BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

11 lata 1 tydzień temu #805343 przez Gosia27
Powodzenia dziewczyny na wizytach,czekamy na relacje :)

Myśmy wróciły ze spacerku,pięknie świeci słońce ale dosyć mroźno. Zaraz położę małą spać i zabieram się za obiad. Jak R wróci z pracy to jadę na świąteczne zakupy :laugh: i już się zastanawiam co sobie kupię :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 tydzień temu #805348 przez moniaW
Paradise pytałaś o przepis na zakwas do barszczu tylko ja go robiłam po raz pierwszy i to z filmiku na yt więc nie jestem doświadczona,wpisz sobie "zakwas na barszcz" i wyskoczą ci filmy.Ogólnie to przepis jest prosty tylko zobaczymy czy coś z tego wyjdzie :)

U mnie też było tyle śniegu 2 dni temu ale po wczorajszym deszczu nie zostało prawie nic, za to lodowisko mamy nie złe na chodnikach ledwo doszłam do sklepu :)

My ustaliliśmy że jak będzie chłopak to damy mu na imię Michał a na drugie Marek po dziadku :) a że dla dziewczynki nie mamy jeszcze imienia to na razie w brzuchu mieszka mały Michaś :)

11 lata 1 tydzień temu #805435 przez nati.olsztyn
Hej Kochane! Jesteśmy właśnie po lekarzu. Wszystko w porządku. Na 80% dziewczyna.:-) Waży 259g i ma długie nogi:-) Buziaki!

11 lata 1 tydzień temu #805450 przez Gosia27
nati.olsztyn napisał:

Hej Kochane! Jesteśmy właśnie po lekarzu. Wszystko w porządku. Na 80% dziewczyna.:-) Waży 259g i ma długie nogi:-) Buziaki!

Nati ależ się cieszę i jaka spora już!

11 lata 1 tydzień temu #805461 przez Paradise1982
moniaW- dziękuję! Tez spróbuje :)

Nati - no to wspaniale :-D hurra!

11 lata 1 tydzień temu #805463 przez Uśmiechnięta86

Nati jak wspaniale :D
Może ja się dowiem na usg za dwa dni...
eh nie mogę się doczekać. Strasznie mi urósł brzuch i poszedł do góry jakby więc dzidzia pewnie tez spora u mnie:D

11 lata 1 tydzień temu #805497 przez SYLWIA
Nati to super!

[url=http://www.su

11 lata 1 tydzień temu #805538 przez sela
Hej dziewczyny jestem już po bedzie syn na 100% mój mały marcelek tak czułam od samego poczadku :0 chece mi sie az wyc ze szcześcia :lol: Jestem w szoku małym musze dojsc do siebie chyba dzis nie zasne haahah.dziecko bardzo duze tak ja by o tydzien wiecej miało

nati gratulacje kochana ciesze sie bardzo ;*

11 lata 1 tydzień temu #805551 przez nati.olsztyn
Dziękuję Kochane!:-)

Sela Ja też cieszę się z Twojego szczęścia:-)

11 lata 1 tydzień temu #805566 przez mowmimama
Cześć :)

Dzisiaj zalatany dzień miałam :) przyszły mi dzisiaj hokery i stoliczek kawowy, niedawno je złożyłam i ogarnęłam mieszkanie, bo pełno styropianu było :) jutro jak mój przyjedzie to będzie miał niespodziankę :) zostawiłam dla niego kartony do wyniesienia ;p
Jutro ta nieszczęsna podróż samochodem, jeszcze godzinę szybciej wyjeżdżamy bo teść będzie musiał też coś załatwić w trójmieście;/ więc godzinę dłużej będziemy jechać...
Muszę jeszcze sypialnie ogarnąć i się wykąpać a taaak mi się nie chce ;p;p

Jutro postaram się przeczytać co napisałyście:)

11 lata 1 tydzień temu #805871 przez biedroneczka39
Ale tu ciszaaaa :ohmy:
nati , sela gratuluję poznania płci. Super że już wiecie kto mieszka w brzuszku.
Ja na 1.45 mam wizytę u położnej. Zwykła wizyta...mocz, ciśnienie słuchanie serduszka.

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 1 tydzień temu #805969 przez Gosia27
Sela bardzo się cieszę, z twojego małego szczęścia w brzuszku :)

Boshe,ja mam dzisiaj taki smutny dzien. Byłąa z Zojką na kontroli u pediatry,mała nic nie przybrała a jeszcze spadła z wagi :( serduszku też mogłoby szybciej bić...utlenowanie krwi też nie najlepsze. Tak strasznie mi smutno,nic praktycznie dziś nie jem bo nawet nie odczuwam głodu choć wmuszam w siebie :( miałam już wczoraj pojechac na świąteczne zakupy ale przełozyłam to na dziś i dziś pewnie też nie pojadę. Byłam tylko rano oddać krew i mocz do badania. W pt wizyta,chciała bym już zobaczyć maluszka i wiedzieć że wszystko z nim dobrze.

A co u Was kochane? :kiss:

11 lata 1 tydzień temu #805983 przez marcynia
Hej

Byłam na usg połówkowym dzisiaj, wizyte mam 30 grudnia kolejną.
Mam jedno zdjęcie jak mój mały się uśmeicha a na drugim zakrywa rączkami oczy :D

11 lata 1 tydzień temu #805985 przez danusia87
natisela Gratuluję Wam !!!! Nati bedziesz miała parkę :) Sela chciałaś chłopaczka i masz :) Cieszę się Waszym szczęściem!!!

Gosiu Kochana nie wiem jak Cię pocieszyć! z Zosią napewno będzie lepiej! Potrzeba tylko czasu! Bidulka duzo przeszła w swoim krótkim ale jakże intensywnym życiu! Musi być już tylko lepiej!!! A Ty Kochanie musisz teraz dbać o siebie 2 razy bardziej pomimo wszystkich przeciwności...!!!!

Ja dzisiaj byłam znowu od 7 rana u mojej psiapsióły już z nią trochę lepiej ale i tak widać że non stop coś ją trapi! Termin zbliża się wielkimi krokami bo to już w tą sobotę a Boryskowi nie chce się chyba wychodzić ... :silly:
Kupiłam sobie śliczny sweterek na święta i Olivce kreację :)

a Co u Was Kochane???

Mama Aniołka Hannah [*] 3czerwiec 2013

11 lata 1 tydzień temu #806017 przez karla2102
hey dziewczynki sory że się nie odzywam ale nie mam czasu, chora ja mąż z grypa żołądkowa w domu a jeszcze meble nam przyszły... Także kupa roboty.... Głowa przestała mnie już boleć z dzidzia wszystko dobrze miałam zwykle badania ginekologiczne, 4d mamy 30 grudnia.
Ciesze się kochane że znacie już płeć.. Mi też urósł sporo już brzuszek jak będzie czas to zrobię zdjęcie i się wam pochwale..
Gosia głowa do góry z mała będzie dobrze, nie zamartwiaj się..
ściskam was i pa :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka