BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

11 lata 1 miesiąc temu #771680 przez biedroneczka39
danusia ufff cieszę się że u Ciebie wszystko dobrze. Superaśnie czytać dobre wiadomości.

Dobra, dobra zostaję z Wami :laugh: :lol:

<3 Oliwia i Alicja <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #771744 przez danusia87
Mam nadzieje, że wszystko dobrze się ułoży i przyjdzie na czas w terminie :) a teraz trzeba czekać na 12.11 bo mam termin na badania prenatalne przeziarności karkowej i kości nosowej w Klinice gdzie będę rodzić :)
Co dzisiaj porabiacie Miłe Moje?

Kochane a oto i Nasza dzidzia :)

Mama Aniołka Hannah [*] 3czerwiec 2013
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #771757 przez Paradise1982
Danusia - GRATULACJE :lol: Ale fajnie!! Tak bardzo sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!! Hurra!!!!!!!!!!! :lol: Ja za chwile ide do lekarza z biodrem, a potem do pracy, ech... ;)

11 lata 1 miesiąc temu #771765 przez nati.olsztyn
Hej Mamusie!
Dawid dziś kręcił się i kaszlał całą noc, więc przeczołgał mnie nieźle. A przed 6 wstalam żeby dać mu Nurofen, Mały wstał ze mną i wołał o bajkę;-)na szczęście dał się przekonać że jeszcze jest noc i można pospać:-) No i przez to wszyscy spalismy do 8.:-) Na 14 idę z Młodym do lekarza, mam nadzieję że to nic poważnego.

11 lata 1 miesiąc temu #771812 przez nati.olsztyn
Dziś też któraś ma wizytę czy usg?:-) Miłego dnia!

11 lata 1 miesiąc temu #771833 przez danusia87

Paradise1982
Danusia - GRATULACJE Ale fajnie!! Tak bardzo sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!! Hurra!!!!!!!!!!! Ja za chwile ide do lekarza z biodrem, a potem do pracy, ech...

Kochana Nasza!!! uważaj na siebie i daj znać od kiedy ta fizykoterapia!! Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze! a i dziekuję za miłe słowa :kiss:

nati wiem przez co przechodzisz bo kilka nocy temu ja przechodziłam przez to samo!!! ;) wszystko bedzie dobrze ! Życzę zdrówka dla Dawidka :kiss:

Mama Aniołka Hannah [*] 3czerwiec 2013

11 lata 1 miesiąc temu #771834 przez karla2102
Wirajcie:) Kochane super ze dobrze z waszymi dzidziusiami, bardzo sie ciesze razem z wami:)
Danusia super fotka, duza juz ta twoja dzidzia.
Ja to spac w nocy nie moge, wiecznie mi nie wygodnie. Staram sie spac na lewym boku ale 5 min wytrzymuje i prrzekrecam sie na prawy i tak w kolko:( chyba musze pomyslec o takiej podusi dla ciezarnych ma ktoras z was?? No i strasznie kregoslup mnie. boli na na dole......

11 lata 1 miesiąc temu #771844 przez nati.olsztyn
karla ja mam podusie, bardzo mi pomogła poprzednio właśnie gdy nie mogłam się ułożyć w nocy.

11 lata 1 miesiąc temu #771869 przez biedroneczka39
Hejka a ja dopiero się obudziłam :P
Moje grzeczne dziecko siedzi cichutko przy komputerku. Odezwę się później. ..papatki :lol:

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 1 miesiąc temu #771887 przez madziarah3
Hej laski:)

Sorki, ale ja tylko na chwilkę. Dziś moja mama zajmuje się małą bo ja mam dziś dzień tulenia się z kibelkiem :huh:

Rzeczywiście już duża ta fasolka :kiss

Miłego dnia życzę :)

Mama Aniołka 24.11.2013[*]

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #771912 przez Paradise1982
Hej dziewczyny, wrocilam od lekarza ogólnego z tym moim biodrem i jestem tak wściekła, ze chyba za chwile mnie szlag trafi!!! Ogólnie rzecz biorąc według tej głupiej lekarki nic mi nie jest. To nic, ze ledwo chodzę, bo boli jak cholera! Powiedziała, ze mam brac Paracetamol - gratuluję wiedzy!!! Zapytałam skoro to nie to co myślałam, to co mi jest, powiedziała, ze nie wie, i ze boli dopiero 1 tydzien! Zapytałam, to ile ma to mnie bolec, tez powiedziała, ze nie wie! Normalnie ja pierdziulę, wiedziałam wiecej od niej!!!!!!! :angry:

Madziarah - współczuje spotkań z kibelkiem :(

Karla - ja te chce sobie kupić tą poduszkę, bo sie kręcę w nocy

Miłego dnia dziewczyny! Ja w pracy.

11 lata 1 miesiąc temu #771949 przez Gosia27
Hej dziewczyny,
ale u nas leje, miałam mieć dziś usg u innego lekarza, odwołałam, nie mam z kim zostawić małej a do kliniki nie będę jej brała, bo boję się że coś może złapać a na to sobie nie mogę pozwolić. dam radę, wytrzymam, odbiorę tylko be-tę jak da radę w ogóle wyjść. Mam jakoś mieszane uczucia, czuję się tak jakbym nie byłą w ciązy, nie wiem skąd takie odczucia...w ogóle nie mam czasu żeby odrobinę skupić się na sobie, Zosia wymaga nie 100% a 200% uwagi.

bardzo się ciesze, ze po wizytach wszytsko dobrze, że maluszki zdrowo rosną.

Miłego dnia

11 lata 1 miesiąc temu #771965 przez nati.olsztyn
Paradise Szkoda że lekarka Ci nie pomogła:( Paracetamol...hehe Tak to i Ty sama możesz sobie pomóc:) Szkoda, że Ci jeszcze nie powiedziała, że w ciąży to norma. Moja pierwsza ginekolog w ciązy zawsze na wszystkie objawy czy dolegliwości mówiła ze to norma...fuuj

11 lata 1 miesiąc temu #771972 przez agnieszka_23
hej :)

Madziara- piękną masz córcię :laugh: a ja na usg nie mam nic takiego jak czynność serca..

Danusia- na Twoim usg to coś widać, mój lekarz w gabinecie ma takie, że widać jedną wielką kropkę :lol:

Karla- też myślałam o tej podusi. Pewnie ją kupię, ale to dopiero w przyszłym tygodniu planuję takie zakupy ciążowe :lol: poduszka, getry luźniejsze, takie pierdoły ;-)

Paradise- nie denerwuj się ! właśnie tak to jest z lekarzami :angry: a nie masz tam innego lekarza? przecież ten to jakaś masakra.. ;/

Gosia- gdybyś dziś poszła do lekarza dowiedziałabyś się, że i Twój maluszek zdrowo rośnie :)

Ja się się dziś dowiedziałam, że koleżanka poroniła.. Wszystko było ok, serduszko biło, ale nagle w 8 tyg przestało.. :(

11 lata 1 miesiąc temu #772016 przez usia
Danusia- śliczna fasolka. Ładnie już widać. Ciekawe czy będzie też tak u mnie ładnie widać.
Nati- napewno jesteś wykonczona :( życzę zdrowia dla Dawidka.
Karla- ja też mam problemy z kręgosłupem. Nie raz to tak strasznie boli.
Madzia- ja wczoraj miałam pierwsze spotkanie z kibelkiem. Dzisiaj rano mnie meczylo ale jakoś uniknelam. Dopiero wmusilam pierwszy posiłek.
Paradise- źle trafiłaś na doktorke. Widać że się niezna. Szkoda tylko twojego czasu. Bidulka szkoda mi ciebie. :(
Agnieszka- szkoda mi twojej koleżanki. Teraz to ja się martwię czy z moją fasolką wszystko ok.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka