- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Asia, wydaje mi się, że objawy jakie masz mogą być spowodowane niedoborem magnezu i wit B6.
U mnie pochmurno, pada deszcz i nie mam energii, żeby robić cokolwiek. Mąż ma wenę w kuchni, skąd dolatują mnie zapachy świeżych warzyw. Dzisiaj nie dopuszcza mnie do robienia obiadu, pyszna zupka rybna się szykuje i lazania, oj gdzie ja to zmieszczę
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
Megi. gratuluje synusia
syrenka zazdroszcze weny Meza. mój tez dziś jest odpowiedzialny za obiad, więc mamy pizzę z dostawa do domu, ale jutro obiecal, ze zrobi spaghetti. a ja leże po zakupach i szorowaniu kabiny prysznicowej nie mam na nic siły.
Tweety uszy do gory, gość w domu bóg w domu
Wiecie ja tez tak mam, ze cos mi się rusza w brzuchu i pomimo, ze to juz moja druga ciąża to nie wiem czy to mała czy bulgotki
- Joasia B
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- 100krootka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Coś pochmurna niedziela dzisiaj u mnie... ale dłui weekend to trzeba się cieszyć
Wrócił mi większy apetyt
Co do drętwienia rąk to zespół cieśni powstaje nie przez zmiany w stawach w trakcie ciąży tylko poprzez zmniejszenie przestrzeni kanału nadgarstka, bardziej jako efekt urazu, a zwłaszcza przeciążeń, które prowadzą do ucisku na nerw wiec sama ciąża przyczyną by nie była często przez zmianę postawy w ciąży dochodzi do zmiany środka ciężkości, sposobu chodzenia, siadania, inaczej obciąża się kręgosłup, głównie lędźwiowy, ale przenosi się to też na wyższe partie stąd możliwe są drażnienie korzeni nerwowych i podrażnienie nerwów co daje objawy drętwienia, mrowienia itd... Niedobór magnezu i witaminy B6 to bardziej skurcze, drżenie powiek i mięśni itd, ale z ginekologiem dyskutować nie będę
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Katar mnie dopadł, masakryczny katar- oczywiście młody gość z tego tygodnia naniósł zarazków. Dziś owego brzdąca urodziny ale nie poszliśmy żeby go znów nie zarazić, sytuacja w kółko by się powtarzała. Co do kulinarnych zdolności naszych mężczyzn- mój dziś uraczył mnie pyszną pomidoróweczką od kiedy jestem w ciąży mogła bym ją jeść co tydzień.
Pochodziłam trochę wczoraj po sklepach i nie znalazłam nic taniego co można by przekształcić w kurtkę ciążową Happy mum mnie dobiło cenami, a patrząc na grubość tych kurtek zaskoczyłam się nie mile. Min. 300zł za coś cieńszego niż moja jesienna, no to już przesada.
Megi również gratuluję!
A jutro dzień wolny więc pełne lenistwo! sklepy pozamykane więc nie podkusi mnie żadna szwędaczka, a na dalsze rejony wole się nie zapuszczać, w końcu to dzień marszów i innych takich
Miłej reszty weekendu dziewczyny
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mój mąż umie w kuchni zrobic pyszną
Dzieki za odpowiedzi dziewczyny- w środe ide do gina i zobacze co on mi powie
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jak miło, że słoneczko zagląda w okna... Może wyciągnę męża na spacer
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My z mężem jesteśmy zgodni co do płci, jednak bardziej chcemy córeczkę teraz, chociaż jeśli byłby drugi synek też nie było by źle, najważniejsze żeby był zdrowy i śliczny jak jego straszy braciszek .
Mój mąż robi zawsze śniadania w niedzielę, ale przed śniadaniem przynosi mi kawkę z kawałeczkiem ciasta do łózka, bo bardzo lubię kawę w łóżku . Czasem jak ma wenę, upiecze jakiś ciasto nie skomplikowane.
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Opiszcie proszę do czego porównujecie pierwsze ruchy dziecka? Wszędzie piszą o bombelkach, motylkach i tym podobnych, a ja dziś i dwa dni wcześniej czułam coś w brzuszku, a dokładniej w pasmie poniżej pępka i lekko na lewo od pępka. Było to uczucie kopniaka, puknięcia, nie żadne tam motylki Przez te twórcze opisy nie wiem czy ruszało sie dziecko czy to coś zupełnie innego, tylko nie wiem co to mogło by być jak nie mały
Pomooooocy, juz się niecierpliwię
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- Aga77
- Wylogowany
- budujemy zdania
Megi gratuluje drugiego syneczka (tak jak u mnie będzie dwóch chłopaków)
Witam także nowe MAMUŚKI kwietniowe, super że dołączyłyście do nas
tolad jak najbardziej są to ruchy maluszka ja czuję bardziej uderzenia i muskanie niż motyle z czasem będą one bardziej mocniejsze i wyraźniejsze.
Gratuluję Ci kochana tego cudownego uczucia
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Anulka mój zostawił mi pół czekolady Milki oreo, zapraszam
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa