- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- moniaW
- Wylogowany
- pierwsze słowa
a co tam u Was?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- usia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
moniaW- ważne że z dzidzią wszystko oki a Ciebie się doleczy, wiem że to nieprzyjemne ten ciągły ból ale on minie a już w maju przywitamy wszystkie Twojego i nasze dzieciaczki :*
usia- moze to tylko jednorazowy wybryk albo zatrucie...szybko minie :*
ja do wizyty jeszcze 2h i 30 min doczekać się nie mogę dzisiaj bede miała wszystkie badania robione i dostanę książeczkę jutro muszę zadzwonić do Kliniki umówić się na badania prenatalne...Któraś z Was robi to? My tutaj w Austrii mamy to obowiązkowe.
No nic do później Moje Kochane trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok u Mojej dzidzi a ja Trzymam za Wasze Maleństwa!
- madziarah3
- Wylogowany
- gaworzenie
Właśnie wróciłam od lekarza. Widziałam maleństwo. Jest takie malutkie
Tylko hmm, szkoda że niestety nie pasuje mi data porodu do tego forum. Według OM mam termin na 28 maja a według USG wychodzi mi na 3 czerwca- no i powiedział że mam się tego bardziej trzymać bo mam stwierdzone problemy z nieregularnymi miesiączkami itd.
Także chyba muszę przenieść się na inny wątek. No chyba że pozwolicie mi tu zostać
Tylko troszkę zszokował mnie zapis na usg " czynność serca" bo wynosi 143u/min.
Tak powinno być? Niby on powiedział że jest wszystko ok. I na następne USG mam przyjść za 4 tyg.
A jak tam Wasze wizyty?
A to moja modelka
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- madziarah3
- Wylogowany
- gaworzenie
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
madziarah3
Hej dziewczyny!
Właśnie wróciłam od lekarza. Widziałam maleństwo. Jest takie malutkie
Tylko hmm, szkoda że niestety nie pasuje mi data porodu do tego forum. Według OM mam termin na 28 maja a według USG wychodzi mi na 3 czerwca- no i powiedział że mam się tego bardziej trzymać bo mam stwierdzone problemy z nieregularnymi miesiączkami itd.
Także chyba muszę przenieść się na inny wątek. No chyba że pozwolicie mi tu zostać
Tylko troszkę zszokował mnie zapis na usg " czynność serca" bo wynosi 143u/min.
Tak powinno być? Niby on powiedział że jest wszystko ok. I na następne USG mam przyjść za 4 tyg.
A jak tam Wasze wizyty?
A to moja modelka
Kochana zostawaj z Nami nigdzie się nie przenoś a Julcia jest Cudowna !!!!!!!
- anuuuusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 5
Danusia87 - ale masz sliczna coreczke, loczki jak maly aniolek no i trzymam kciuki za wizyte, daj znac
Agnieszka23 - gratuluje dorodnej fasolki
Usia - mam nadzieje, ze juz nie bedziesz sie 'calowac' z Panem Kibelkiem, ja mialam tak 2 tygodnie i nie bylo to w ogole przyjemne
Anuuuuusia - oj to dobrze, ze TSH Ci spada, oby tak dalej!!
Kasiunia88 - ale masz fajnych chlopakow, beda ich dziewczyny podrywac!
moniaW - wazne, ze malenstwo w porzadku, a Ciebie sie podleczy, przynajmniej wiesz, co bylo powodem tych bolu brzucha...
Madziarah - gratulacje fasolki, no i nigdzie nie idziesz! Zostajesz z Nami, bo juz jestes nasza :-D Sliczna corcia
Ja mam problem z biodrami, po angielsku to sie nazywa Pelvic Gridle Pain, nie wiem jaki do tego jest odnosnik po polsku, ale boli jak cholera, jak chodze, leze, przekrecam sie na bok, stoje, siedze, masakra. Ponoc to jest spowodowane hormonem relaksyna, i przez to, ze biorda sie relaksuja u mnie nie sa w pozycji, w ktorej powinny byc i kosci sie o siebie ocieraja, czy jakos tak. W kazdym badz razie jutro rano ide do lekarza, bo ponoc jak sie szybko zareaguje i zacznie chodzic na fizjoterapie, to mozna temu pomoc, a jak nie, to moze dojsc do bolu wrecz nie do wytrzymania... Jak nie urok, to sraczka...
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
Byłam na pierwszej wizycie u położnej która trwała godzinę. Na wizycie oddałam siuśki I trzy probówki krwi bleee do badań przeróżnych. Na wszystkie się zgodziłam. Oczywiście pytania o poprzednie ciąże I choroby w mojej I partnera rodzinie. Trochę informacji od położnej, kilka broszur I koniec. Na USG przyjdzie mi list ze szpitala. Położna powiedziała że między 11 a 14 tyg. będę miała I na tym USG zrobią tą przyzierność I coś jeszcze. Po za tym podpisałam że zgadzam się na transfuzję krwi w razie czego. Następna wizyta dopiero 11 grudnia. Miała być 18 ale że do Polski na święta to poprosiłam wcześniej wizytę. Teraz pozostaje mi czekać na USG bo I tak nic nie wiem co z dzidziusiem. Jestem dobrej myśli poprostu. No I dziewczyny termin na 2 czerwca. Mogę zostać z Wami ?
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
A spróbuj odejść od nas, to Cię złapię!
My dziś powiedzieliśmy Johna rodzicom, oczywiście sie ucieszyli, a jego mama powiedziała, ze przeczuwała, a szóstym zmysłem czuła, ze urodzę dziecko w... kwietniu ! :0 nieźle hehe !
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
Przepraszam że dopiero teraz ale jak wróciłam musiałam pobawić się z corcia, pooglądać prezenty od ginka które dostałam wykąpać małą i położyć spać
Jestem po bardzo szczęśliwa i w końcu czuję że chce mi się jeść. Termin z 23.05 przeskoczył na 19.05 ale lekarz powiedział że będziemy liczyć na 22.05 a wiec zostaje z Wami Kochane. Z dzieciątkiem wszystko ok puki co
Biedroneczko- nie wąż nam się uciekać z majoweczek.!!!!!