- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- madziarah3
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Przepraszam że mnie nie było, ale jakoś w weekendy nie mam na to czasu ;/
Oj, mam nadzieje że wszystkie będziemy mieć bezbolesne porody

Gosia Ja to chyba nie wytrzymałabym jak by mi tak ktoś zwrócił taką głupią uwagę. Wybuchłabym na pewno! Podziwiam że Ty tego nie zrobiłaś i nie powiedziałaś szwagierce co o tym myślisz.
Moja też cały czas chce być w centrum uwagi, a ja nawet sił nie mam by się czasem podnieść do niej.
Usia Również życzę wszystkiego najlepszego- przepraszam za spóźnienie

Ja już mojemu zapowiedziałam że mu kupię lalkę dmuchaną do zbliżeń (ale to dopiero po ciąży)
Bo w ciąży i tak się nie będziemy kochać- Paweł się boi. Dla mnie nawet to i lepiej

Ooooo rybkę to bym sobie zjadła:D Narobiłyście tylko ochoty

Mnie też coś jedzenie nie podchodzi- mam na coś ochotę, ale sama nie wiem na co. Znów przez pierwsze 5 mies. będę chudła. Bo z Julią spoczątku schudłam 4 kilo a przytyłam 6.
Miłego dnia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gosia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
ja jeszcze w piżamie aczkolwiek na nogach już od 7, jakoś z małą nie garniemy się do niczego, bawimy się, przysypiamy i tak w kółko. Czuję się dobrze, wszelkie dolegliwości póki co nie dają się we znaki, brzuch też puścił. Mam stertę prania, muszę wykorzystać pogodę bo w tym tyg ma być i 22"C. Obiad z wczoraj więc wysilać się w tym kierunku też nie musze

Miłego dnia dziewczyny
- agnieszka_23
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Kasiunia- podziwiam Cie.. mi by nerwy totalnie puściły.. zapewne bym stwierdziła, że wpadka to właśnie zadanie takiego pytania. Trzymam kochana kciuki za wizytę

Madziarah3- witaj

Gosia- ludzie -za przeproszeniem- gówno co wiedzą a takie coś gadają.. życzenia to też ładne przegięcie... ;/ ludzie nie mają wyczucia i taktu ..
Dziewczyny ja to mam straszne humory, przerażają mnie. W jednej chwili ryczę, chwile później się śmieje. Mojemu się ciągle za coś obrywa - oczywiście przez tel, bo od 2 miesięcy go nie widziałam.. O ciąży dowiedział się przez telefon i ciężko okropnie mi samej..
Dziś jak wstałam, poszłam do łazienki się ogarnąć, zrobiło mi się strasznie słabo, obsunęłam się na ziemię, dobrze, że kibelek był blisko, bo jak się trochę ocknęłam to nastąpiła pora na pierwsze tulenie kibelka

Ja muszę dziś zabrać się za pranie i prasowanie ;( potem może na jakieś zakupy wyskoczę

- biedroneczka39
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

A u mnie pogoda straszna. Cały czas pada I cały tydzień taki zapowiadają bleee
Miłego dla Was.
agnieszka_23 tulę mocno I pamiętaj że nie jesteś sama

- Gosia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 Zosia-14.03.13

- biedroneczka39
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Gosia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 Zosia-14.03.13
Gosia27 w którym tygodniu jesteś? Dlaczego nie masz suwaczka?
wg OM to już 8hbd a wg USG 6...nie założyłam suwaczka jeszcze bo czekam do następnej wizyty
- beaciaa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Parę dni temu kąpałam i się i gdyby nie to, że wybiegłam z prysznica pewnie bym tam w środku zemdlała, a sama w domu...
Dziś mam wizytę u ginekologa i będę miała robione test PAPPA. Miała którakolwiek z was już to robione ? No i znowu boję się, że coś może wyjśc nie tak.. ahhh ten mój wrodzony optymizm ;p
- Kasiunia88
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- usia
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Beaciaa - trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze a napewno tak bedzie.
Gosia - ja też nie mam suwaczka bo tak samo jak ty mam 2 tygodnie różnicy między om a usg.
- Gosia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 Zosia-14.03.13
agnieszka_23 też mam tak z tymi humorkami... i niestety mojemu obrywa się nieraz za nic.
Parę dni temu kąpałam i się i gdyby nie to, że wybiegłam z prysznica pewnie bym tam w środku zemdlała, a sama w domu...
Dziś mam wizytę u ginekologa i będę miała robione test PAPPA. Miała którakolwiek z was już to robione ? No i znowu boję się, że coś może wyjśc nie tak.. ahhh ten mój wrodzony optymizm ;p
ja w tej ciązy będę miała test PAPPA
Kasiunia daj znac co po USG, jak maluszek. 3mam kciuki
nie mam suwaczka bo boję się go założyć....że się rozczaruję
- usia
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mojemu M śniło się że torze u niego w garażu on odbiera poród to dziewczynka cieszy się a ja wypadam przez okno. Dziwny sen. Ale zobaczymy czy się płeć sprawdzi skoro u rodziny M juz trzy pokolenia są sami faceci.
- beaciaa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- usia
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- SYLWIA
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Nie było mnie tu prawie tydzień. Mały jest od środy chory. Kaszel ma straszny i gorączkuje. W sobotę byliśmy na pogotowiu, lekarka stwierdziła,że nie jest to angina i kazała dziś pójść do rodzinnego, bo może coś się rozwinąć.
Wizytę mamy na 15.45 zobaczymy co ta lekarka powie.
Ja miałam w tamtym tygodniu badania prenatalne i badanie krwi PAPPA teraz czekam na wynik dziś ma być wysyłany.
Nie wiem czy Wam mówiłam,że jak byliśmy na wizycie to lekarz na koniec zapytał czy chcemy zobaczyć jaka jest płeć dziecka

Więc stwierdził,że wygląda na chłopca aczkolwiek mówi,że powinien bardziej sterczeć siusiak, więc może się jeszcze zmienić hahahah
Czyli i tak muszę jeszcze czekać by okazało się na 100 %

Miłego dnia