BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

11 lata 2 miesiąc temu #769948 przez nati.olsztyn
Kasiunia - Kochana, cieszę się bardzo razem z Tobą!!!:-):-):-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #769951 przez biedroneczka39
Dziewczynki wiem że jeszcze za wcześnie ale oglądać chyba można co nie? A więc znalazłam wózek jaki chcę dla mojego bejbika. Jak Wam się podoba? Czy Wy też oglądałyście już wózki?

item.mobileweb.ebay.co.uk/viewitem?sbk=1&nav=SEARCH&itemId=111111982760

madziarah3 na głownej stronie masz komunikat "stwórz suwaczek". Postępujesz według wskazówek. Na końcu będziesz musiała wstawić w link na swoim profilu. Nie wiem czy coś pomogłam :silly:

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 2 miesiąc temu #770003 przez Paradise1982
Kasiunia - jak ja sie ciesze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Biedroneczka - ja tez sobie patrzylam na wozki, ale bylam tylko w Mother Care, ceny oczywiscie zabojcze. To do Twojego wozka, to bardzo mi sie podoba wizualnie, na niczym innym sie nie znam hehehe. :silly:

Madziarah - co za glupi lekarz, jak on mogl w ogole sie do Ciebie odezwac w taki sposob!!

Jak tam, brzuszki rosna? Bo mi cos tam uroslo, ale nie wiem, czy nie tluszcz hehehe ;)

11 lata 2 miesiąc temu #770133 przez Mmusia
Kasiunia super że już widziałaś bąbelka :)

Madziarah
boshe co za lekarz :/ ja co prawda chodze do lekarki na NFZ ale ona jest super i nie zamieniłabym jej na żadnego innego lekarza ;)

Paradise coś tam rośnie ale ja mam lekką nadwagę więc nie wiem czy mój brzusio rośnie z ciąży czy z innego powodu :)

Kurcze nie umiem się doczekać tej wizyty 29 :)

Tobiasz i Tymoteusz Nasze Największe SKARBY

11 lata 2 miesiąc temu #770149 przez danusia87
KOCHANE RATUNKU

Słoneczka Kochane poradzcie mi co mogę brać w ciąży przy grypie bo właśnie łamie mnie w kościach i gardło też całe zapalone!!!! Zaczyna się katar a gina mam dopiero w środę wieczorem i nawet nie mam się kogo poradzić a lekarza domowego mam na drugim końcu miasta ;(

Mama Aniołka Hannah [*] 3czerwiec 2013

11 lata 2 miesiąc temu #770163 przez nati.olsztyn
danusia - Ja się leczylam domowym sokiem z malin, do ssania Tantum Verde, mleko z miodem i masłem. Czosnek i sok z cebuli podobno super ale ja nie trawie to nie próbowałam. Zdrówka życzę!

Paradise - ja się śmieje że wygladam jak w 20 tyg, ale serio brzuch mam sto razy większy niż poprzednio:-)

11 lata 2 miesiąc temu #770170 przez nati.olsztyn
danusia - a i jeszcze herbatka z lipy

11 lata 2 miesiąc temu #770183 przez danusia87
Mmusia dziękuję za radę tantum verde mam tylko w sprayu forte to też może być? Soków z malin mam mnóstwo bo z PL przywiozła mi mama a wiec to było 1 co zrobiłam wzięłam też kapsułke z czosnku czystego. Mam nadzieję że jutro będzie lepiej.... ;(

11 lata 2 miesiąc temu #770189 przez agnieszka_23
Danusia- kup sobie syrop Prenalen :) przedwczoraj miałam gorączkę, katar, kaszel.. wypiłam jedna dawkę i wszystko mi przeszło :-)

11 lata 2 miesiąc temu #770209 przez Kasiunia88
Ja też już oglądałam wózki i wiem jedno, że na pewno tym razem chce 3w1. Poprzednim razem miałam 2w1 i fotelik samochodowy osobno, a dosyć dużo jeździmy samochodem więc kiedy mały nam zasnął,a potem trzeba go było z tego fotelika przekładać do gondoli to go to rozbudzało i płakał.

11 lata 2 miesiąc temu #770248 przez nati.olsztyn
Danusia - nie wiem jak ze sprayem, zobacz jaka jest dawka i porownaj w necie z tą co jest w tabletkach:-)

Kasiunia - My mieliśmy adaptery do fotelika i tylko je wpinaliśmy i mozna bylo wpiac fotelik. Dzięki temu jak Dawid był malutki to nie wszędzie musieliśmy gondole zabierać.

11 lata 2 miesiąc temu #770271 przez Kasiunia88
no właśnie dlatego teraz też chcę właśnie taki wózek z tym adapterem do fotelika, bo poprzednim razem miałam fotelik z innej firmy niż wózek więc nie pasował do naszego wózka

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #770280 przez Paradise1982
Jezuuuuuu co za wieczór!! John ma grypę żołądkową, masakra!!! Staram sie mu pomoc jak tylko mogę. Żal mi go. Mam nadzieję, że mnie to nie złapie :(

Dziewczyny boli mnie już od paru dni kość jakby biodrowa z tyłu lewego pośladka i promieniuje az do uda. Nie wiecie czasem co to? Kolejny objaw ciąży?????

11 lata 2 miesiąc temu #770310 przez beaciaa
danusia87 Spróbuj paracetamol, lekarz mówił mi, że w razie gorączki można w ciąży zażywać:)

Ja też dziś po wizycie szczęśliwa bo zobaczyłam maleństwo termin wychodzi już na 1.05 :P Co do brzuszka to zazdroszczę dziewczyny bo ja jak narazie -4 kg... ale lekarz dziś się zaśmiał, że nie mam co się martwić bo za niedługo wszystko zacznie wracać:P

Dzidzia ma prawie 5,5cm strasznie ruchliwa, aż ciężko było uchwycić usg do przezierności karku i kość nosową, ale wyszło wszystko ok !:))

A tymczasem nie mogę w ogóle zasnąć, ale tak to jest jak się leniuchuje do 10 w łóżku..

11 lata 2 miesiąc temu #770318 przez danusia87
Paradise1982 ja też tak mam od czasu do czasu...tylko że u mnie pojawiło się to przy pierwszym porodzie i teraz wraca

Ja dzisiaj miałam wrodzoną noc z sypialni do pokoju Olivii i tak w kółko od 00. Także w ogóle dzisiaj nie spalam a w dodatku ta grypa ;( tak bardzo źle się czuję nawet z łóżka nie mogę wyjść a mała lata po całym domu ... Muszę dziś poprosić sąsiadke aby ja wzięła przed południem do siebie a ja w tym czasie się wygrzeje w lozeczku :(

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka