BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

11 lata 2 tygodni temu #803412 przez danusia87
milenka 1603 witamy w Naszym Gronie :)

Paradise Twoja tabelka pewnie pęka w szwach?? :P

No niestety mi Mikołaj przyniósł złą wiadomość na dzień dobry! Mam tylko nadzieję że Karola dojdzie do siebie bo przecież ma córeczkę którą musi się zająć! W dodatku Tomek był jedynym żywicielem rodziny :(

Ale koniec ze złymi wiadomościami!

U mnie dzisiaj było sprzątanie teraz szyję czapę mikołaja muszę jeszcze dzwoneczka poszukać i doszyć zeby Tatuś miał co ubrać jak będzie dawał Olivii prezenty :)

Mama Aniołka Hannah [*] 3czerwiec 2013

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 tygodni temu #803416 przez sela
milenka1603 witaj kochana w naszym gronie i gratuluje ze zostaniesz mamusią :)
danusia kurde na prawde straszna tragedja boze cos okropnego.i jak tu dlaej życ strasznie wspołczuje tym bardziej ze św juz nie długo :(
mowmimama nie martw sie mi po mimo że miał kto zostawic to nie zostawił :( mój mąz za bardzo nie jeste za tym św wiec ja nic nie dostane :(
paradise swietnie wygladasz u was juz tak świąteczne jeszcze ze 2 tygodnie i u nas tez tak bedzie :)

11 lata 2 tygodni temu #803418 przez danusia87
U nas zawierucha... :D

11 lata 2 tygodni temu #803419 przez sela
danusia u nas tez miałam wyjśc na miasto ale sie troche boje hahah

11 lata 2 tygodni temu #803420 przez danusia87

Załączniki:

11 lata 2 tygodni temu #803425 przez Gosia27
Hej kochane,
co się dzieje, na dworzu wichura okropna, w nocy burza z piorunami. R z Zojką spali jak zabici a ja trzęsłam się ze strachu :cheer:
Danusia tak mi przykro,życie tak strasnzie doświadcza ludzi. Ale trzeba się będzie oswoić z tym wsyztskim,bo przecież nikt się nie pogodzi :(

Ależ macie piękne brzuchy, ja to nie mam się czym pochwalić.W niedzielę czułam maluszka a do teraz nic i jestem zmartwiona.

Od rana siedzę w kuchni,upiekłam z 1kg pierniczków świątecznych,nawet Zojka pomagała bo nie nudziała się więc zdążyłam. Zaraz trochę polukruję i włoże do buta dla męża.Prezenty spakowałam.

11 lata 2 tygodni temu #803426 przez sela
DANIUSA ALE OKROPNIE ZA OKNEM U CIEBIE U MNIE TROCHE LEPEIEJ ALE I TAK STRACH WYJSC
GOSIA NA PEWNO PYSZNE TE PIERNICZKI ALE CHYBA TROCHE ROBOTY BYŁO CO?? JAK MOZESZ TO NAPISZ MI PRZEPIS CHETNIE PODEJME TO WYZWANIE I TEZ UPIEKE :)

11 lata 2 tygodni temu #803433 przez danusia87
sela u nas Kochana w nocy była taka zawierucha ze budynkiem szarpało no tragedia a ze mamy budynki obite drewnem to było słychać jakby miały ściany odlecieć! :huh:

11 lata 2 tygodni temu #803438 przez sela
DANUSIA U nas w nocy tez było straszie waliło porunami powiem szczerze ze jak sie tak błyskałao to strasznie sie bałam modliłam sie tylko by jak najszybciej mineła ta zawierucha.Teraz tez wieje ale juz nie tak strasznie jak w nocy,za to pada śnieg powoli robi sie światecznie :) tylko po co te wiatrzysko :angry:

11 lata 2 tygodni temu #803446 przez marcynia
danusia - przykro mi... tragedia straszna... nawet nie wyobrazam sobie co ta kobieta teraz czuje...

milenka1603 witam Cie i ja

11 lata 2 tygodni temu #803583 przez Paradise1982
Hej dziewczyny,

u nas piekna pogoda, raczej wczesna wiosna niz zima. Slonko swieci caly dzien i jest 8 stopni w cieniu. W Anglii tez byly straszne wiatry, ale na polnocy, nas to nie dopadlo.

Biedroneczka - ja nie dostalam nic, bo moi nie znaja tej tradycji, ale ja im wsadzilam po czekoladce do butow.

Milenka1603 - witamy wsrod nas :)

Danusia - jakos ostatnio olalam tabelke, po weekendzie wstawie i powiecie mi dziewczyny, co mam dodac.. :)
Ale masz straszna pogode za oknem! :(

Gosia - ponoc teraz jeszcze czucie ruchow moze byc bardzo nieregularne, ja bym sie nie przejmowala :) Ja w ogole nic jeszcze nie czuje hehe!

