- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
Ja na szczęście też moge podbierac niektóre ubrania mamie. Narazie kupiłam tylko leginsy, a jakieś bluzki i tuniki mam. Ale musZe pomyśleć o jakimś lepszym stroju na święta.
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u mnie polowkowe pani doktor chciala zrobic dopiero po 17 grudnia, wydaje mi sie to strasznie pozno, nie? nawet jesli termin mam przesuniety o te 3 dni od suwaczka to jednak pozno. ale wracam do domu wtedy i zamierzam sie zapisac na polacztku grudnia, najpozniej na 10tego. wszystko powinno juz byc ma swoim miejscu.
moj synek szaleje, czekam az sie zmeczy, wtedy jedzenie i drzemka wieczorna. no i czekamy na tate! maz ostatnio sie spisuje, nie narzekam. do brzucha nie gadal ale w pierwszej ciazy tez nie byl z brzuchem zaprzyjazniony, raczej czekal na dzidziusia na zywo.
pozdrawiam was tego pochmurnego popoludnia. śliczne brzuszki
- Italia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Co do ubrań, to obczaiłam właśnie na allegro, że jest sporo w bardzo dobrych cenach, chyba przejdę się do h&m poprzymierzać jak rozmiarowo wychodzi i sobie coś zamówię bo szkoda mi 150 zł wydać na coś, co ponoszę góra 5 miesięcy. A tak obstawiam legginsy, grube rajstopy(mam nadzieję, że później nie będą w brzuch uwierały), mam kilka rozciągliwych sukienek "sweterkowatych" więc jakoś przełażę tą zimę. I tak nie mamy tak źle, bo w zimę nie będziemy miały jeszcze brzuchów gigantów Boję się tylko trochę puchnięcia nóg bo mam do tego tendencję, a i tak moje łydki normalnie ledwo wchodzą w kozaki
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
www.bemamababy.pl
ja kupuję te spodnie
www.bemamababy.pl/pl/p/Spodnie-ciazowe-Pumpy-KORFI/1695
chyba jednak te, bo bardziej mężowi się podobają
allegro.pl/spodnie-ciazowe-rurki-rozm-xs-i3696998171.html
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Z tymi ciuchami to troszkę bardziej złożona sprawa no bo ja np. przeszperałam tablicę i allegro i na mój tyłek nic nie ma;/ Dokladniej to nic co mi się podoba, kocham jeansy a one też są droższe niż cała reszta. Ciężko dogodzić ciężarnej a dobrać rozmiar " na zaś" to już w ogólę
Dziś mam nadzieję wyciągnąć mojego na poszukiwanie kurtki, sama po wczoraj boję się iść, a tory ktoś musi nosić
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Mnie ostatnio wszystko bardzo szybko cierpnie - rece jak poleze w jednym miejscu albo nogi jak zaloze noge na noge - wiecie czego moze mi byc brak?
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
wczoraj po tylu godzinach jazdy autem glowam i pekala juz w domu nie moglam sobie poradzic wyjechalismy przed 6 rano a kolo 17 bylismy w domu dopiero
- Domiśśś
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
Powiem Wam, że się dzis tak wkur... bo nie da się tego inaczej powiedzieć... Pojechałam rano na zakupy i nie mogłam nigdzie znaleść miejsca do zaparkowania. Ludzie jak jest tylko jeden dzień więcej wolnego to tak szaleją, że szkoda mówić. Nie mówiąc, że chodzą jakby droga tylko do nich należała... Masakra jakaś...
Za to teraz relaksuje się przy pysznym cytrynowcu Przynajmniej mam nadzieję, że taki wyjdzie
No nic to uciekam bo jeszcze mam w planach zrobić sałatkę z porów. Mamy dziś iść na imprezkę wiec wypada coś zabrać. To miłego weekendu dziewczyny.
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
hmmm moze ten 17 ok ale ostatnim razem mialam usg w 22 tygodniu ale maly schowal serducho i musialam powtarzac, no i termin byl dopiero w 24 tygodniu. wiec wolalabym kolo 19 miec a nie tak pozno, i spieszy mi sie zeby plec poznac. coz.. poczekam do 10.12 a tydzien wcześniej nic sie nie stanie. potem juz wracam do rodzicow na swieta. ale to zlecialo, nie? kolejny rok za nami.
nadal nie czuje ruchow....
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Tym bardziej ja nie moge sie doczekac az sie dowiem co tam nosze pod serduchem
Tweety - ehhh szkoda słów na tych naszych facetów - oni zapraszaja gosci, potem sie goszcza a ty usługuj i potem jeszcze posprzataj Z nimi źle, bez nich jeszcze gorzej