- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
Ja niestety trzeci dzień na nospie poleguję w łóżku i miałam co poczytać
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Meggito Ty masz szpital w domu trzymaj się
A z tymi legginsami to mam problem, też lubię taki zestaw, ale gumki maą ciasnę chyba muszę poszukać takich z wysokim stanem.
surenkawłaśnie robię serniczek, ciekawa jestem co mi wyjdzie Pierogi zlecę lepiej mojej babci, bo kiedyś próbowałam sama zrobić, ale ciasto było byle jakie, tylko się narobiłam, a efekt był mizerny.
Anulkamasz rację z tymi pamiątkami na przyszłość. Ja jak oglądam zdjęcia młodego z niemowlęctwa, czy jakieś krótkie filmiki jak zaczął mówić czy chodzić, to strasznie się rozczulam
100krotkaa Ty babo nie dźwigaj!! dobrze, że Ci przeszedł ból brzucha, ale masz chyba nauczkę na przyszłość
No chyba nadrobiłam Miłego popołudnia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Moja chora tarczyca nie wydaje się być chora prawdopodobnie "zachorowałam" w ciąy i po porodzie będzie ok ale póki co mam na jutro kilka badań do zrobienia i kolejne tabsy do łykania. Używajcie soli dziewczyny! ja nie lubie i jodu mi brak haha.
Lecę po mandarynki
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ewelkaa, mam nadzieję, że sernik wyjdzie
Sama noszę legginsy po domu i je sobie bardzo chwalę za wygodę, seksapil i to, że można włożyć praktycznie do wszystkiego
Dzisiaj zapisałam się do gin. Nie mogę się doczekać widoku maleństwa, tej pewności, że wszystko z nią ok... To już za 10 dni!
- Aga77
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dziś moje chłopaki na stadionie kibicują mecz a ja odpoczywam po wyczerpującym tygodniu
Anulka dobrze mówisz żeby gromadzić pamiątki po dziecku z czasów dzieciństwa czasem oglądam zdjęcia, filmiki i mam ubaw po pachy i łapię się na tym że dużo rzeczy nie pamiętam
Meggi dużo zdrówka dla Was
Ja też noszę leginsy i bardzo sobie chwalę kupiłam sobie też rajstopy ciążowe to mogę chodzić w sukienkach i spódnicach w planach mam jeszcze zakupić spodnie i jakoś oblatam w tym do kwietnia. Muszę coś wymyślić do ubrania na chrzciny w drugi dzień świąt z tym może być więcej problemu
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
tolad na pewno będzie wszystko dobrze po porodzie aaaa i gratuluję syneczka
Miłego i spokojnego wieczoru i weekendu życzę
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
tolad ja tez uwielbiam podgladac moja mała, uspokajam się jak widzę jak mach raczkami i nóżkami, a teraz jak juz ja czuje, to każdy kopniak mnie uspokaja a z tym zachorowaniem w związku z ciąża to chyba dobrze, miejmy nadzieje, ze po porodzie Twoje problemy znikną.
Aga ja tez nie zamierzam szalec z zakupami ubrań ciazowych tym bardziej, ze do lekarz powiedział, ze do pracy juz nie wrócę, wiec przelatam jakos. Może takie rajstopy ciazowe to dobry pomysł, bo te zwykle mnie gniota a w sukience zawsze się lepiej wygląda no i czuje. Na pewno na święta muszę kupić jakaś ladniejsza jedna, bo po świętach mamy duża imprezę rodzinna i chciałabym wyglądać dobrze.
A jakie macie plany na andrzejki?
- julka87
- Wylogowany
- gaworzenie
Zawsze mogłabyś stworzyć bluzkę, że niby coś masz w brzuszku, np. czereśnie
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Dzisiaj brak checi na cokolwiek
Milej soboty wam życze
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aga77 dzięki za podpowiedź co do chrzcin, chociaż uczyniłaś to zupełnie nie świadomie . To co napisałaś i nagle zdziwienie : Już zaplanowali chrzciny?? A potem korekta : Kurcze, pewne idą do kogoś na chrzciny teraz w drugi dzień Bożonarodzeniowych świąt !! Aaaahaa. A potem pomyślałam, że ja mam termin na początku kwietnia, a święta 20 kwietnia są, więc możemy zrobić chrzciny w wielką sobotę !!! . Mi to bardzo by pasowało, ponieważ byliby wtedy obecni moi rodzice. Przyjeżdżają na samym początku kwietnia, aby być ze mną gdy urodzę. Byli u nas też gdy JUlianek się urodził i też chrzciny zrobiliśmy 2 tygodnie po wyjćiu naszym ze szpitala.
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja zauważyłam, że z czasem staje się coraz większą hedonistką. Ja muszę mieć chwilę, aby napić się w spokoju rano kawy i JUlek o tym już wie i spokonie moje dziecię bawi się w tym czasie, a ja rozkoszuje się swoim espresso . Nie wiem czy to wiek na mnie tak wpływa, czy co innego ??
DOŁĄCZ i TESTUJ :
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
My planów jeszcze nie mamy, jak nic nie wymyslimy to pójdziemy do kina
Byłam dziś na glukozie na czczo, bleeeee strasznie, jak pomyślę ze czeka mnie to jeszcze raz w prawidłowym terminie to juz mnie mdli. Na dodatek mam żyły, których nigdy nie można znaleźć więć pokuły mnie w miejsca najbardziej bolące i o raz za dużo mam nadzieję, że chociaż wyniki będą dobre bo nie chcę tego powtarzać
A mały od wtorkowego kopania ani drgnie, myślałam że po tej glukozie może da znać o sobie ale cisza... też miałyście takie przerwy kilku dniowe?
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
- 100krootka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
100krotkaa Ty babo nie dźwigaj!! dobrze, że Ci przeszedł ból brzucha, ale masz chyba nauczkę na przyszłość
[/quote] masz 100% rację, już nie będę!
Anulka oj my też tak mamy ze zmywaniem, a jak się nazbiera to masakra.... w kolejnym mieszkaniu chcę bezwzględnie zmywarkę!!!
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
- julka87
- Wylogowany
- gaworzenie
Tola, ja też miałam wrażenie dwa dni temu, że ktoś do mnie puka od środka i od tamtej pory tak samo cisza. Eh, nie doczekam się!!!
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa