BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

11 lata 5 miesiąc temu #769524 przez madziarah3
Hej dziewczyny:)

Przepraszam że mnie nie było, ale jakoś w weekendy nie mam na to czasu ;/

Oj, mam nadzieje że wszystkie będziemy mieć bezbolesne porody :D

Gosia Ja to chyba nie wytrzymałabym jak by mi tak ktoś zwrócił taką głupią uwagę. Wybuchłabym na pewno! Podziwiam że Ty tego nie zrobiłaś i nie powiedziałaś szwagierce co o tym myślisz.
Moja też cały czas chce być w centrum uwagi, a ja nawet sił nie mam by się czasem podnieść do niej.

Usia Również życzę wszystkiego najlepszego- przepraszam za spóźnienie :D

Ja już mojemu zapowiedziałam że mu kupię lalkę dmuchaną do zbliżeń (ale to dopiero po ciąży)
Bo w ciąży i tak się nie będziemy kochać- Paweł się boi. Dla mnie nawet to i lepiej :D

Ooooo rybkę to bym sobie zjadła:D Narobiłyście tylko ochoty :D

Mnie też coś jedzenie nie podchodzi- mam na coś ochotę, ale sama nie wiem na co. Znów przez pierwsze 5 mies. będę chudła. Bo z Julią spoczątku schudłam 4 kilo a przytyłam 6.

Miłego dnia :kiss:

Mama Aniołka 24.11.2013[*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #769534 przez Gosia27
Dzień dobry,
ja jeszcze w piżamie aczkolwiek na nogach już od 7, jakoś z małą nie garniemy się do niczego, bawimy się, przysypiamy i tak w kółko. Czuję się dobrze, wszelkie dolegliwości póki co nie dają się we znaki, brzuch też puścił. Mam stertę prania, muszę wykorzystać pogodę bo w tym tyg ma być i 22"C. Obiad z wczoraj więc wysilać się w tym kierunku też nie musze :silly:
Miłego dnia dziewczyny

11 lata 5 miesiąc temu #769557 przez agnieszka_23
Hej Kochane !

Kasiunia- podziwiam Cie.. mi by nerwy totalnie puściły.. zapewne bym stwierdziła, że wpadka to właśnie zadanie takiego pytania. Trzymam kochana kciuki za wizytę ;)

Madziarah3- witaj ;) zazdroszczę porodu, obym też taki miała ;) podziwiam Cię, że Wy tak 9 miesięcy wytrzymujecie :D a nawet w sumie i więcej, w końcu od razu z porodówki do łózka nikt nie leci :lol:

Gosia- ludzie -za przeproszeniem- gówno co wiedzą a takie coś gadają.. życzenia to też ładne przegięcie... ;/ ludzie nie mają wyczucia i taktu ..

Dziewczyny ja to mam straszne humory, przerażają mnie. W jednej chwili ryczę, chwile później się śmieje. Mojemu się ciągle za coś obrywa - oczywiście przez tel, bo od 2 miesięcy go nie widziałam.. O ciąży dowiedział się przez telefon i ciężko okropnie mi samej..
Dziś jak wstałam, poszłam do łazienki się ogarnąć, zrobiło mi się strasznie słabo, obsunęłam się na ziemię, dobrze, że kibelek był blisko, bo jak się trochę ocknęłam to nastąpiła pora na pierwsze tulenie kibelka :(
Ja muszę dziś zabrać się za pranie i prasowanie ;( potem może na jakieś zakupy wyskoczę :laugh:

11 lata 5 miesiąc temu #769575 przez biedroneczka39
Cześć dziewczynki :silly: Pora wstać z łóżka. Dzieci mają tydź. wolnego od szkoły więc luzik jest :lol: Jedno dziecko u babci a drugie spokojne normalnie jakby dzieci nie było.
A u mnie pogoda straszna. Cały czas pada I cały tydzień taki zapowiadają bleee
Miłego dla Was.
agnieszka_23 tulę mocno I pamiętaj że nie jesteś sama :kiss: :kiss: Masz nas :lol:

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 5 miesiąc temu #769609 przez Gosia27
Nie wiem czy odczuwam mdłości czy głod daje mi się tak często we znaki....he he urodziłam ZOsię 7m temu, w ciąże zaszłam praktycznie rok temu i nie pamiętam jak to było :lol:

11 lata 5 miesiąc temu #769613 przez biedroneczka39
Gosia27 w którym tygodniu jesteś? Dlaczego nie masz suwaczka? ;)

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 5 miesiąc temu #769629 przez Gosia27
biedroneczka39 napisał:

Gosia27 w którym tygodniu jesteś? Dlaczego nie masz suwaczka? ;)

wg OM to już 8hbd a wg USG 6...nie założyłam suwaczka jeszcze bo czekam do następnej wizyty

11 lata 5 miesiąc temu #769634 przez beaciaa
agnieszka_23 też mam tak z tymi humorkami... i niestety mojemu obrywa się nieraz za nic.

Parę dni temu kąpałam i się i gdyby nie to, że wybiegłam z prysznica pewnie bym tam w środku zemdlała, a sama w domu...

Dziś mam wizytę u ginekologa i będę miała robione test PAPPA. Miała którakolwiek z was już to robione ? No i znowu boję się, że coś może wyjśc nie tak.. ahhh ten mój wrodzony optymizm ;p

11 lata 5 miesiąc temu #769643 przez Kasiunia88
Hej dziewczyny. Mam dzisiaj usg. Czekam na nie od 3 tyg. ostatnio już mi się nawet śniło, że jestem na usg i się okazało, że to chłopczyk hehe..taki sen :) oczywiście będę musiała jeszcze poczekać, żeby się dowiedzieć jaka płeć dzidziusia..

11 lata 5 miesiąc temu #769645 przez usia
Cześć :) w sobotę po imprezie dostałam takiego bólu kości ogonowej że nie mogłam podnieść nogi żeby na łóżko wejść. Udało się ale z płaczem z bólu. Wczoraj prawie całą niedzielę leżałam. Przeszło. Dobrze że mam to za sobą. U mnie z humorami też jest różnie. Wczoraj nakrzyczalam na M a później uryczalam sie jak dziecko. M pyta co się ze mną dzieje bo już nic nie rozumie.

Beaciaa - trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze a napewno tak bedzie.

Gosia - ja też nie mam suwaczka bo tak samo jak ty mam 2 tygodnie różnicy między om a usg.

11 lata 5 miesiąc temu #769648 przez Gosia27
beaciaa napisał:

agnieszka_23 też mam tak z tymi humorkami... i niestety mojemu obrywa się nieraz za nic.

Parę dni temu kąpałam i się i gdyby nie to, że wybiegłam z prysznica pewnie bym tam w środku zemdlała, a sama w domu...

Dziś mam wizytę u ginekologa i będę miała robione test PAPPA. Miała którakolwiek z was już to robione ? No i znowu boję się, że coś może wyjśc nie tak.. ahhh ten mój wrodzony optymizm ;p

ja w tej ciązy będę miała test PAPPA

Kasiunia daj znac co po USG, jak maluszek. 3mam kciuki

nie mam suwaczka bo boję się go założyć....że się rozczaruję

11 lata 5 miesiąc temu #769656 przez usia
Kasiunia - czekamy na relacje. Ja mam wizytę dopiero 31 października i czekam na nią miesiąc. Nie mogę sie doczekać.
Mojemu M śniło się że torze u niego w garażu on odbiera poród to dziewczynka cieszy się a ja wypadam przez okno. Dziwny sen. Ale zobaczymy czy się płeć sprawdzi skoro u rodziny M juz trzy pokolenia są sami faceci.

11 lata 5 miesiąc temu #769657 przez beaciaa
Kasiunia88 ja tak samo czekam na te usg z niecierpliwością : ) z jednej strony cieszę się, że zobaczę dzidzię, a z drugiej strasznie się boję czy wszystko będzie ok :(

11 lata 5 miesiąc temu #769658 przez usia
Nie torze tylko że rodze. Sory :)

11 lata 5 miesiąc temu #769690 przez SYLWIA
Cześć Dziewczynki ;p
Nie było mnie tu prawie tydzień. Mały jest od środy chory. Kaszel ma straszny i gorączkuje. W sobotę byliśmy na pogotowiu, lekarka stwierdziła,że nie jest to angina i kazała dziś pójść do rodzinnego, bo może coś się rozwinąć.
Wizytę mamy na 15.45 zobaczymy co ta lekarka powie.

Ja miałam w tamtym tygodniu badania prenatalne i badanie krwi PAPPA teraz czekam na wynik dziś ma być wysyłany.
Nie wiem czy Wam mówiłam,że jak byliśmy na wizycie to lekarz na koniec zapytał czy chcemy zobaczyć jaka jest płeć dziecka :)
Więc stwierdził,że wygląda na chłopca aczkolwiek mówi,że powinien bardziej sterczeć siusiak, więc może się jeszcze zmienić hahahah
Czyli i tak muszę jeszcze czekać by okazało się na 100 % :)

Miłego dnia

[url=http://www.su

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka