- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
my nie mozemy z mezem dojsc do porozumienia w sprawie imienia, jak narazie , ale jeszcze czas mamy
apropo ruchow dziecka jakie motylki ja dostaje kopniaki takie ze az mnei przytyka , niedawno mnei w watrobe kopnal , on ja molestuje czesto albo zoladek
obecnie starszy syn bawi sie telefonbami starymi potrafi rozlozyc wlacznie z bateria , wie co gdzie idzie do jakiego modelu , S poszedl znowu do pracy , ale dobrze , bo Tymek ladnie go owinal wokol palca i rzadzi nim ..a tak wstretna mama i dyscyplina i nie ma to tamto mamusia mowi raz
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja mimo, że ruchy czuję już od 14 tc, to są one sporadyczne i nie mocne, czasem przez kilka dni nie czuję. Ale ja sie tym nie przejmuję, bo to samo miałam w pierwszej ciąży. Synek też mało się ruszał. Widocznie taka już "uroda" naszych dzieciaczków, że gdy są u mnie pod sercem to pochrapują większość czasu zamiast szaleć .
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Postanowione kakao do kolacji!
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Co do Kacpra słyszałam ostatnio historyjkę jak koleżanka szła z małym na dworze i spotkała grupkę przedszkolaków na spacerze. Pani zaczeła do jej dziecka krzyczeć Kacper, ona zdziwiona pyta dlaczego, na co Pani, a bo wszyscy chłopcy w tym wieku teraz mają tak na imię
Mam nadzieję nie urazić tym mamy któregośvz Kacprów
- Joasia B
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
100krootka, chyba każdej z nas dzidzia trochę inaczej daje znać o swoim istnieniu. Ja z kolei nie odczuwam żadnych kopniaków, łachotek, pstryczków itd, ale o dziwo dwa razy brzuch mi się ruszał tak falował jakby niunia nurkowała w środku
megi, zdolnego masz syna, że sprzętem komórkowym operuje fajnie jak brzdące odnajdują się w nowoczesnej technologii No i jutro lecę do sklepu po herbatkę z pigwą, bo mi smaka nią narobiłaś
- Andzik
- Wylogowany
- gaworzenie
ja ruchów jeszcze chyba nie czułam.. tzn kilka razy coś się mieliło w brzuchu ale myślę że obiad się trawił hehe
ładne imiona wybieracie dla swoich maleństw my jeszcze nie mamy wybranych chociaż mężowi (Adasiowi ) bardzo podoba się Julian
ja mam to szczęście że wizyty mam co 2 tygodnie.. początkowo były nawet co tydzień. Cieszę się bo jak widzę bobaska na USG to jestem jakaś spokojniejsza.
a smaki mam strasznie na owoce.. i jem bardzo dużo jabłek, mandarynek. Mam nadzieję że to nie szkodzi
surenka gratuluje udanego zakupu spodnie za 2 zł Super !!! też jestem zdania że nie ma co szaleć z kupowaniem nowych ponieważ one sporo kosztują!!
pozdrawiam i życzę wszystkim spokojnego wieczoru
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Joasia B
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asia K daj znac po wizycie i powodzenia , z tym slodkim to tak i ja mam albo zachcianka musi byc na juz , dlatego polz Stalowej i okolic jezdzilismy za kebabem jak wracalam od gina juz prawie plakalam ze nie zjem
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
ja się wczoraj przeslodzilam i nie mam pomysłu na śniadanie. Może parowka byłaby ok, ale niej mam żadnej, a nie chce mi się lecieć do sklepu. Może na kolacje ziem.
Asia to mnie zastrzelilas tym nickem swoim powodzenia u Gina, będzie dobrze. Dziwne jest to, ze na codzien jakoś normalnie funkcjonujemy, a w dzień wizyty u gina swirujemy
meggi nie zazdroszczer chorobska. Trzymaj się.
- Italia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Oj dziewczyny, śmiać mi się chce jak słyszę o określaniu płci po jedzeniu, wyglądzie czy kształcie brzucha Mam 3 koleżanki, które wyglądały w ciąży ładniej niż zwykle, skórę miały jak niemowlaczek, a urodziły dziewczynki A jak ja nie mam ochoty ani na słone, ani na słodkie to już nie wiem co będzie
Co do jedzenia, ja nie mam żadnych zachcianek, nie chce mi się ani słodkiego, ani słonego, ale przed ciążą też tak miałam. Cytrusy jem i je uwielbiam, ale to żadna nowość w moim przypadku Chociaż rzeczywiście, piję więcej soków pomarańczowych i multiwitaminę.