BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

11 lata 2 miesiąc temu #770819 przez usia
Kasiunia- cieszę się razem z Toba :)

Paradise - super że słyszałaś serduszko :)

Nati- śliczny, jaki wesoły na zdjeciu :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #770821 przez Paradise1982
Nati - ale śliczny ten Twój szkrab :)))))

11 lata 2 miesiąc temu #770831 przez karla2102
Witam. Dziewczynki sory ze sie nie odzywam ale nie mam humoru. Od wczoraj mam ciche dni ze swoim M nawet nie wiem o co poszlo ale non stop mnie drazni:(
pardise super ze slyszalas serduszko hmn... ja tez bym tak chciala:)
nati pieknego masz synka, ten usmiech hehe:):):)

11 lata 2 miesiąc temu #770849 przez Gosia27
Wypiłam dwie butelki karmi :lol: zjadłam nalesnika z serem i popiłam kakao. Idę karmić małą i spac, jestem padnięta. Boli mnie głowa czy ze zmęczenia czy co? Chciałam się przespac bo senna byłam w ciągu dnia a mała nie byłam jednak wyrozumiala :angry:
dobrej nocki

11 lata 2 miesiąc temu #770872 przez biedroneczka39
Cześć laseczki. Jestem padnięta ech :dry:
Od 13 do 17 spędziłam czas w szpitalu. Moja córcia miała wyrywanych 14 ząbków pod narkozą. Tak się strasznie bałam bo ona ma tylko 6 lat. Ząbki niestety bardzo bolały I wszystkie z próchnicą więc nie byłoby wyjścia. Przynajmniej teraz nie będzie cierpieć moja myszka.
Jutro mam wizytę u położnej na 13.30. Do juterka. Nie mam na nic już siły. Buziaczki

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 2 miesiąc temu #770891 przez nati.olsztyn
Biedroneczka - Kochana, to dużo dziś przeszłaś z córeczką. Ucałuj ją od forumowej ciotki!:-)
A jutro czekamy na wieści po wizycie.:-)

11 lata 2 miesiąc temu #770937 przez biedroneczka39
nati.olsztyn napisał:

Biedroneczka - Kochana, to dużo dziś przeszłaś z córeczką. Ucałuj ją od forumowej ciotki!:-)
A jutro czekamy na wieści po wizycie.:-)

Dziękuję, kochana jesteś :kiss:

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #771016 przez danusia87
Witajcie Kochane,
nie wchodziłam wczoraj bo cały dzień leżałam plackiem w łóżku z grypą jeszcze do dziś kości mnie bolą. Ale dzisiaj powróciłam do żywych NARESZCIE.
Dzisiaj mam wizytę o 18:45 już nie mogę się doczekać :) a Wy jak tam?? Jakie plany na dzisiaj? U nas ma być 24' wiec z córcią pójdziemy karmić łabędzie na jeziorko :)

Nati- piękny ten Twój Synuś

Paradise - cieszę się że słyszałaś serduszko

Biedroneczko- Przykro mi że Twoja Córcia tak cierpiała ale teraz przynajmniej ma święty spokój i wszystko wróci do normy :) Buziaczki dla tej Małej Dzielnej Damy i jej Mamusi!!!!! :*

karla- mnie też sie tak dzieje ostatnio bardzo często brakuje mi humoru bądź też ryczę a dlaczego dlatego że tesknię za moim Tatą niby hormony bo ciąża ale tak naprawdę wydaje mi się że to wszystko przez to ze zbyt dużo w moim życiu w tym roku się stało!!! Będzie dobrze i w końcu dla Nas zaświeci słonko :) :*:*:* Główka do Góry!!!

A to Moja Olivia za 4 dni skończy 23mc :)

Mama Aniołka Hannah [*] 3czerwiec 2013
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #771060 przez nati.olsztyn
Danusia - Cudną masz Córę!!!:-)

11 lata 1 miesiąc temu #771063 przez Gosia27
Dzien dobry,
Danusia córeczka boska!
Dziś kilka z Was ma wizyty u ginka. #mam kciuki i czekam oczywiście na relacje!
Byłam już na badaniach, zrobiłam be-tę ale dopiero jutro będzie wyniki.Czuję się dobrze, choć mocno przywalona bo moja Córka o 4:20 przywitała nowy dzień! :angry:

11 lata 1 miesiąc temu #771064 przez danusia87
natii- :kiss: a bardzo dziękuję to cały tatuś :) :)

11 lata 1 miesiąc temu #771069 przez danusia87
Gosiu- u mnie wczoraj Olivia postanowiła wstać o 4 więc wiem co czujesz!!! dziękuję za miłe słowa :) Dziwne z tą betą dawniej wyniki były w ten sam dzień teraz sie rozleniwili i robią na 2 dzien.... :/

Ja się strasznie stresuje przed wizytą bo pomimo że przed 3 tyg. biło serduszko i wszystko wyglądało dobrze to teraz mam stresa bo poprzednią ciążę straciłam :( Ale głegoko w serduchu wierzę że wszystko jest ok!

11 lata 1 miesiąc temu #771078 przez Gosia27
danusia87 napisał:

Gosiu- u mnie wczoraj Olivia postanowiła wstać o 4 więc wiem co czujesz!!! dziękuję za miłe słowa :) Dziwne z tą betą dawniej wyniki były w ten sam dzień teraz sie rozleniwili i robią na 2 dzien.... :/

Ja się strasznie stresuje przed wizytą bo pomimo że przed 3 tyg. biło serduszko i wszystko wyglądało dobrze to teraz mam stresa bo poprzednią ciążę straciłam :( Ale głegoko w serduchu wierzę że wszystko jest ok!

wszytsko zalezy od laboratorium, nic nie poradzisz, już tyle wytrzymała to i kolejny dzien dam rade, jestem jakaś spokojna i uświadomiłam sobie, że co będzie to będzie. Trzeba przyjąć życie takie jakie jest, bo człowiek jest po prostu marnością w tym całym wszechświecie. I tyle.

11 lata 1 miesiąc temu #771084 przez usia
Danusia - śliczną masz córeczkę :)

Dziś dobrze się czuję. Współczuję dziewczynom nieprzespanych nocy. Pewnie mnie też takie kiedyś czekają.
Życzę wszystkim miłego dnia.

11 lata 1 miesiąc temu #771086 przez agnieszka_23
hej ;)

ja miałam wczoraj wizytę.. wszystko ok, dzidzia ma 4,4 cm. USG za 4 tyg, za 3 mam prenatalne płatne. Pięknie mi machała ;) Termin porodu mam na 8 maja z usg, a na 12 z OM. I muszę zmienić suwaczek, bo troszkę mam starszą ciążę :laugh:

co do wózków, to ja nie kupię wózka, który z przodu ma mniejsze koła i to skrętne.. katorga na zimę.. szczególnie jak ktoś nie mieszka w centrum miasta ;)

nati, danusia - śliczne dzieciaczki :)

Gosia- będzie dobrze, zobaczysz ! ja przed każda wizytą wkręcam sobie, że to koniec.. że tak czuję.. zwariować można przez samego siebie

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka