- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
Paradise Twoja tabelka pewnie pęka w szwach??
No niestety mi Mikołaj przyniósł złą wiadomość na dzień dobry! Mam tylko nadzieję że Karola dojdzie do siebie bo przecież ma córeczkę którą musi się zająć! W dodatku Tomek był jedynym żywicielem rodziny
Ale koniec ze złymi wiadomościami!
U mnie dzisiaj było sprzątanie teraz szyję czapę mikołaja muszę jeszcze dzwoneczka poszukać i doszyć zeby Tatuś miał co ubrać jak będzie dawał Olivii prezenty
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sela
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- <a href="http://www.zapytajpolozna.pl" title="Pobi
danusia kurde na prawde straszna tragedja boze cos okropnego.i jak tu dlaej życ strasznie wspołczuje tym bardziej ze św juz nie długo
mowmimama nie martw sie mi po mimo że miał kto zostawic to nie zostawił mój mąz za bardzo nie jeste za tym św wiec ja nic nie dostane
paradise swietnie wygladasz u was juz tak świąteczne jeszcze ze 2 tygodnie i u nas tez tak bedzie
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- sela
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
co się dzieje, na dworzu wichura okropna, w nocy burza z piorunami. R z Zojką spali jak zabici a ja trzęsłam się ze strachu
Danusia tak mi przykro,życie tak strasnzie doświadcza ludzi. Ale trzeba się będzie oswoić z tym wsyztskim,bo przecież nikt się nie pogodzi
Ależ macie piękne brzuchy, ja to nie mam się czym pochwalić.W niedzielę czułam maluszka a do teraz nic i jestem zmartwiona.
Od rana siedzę w kuchni,upiekłam z 1kg pierniczków świątecznych,nawet Zojka pomagała bo nie nudziała się więc zdążyłam. Zaraz trochę polukruję i włoże do buta dla męża.Prezenty spakowałam.
- sela
- Wylogowany
- pierwsze słowa
GOSIA NA PEWNO PYSZNE TE PIERNICZKI ALE CHYBA TROCHE ROBOTY BYŁO CO?? JAK MOZESZ TO NAPISZ MI PRZEPIS CHETNIE PODEJME TO WYZWANIE I TEZ UPIEKE
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- sela
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- marcynia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
milenka1603 witam Cie i ja
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 5
u nas piekna pogoda, raczej wczesna wiosna niz zima. Slonko swieci caly dzien i jest 8 stopni w cieniu. W Anglii tez byly straszne wiatry, ale na polnocy, nas to nie dopadlo.
Biedroneczka - ja nie dostalam nic, bo moi nie znaja tej tradycji, ale ja im wsadzilam po czekoladce do butow.
Milenka1603 - witamy wsrod nas
Danusia - jakos ostatnio olalam tabelke, po weekendzie wstawie i powiecie mi dziewczyny, co mam dodac..
Ale masz straszna pogode za oknem!
Gosia - ponoc teraz jeszcze czucie ruchow moze byc bardzo nieregularne, ja bym sie nie przejmowala Ja w ogole nic jeszcze nie czuje hehe!
Sela - jak kocham burze z piorunami
Ja jak zawsze w pracy, a jutro jedziemy na weekend do znajomych, wiec odezwe sie dopiero w poniedzialek, albo pozna niedziela
Zycze Wam kochane super weekendu!
- Uśmiechnięta86
- Wylogowany
- budujemy zdania
Milenka witam na forum. Masz zdjęcie brzucha? Daj się poznać nam ! Napisz coś.
co za pracowity piątek...
Ja na mikołaja dzieciakom z rodziny daje słodycz i tyle u nas w rodzinie tylko dzieciom sie daje na mikołaja i pod choinkę dorośli się nie prezentują. A dzieci powyżej 10 roku życia tez słodycze dostają a nie prezenty. To kwestia liczebności rodzinek
Jeszcze w pracy siedzę. Nadgodzinki robię bo przecież w taka pogodę nie pójdę do domu na nogach taki kawał ! i siedzę bez potrzeby czekam na resztę do 17:/
U mnie w pracy drzwi wygięło bo samoistnie się otwierały. Szarpie oknami.W nocy nie spałam bo się tłukło wszystko. A rano ja wychodziłam to z bloku obok który jest budowany dopiero leciały różne rzeczy. hehhe styropian worki, folie jakieś sprzęty po całym osiedlu śmieci z budowy..oj ktoś za to beknie. Autem się nieprzyjemnie jeździ czuć że go trąca wiatr a nawierzchnia śliska jak lód!!! Szef dziś wychodzi i drzwi go tak pociągły wiatrem że wylał na siebie olej z pod śledzi;/ A ponoć w Krakowie jest lepiej niż na pomorzu...
Danusiu- Okrutna historia, życie jest takie niesprawiedliwe. Masz pomysł na jakieś pocieszenie dla niej lub pomoc?
Poducha z kuleczkami sylikonowymi to jakaś okropna kicha !!!! Wydałam 100 zł i próbuję ja zwrócić lub żeby ja naprawili. Katastrofa zamek zepsuty a wypełnienie bardzo małe także mam flaka a nie poduchę. Napisałam od razu reklamację;/ kolejna noc bez poduchy!!! Zła jestem na tych złodzieji za co te 100 zł !!!! Silikonowa kulka to wata jakaś no wieśniaki!!!
Można się naciąć na beznadziejna poduchę jednym słowem. Zobaczymy jak potraktują moja reklamację ...
Nati- ja tez mam straszne bóle brzucha...za 6 dni usg. Ale młody kopał dziś więc jemu tam jest ok To takie kochane kopnicia urocze !!!Czekam aż podrośnie bo chce żeby mąż to poczuł! Oszaleje !
Dziś 17 tydzień!!!
- mowmimama
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Danusiabędzie się pewnie starać jakoś stanąć na nogi dla swojej córeczki, ale czy dojdzie do siebie...eh naprawdę współczuje:(
u mnie z pogodą podobnie...wieje...pada...ale w sumie bardzo przyjemnie było mi na dworze ;p
selaszkoda
Gosiamoże i ja skuszę się na zrobienie jakiś pierników...nigdy nie robiłam
A tak...to byłam w biedrze, kupiłam 6 podkładek na stół, świątecznych, akurat wzięłam 6 ostatnich sztuk w czerwonym kolorze. Zamówiłam dzisiaj parę drobiazgów świątecznych dla rodziny:) tylko co dla tych mężczyzn...
A czy Wy dalej bierzecie kwas foliowy? bo mi mój się kończy za 4 dni, ja brałam jakiś na receptę. I poszłam dzisiaj do swojego gina i powiedział, że już nie muszę brać...myślałam, że przez całą ciążę się bierze?
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 5
Usmiechnieta - dlatego nie masz suwaczka? Oh jak ja sie nie moge doczekac, az sama poczuje dzidziusia...
- sela
- Wylogowany
- pierwsze słowa
UŚMIECHNIĘTA ale ten czas leci co juz 17 tydzien u mnie 17 i 5 dni a pamiętam ten dzień jak dowiedziałam sie ze jestem w ciazy. Coś pięknego nie samowite przeżycia.
PARADISE baw sie dobrze