mu ie otatnio dac po tym niezycie i myslal ze bez tego ie obejdzie , po wielkim placzu wzial lek i spray no noka i spi , wiecie nie mamy juz grzyba tesciowa go wytepila ale walnelam gafe bo mialam i ze soba isc , dzwoni co i jak mowie co z malym a on ze sobab ylas , ja mowie nie on a czemu , oj mowie lepiej sie czuje jak do tyg nie przejdzie to podjedziemy ... a najlepiej to Tymek mnei rozwala z mowa tak w domu mowi ale nie tak skladniei nie takie wyrazy , wiec rozbieram go i mowie , ze pan doktor bedzie sluchal serduszko i plucka , czy katarek tam nie iedzi a on tek a musi a na wescie przywital go tektem co jest?? dobrze ze doktorku nie dodal