- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
Podobno serduszko bije od 21 dnia życia dziecka więc jak to jest w końcu. Ja też się martwię cały czas.
Z tego co mówisz to chyba jesteśmy w tym samym tyg. Miałam 26.08. ostatnia miesiaczke a owulacja wyszla mi 10.09. A jak to było u Ciebie?
Głowa do góry kochana
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anuuuusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
biedroneczka przed chwilą się zapisałam do "swojego" lekarza na 6 listopada (na fundusz). Wiesz, to nawet nie chodzi o kasę - to się nam cholera w końcu należy, ja stwierdziłam, że nie będę chodzić prywatnie, bo trafiłam na kolejnego gina, który był lekko zdziwiony, że chcę chodzić w trakcie ciąży na NFZ No bez jaj I oczywiście zaraz podał mi adres, gdzie on robi USG prywatnie i wtedy będę mogła posłuchać serduszka ehh Ja nawet nie zaczynam czytać, bo wiem, że osiwieję od tego. No i mąż mnie ochrzani... Już nie raz "diagnozowałam się" przez internet
Ja miałam OM 22.08, ale owulka bardzo szybko mnie nawiedziła w tym cyklu, 2.09.
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
- anuuuusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mnie własnie naszło na frytki i paluszki rybne bez tłuszczu z piekarnika więc robimy zaraz będzie wyżerka :D:D:D
- anuuuusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Aguśka88
- Wylogowany
- gaworzenie
danusia no nieźle mała dała Ci dzisiaj popalić w nocy, pewnie dziś pójdziecie szybko obie spać.
Co do imion to Marcel bardzo ładne imię, jakby zamiast Wikuśki urodził się chłopiec to miał być właśnie Marcel, ale teraz zakochałam sie w imieniu Adaś,Adam, i jesli bedzie chlopczyk tak bedzie miał na imię Co do dziewczynki to podobało mi się Liliana, Lila , tutaj w Anglii by mówili Lily, ale siostra cały czas próbuje mnie zniechcęcić do tego imienia.
No własnie, a wam jak się podoba imię Liliana?
Gosia widzę że ty też miałaś przeboje z dzieckiem...ach te dzieciaczki,no cóż...takie uroki macierzyństwa i jeszcze pomyśleć że czeka nas to znowu , moja córcia już ma 5 lat.... jest już samodzielna, jakoś nie wyobrażam sobie wszystkiego zaczynać od początku.... te nieprzespane noce, pieluszki, kupki, płacze, krzyki, achh.... muszę sie przyzwyczaić do tej myśli, hehe, ale ile jest tez tych przyjemnych chwil... usmiech dziecka, który wynagradza wszystko
monia daj znać jak zareagują teście na wieść o ciąży
monia, Wiem ze sa jakieś zastrzyki na konflikt serologiczny.wszystko bedzie dobrze
karla i u ciebie też dobre samopoczucie, widzę że wiekszosc z nas sie już lepiej czuje Chyba na przełomie 9/10 tygodnia mijają te wszytskie dziwne dolegliwości.
biedroneczkaooo swinki morskie Też kiedyś miałam, ale urodziłam Wiktorię i oddałam za dużo obowiązków poprostu leniuch ze mnie.
Zatrzymujesz dla siebie wszystkie świnki czy oddajesz/sprzedajesz?
anuusiatak jak mówią dziewczyny, idź do innego lekarza,miał jakis felerny sprzet, bedzie dobrze kochana a maż ma racje, nie zamartwiaj się na zapas, wszytskko bedzie dobrze.
Jej, już mam 11 tydzień, jeszcze 7 dni i zakoncze 1 trymestr szybko tez czas leci, oby tak dalej
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 5
Podczytuje Was, ale nie mam nic takiego do powiedzenia, wiec siedze cicho. Czuje sie bardzo dobrze, jutro mam jeden dzien urlopu, bo moja przyjaciolka wpadla, wiec pewnie nie bedzie mnie na forum Nie widzialam jej 7 miesiecy!
Biedroneczka - gratuluje malych swinek!
Anuuusia - ja tez bym poszla do innego lekarza
Ja juz jutro powinnam miec dopplera, wiec bede poszukiwac serduszka
Dobranoc!
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
Co dzisiaj porabiacie moje śliczne? Ja dzisiaj sprzatam Mężuś wraca wieczorem z delegacji. Od 7 z córką sprzatam a raczej ja sprzatam a ona na nowo paskudzi i tak cały czas nie mam żadnego pomysłu na obiad wiec chyba upieke Mężusiowi i córci dorszyki które tatuś przywiózł z Norwegii. Ja puki co zero zachcianek i dobrze .
Ile przytyłyście przy pierwszych ciążach?
U mnie było to 17kg niby nie tak dużo ale dla niskiej osoby 160cm to było straszne chodzacą kulką byłam.... :-D
Śle wszystkim i każdemu z osobna Buziaki i uściski :-*
- moniaW
- Wylogowany
- pierwsze słowa
u mnie wszystko wróciło do normy,zero mdłości i nawet apetyt mam na śniadanie zjadłam wędzoną makrelę i to ze smakiem a jeszcze parę dni temu na jej widok bym zwymiotowała z tego wszystkiego mam lepszy humor tylko ta pogoda...znowu pada
- usia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
Dziewczyny, czytałam Was wczoraj, ale nie byłam w stanie nic napisać. Czułam się wczoraj tragicznie, słabo mi było do tego stopnia,że jak tylko stawałam na nogi to po chwili prawie się przewracałam - nogi jak z waty i białe plamy przed oczami. Przespałam 2h. Zastanawiałam się czy dam radę pójść po Młodego do żłoba, dałam radę, ale musiałam iść bardzo powoli bo jak szłam szybciej to robiło mi się gorąco i od razu słabo... Masakra jakaś. Potem położyłam się jeszcze z Dawidem i spaliśmy razem 3h. Popołudniu już było znośnie.
Dziś rano czułam się super, zrobiłam śniadanko, ale jak już zaczęłam jeść to znów zrobiło mi się słabo. Nie jest tak źle jak wczoraj, ale szału nie ma.