- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- agnieszka_23
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ale mam dzisiaj nerwy, wszystko mnie denerwuje.. ale to pewnie dlatego, że nie mogę się doczekać kiedy ten mój wróci.. to czekanie i tęsknota mnie wykańcza..
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- madziarah3
- Wylogowany
- gaworzenie
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
OM miałam 28.08.2013
U lekarza byłam 14.10.13, wg USG wyszło że to dopiero 4t5dz czyli 5hbd, a wg OM to był 7hbd, na USG był tylko pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym. Wczoraj zrobiłam be-tę, dziś odebrałam wynik: 63 008 mIU/ml.
Jesteście mądrzejsze, powiedzcie, czy wg USG tygodnie są zgodne z tym wynikiem be-ty??? i czy jest przyrost, to jedyny wyniki jaki na razie zrobiłam....
- Mmusia
- Wylogowany
- gaworzenie
www.ciazowy.pl/artykul,beta-hcg-a-twoja-ciaza,1062,1.html
Śliczne macie dzieciaczki dziewczyny
Ja niestety czytam Was z doskoku w tym tygodniu pracowałam po 10-12 godzin nawet w sobotę byłam w pracy
Brzusio pobolewa ale najważniejsze dotrzymać do wtorku bo mam wtedy wizytę. Dziewczyny mam taki problem bo codziennie nad ranek "tnie " mnie po jelitach i tak samo wieczorem i nie wiem czy się mam martwić czy nie
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
Gosia - Nie martw się, ja myślę że jest tak jak pisze Anoda na staraczkach - jest ok. :-*
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 5
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
Dziewczyny, pomocy.
OM miałam 28.08.2013
U lekarza byłam 14.10.13, wg USG wyszło że to dopiero 4t5dz czyli 5hbd, a wg OM to był 7hbd, na USG był tylko pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym. Wczoraj zrobiłam be-tę, dziś odebrałam wynik: 63 008 mIU/ml.
Jesteście mądrzejsze, powiedzcie, czy wg USG tygodnie są zgodne z tym wynikiem be-ty??? i czy jest przyrost, to jedyny wyniki jaki na razie zrobiłam....
Gosiu ja miałam ostatnią miesiączkę 26.08 czyli jest między nami 2 dni różnicy. Mi wczoraj położna wyliczyła że jestem w ciąży 8 tygodni I dwa dni. Myślę że nie powinnaś się martwić terminem z USG bo prawda jest taka że tego 28.08 nie byłaś jeszcze w ciąży no nie? A oni liczą termin od pierwszego dnia ostatniej miesiączki. Ja pewnie z USG też będę miała inaczej. Głowa do góry I najważniejsze że jest dzidzi I że serduszko bije
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
Paradise jak tam twoje biodro? Może dziś będzie lepiej
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
A co tu taka cisza? Gdzie Wy wszystkie jesteście?
Paradise jak tam twoje biodro? Może dziś będzie lepiej
Ja jestem, własnie się obżeram grzankami na masle z czosnkiem+sałatka z serka wiejskiego i pomidora
Oj wczoraj miałam taką ochotę na kawę, R zrobił mi latte, Boshe myslałam że po niej zejdę, jak mi było nie dobrze a na różaniec poszliśmy, tylko łykałam powietrze żeby pawia nie puścić, a dziś rano bol brzucha mnie obudził i coś mnie z dwa razy zemdliło i wsio. Oby tak dalej. Nie możliwe, nasza pociecha ominęła dziś porę na zabawę o 2-ej w nocy, pospała do 5:15, witaj nowy dniu. Teraz ogląda ze mną DD TVN
Miłego dnia kochane moje
PS: mężulek mówi że brzuch mi się zmienia, że urósł.Ja tego nie obserwuję albo jeszcze nie chcę
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
biedroneczko ja miałam pierwszy dzień ostatniej @ 24.07 wiec teraz powinnam być już w około 14tc ale ovu przesunęła się prawie o cały miesiąc...:/ i tym samym jestem w 10t4d ciąży. Dziwne to trochę no ale cóż może tak to wygląda po poronieniu.
Paradise Kochana martwimy się tutaj o Ciebie pisz jak tam bioderko.......!!!!!!!!
Mmusia ja tak mam ale tylko rano po kawie...:/ z której nie umiem zrezygnować bo czuję sie otepiała jak sie nie napiję albo jak cos źle zjem i gazy mnie męczą...:/ być moze jest tak u Ciebie? z tym jedzeniem? P.s. Słodziak z Tobiaszka
madziarah Słońce według mnie i tak ładnie widać że dzidzia się rozwija, a moje zdjęcie jest takie bo mój gin ma najnowszy sprzet nie oszczedza na tym ale tez dostać się do niego jako nowa osoba jest ciężko. Ja zmieniłam Polską gin. bo też takowa tutaj w Austrii jest na własnie Austryjaka i nie muszę wysłuchiwać jaka to ona jest zmęczona ze ma dość pracy i w rezultacie wyładowywania na Nas pacjętkach swoich flustracji. Teraz jestem bardzo zadowolona!! a i za kazdym razem dostaje zdjecia takie właśnie dokładne
Ok zmykam do później Moje Kochane Dziewczynki, trzeba w końcu zjeść śniadanko
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A wracając do ciąży:-) Wczoraj wieczorem zdrętwiała mi prawa noga od kolana w dół i trzymało kilka godzin, strasznie bolało, wtstraszylam się... pomogło dopiero długie lezenia na lewym boku z ciazowa poduszką pomiędzy nogami i ta prawa trochę wyżej. Nikomu nie życzę takiego bólu!!!
Miłego dnia Mamusie!
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
A to moje Kochane dziecię spiace na siedzaco;-)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
O boziu,jak jestem cudny!
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 5
Nati - przykro mi, ze Twoj Dawidek jest chory no i ta zdrętwiała noga!
Ja wlasnie jadę do pracy, pogoda pod zdechłym psem, ech... Dobrze, ze to juz piątek!
Miłego dnia dziewczyny!