Sela - jak kocham burze z piorunami :lol:

Ja jak zawsze w pracy, a jutro jedziemy na weekend do znajomych, wiec odezwe sie dopiero w poniedzialek, albo pozna niedziela :)

Zycze Wam kochane super weekendu!

:kiss:

11 lata 2 tygodni temu #803587 przez Uśmiechnięta86
Hej dziewczyny...eh

Milenka witam na forum. Masz zdjęcie brzucha? Daj się poznać nam ! Napisz coś.
co za pracowity piątek...
Ja na mikołaja dzieciakom z rodziny daje słodycz i tyle u nas w rodzinie tylko dzieciom sie daje na mikołaja i pod choinkę dorośli się nie prezentują. A dzieci powyżej 10 roku życia tez słodycze dostają a nie prezenty. To kwestia liczebności rodzinek :P

Jeszcze w pracy siedzę. Nadgodzinki robię bo przecież w taka pogodę nie pójdę do domu na nogach taki kawał ! i siedzę bez potrzeby czekam na resztę do 17:/

U mnie w pracy drzwi wygięło bo samoistnie się otwierały. Szarpie oknami.W nocy nie spałam bo się tłukło wszystko. A rano ja wychodziłam to z bloku obok który jest budowany dopiero leciały różne rzeczy. hehhe styropian worki, folie jakieś sprzęty po całym osiedlu śmieci z budowy..oj ktoś za to beknie. Autem się nieprzyjemnie jeździ czuć że go trąca wiatr a nawierzchnia śliska jak lód!!! Szef dziś wychodzi i drzwi go tak pociągły wiatrem że wylał na siebie olej z pod śledzi;/ A ponoć w Krakowie jest lepiej niż na pomorzu...

Danusiu- Okrutna historia, życie jest takie niesprawiedliwe. Masz pomysł na jakieś pocieszenie dla niej lub pomoc?

Poducha z kuleczkami sylikonowymi to jakaś okropna kicha !!!! Wydałam 100 zł i próbuję ja zwrócić lub żeby ja naprawili. Katastrofa zamek zepsuty a wypełnienie bardzo małe także mam flaka a nie poduchę. Napisałam od razu reklamację;/ kolejna noc bez poduchy!!! Zła jestem na tych złodzieji za co te 100 zł !!!! Silikonowa kulka to wata jakaś no wieśniaki!!!
Można się naciąć na beznadziejna poduchę jednym słowem. Zobaczymy jak potraktują moja reklamację ...

Nati- ja tez mam straszne bóle brzucha...za 6 dni usg. Ale młody kopał dziś więc jemu tam jest ok :P To takie kochane kopnicia urocze !!!Czekam aż podrośnie bo chce żeby mąż to poczuł! Oszaleje !

Dziś 17 tydzień!!!

11 lata 2 tygodni temu #803590 przez mowmimama
MilenkaCześć :)

Danusiabędzie się pewnie starać jakoś stanąć na nogi dla swojej córeczki, ale czy dojdzie do siebie...eh naprawdę współczuje:(
u mnie z pogodą podobnie...wieje...pada...ale w sumie bardzo przyjemnie było mi na dworze ;p

selaszkoda :(

Gosiamoże i ja skuszę się na zrobienie jakiś pierników...nigdy nie robiłam :)

A tak...to byłam w biedrze, kupiłam 6 podkładek na stół, świątecznych, akurat wzięłam 6 ostatnich sztuk w czerwonym kolorze. Zamówiłam dzisiaj parę drobiazgów świątecznych dla rodziny:) tylko co dla tych mężczyzn...

A czy Wy dalej bierzecie kwas foliowy? bo mi mój się kończy za 4 dni, ja brałam jakiś na receptę. I poszłam dzisiaj do swojego gina i powiedział, że już nie muszę brać...myślałam, że przez całą ciążę się bierze?

11 lata 2 tygodni temu #803596 przez Paradise1982
mowmimama - ja wprawdzie biore witaminy dla kobiet w ciazy, ktore rowniez maja kwas foliowy, ale mi polozna powiedziala, ze ogolnie to kwas foliowy jest potrzebny do 12 tc, bo do wtedy rozwija sie kregoslup dziecka, zeby nie mialo rozszczepu, a potem mozna juz nie brac.

Usmiechnieta - dlatego nie masz suwaczka? :) Oh jak ja sie nie moge doczekac, az sama poczuje dzidziusia...

11 lata 2 tygodni temu #803618 przez sela
Odważyłam się wyjść na miasto chciałam kupić dzieciakom coś na mikołaja,na mieście złapała mnie zamieć bałam sie jak cholera hahahah.Ale na szczęście jestem juz w domku czekam tylko na męża.
UŚMIECHNIĘTA ale ten czas leci co juz 17 tydzien u mnie 17 i 5 dni :laugh: a pamiętam ten dzień jak dowiedziałam sie ze jestem w ciazy. Coś pięknego nie samowite przeżycia.

PARADISE baw sie dobrze :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka